bazár, predaj, inzercia, predám

DJ EKG

Kategória: Festivaly

Ahojte, kúpila by som 1 vstupenku na sunset boulevard, ktorý sa koná 10.6 v Spisskej Novej Vsi.
DJ EKG
Podobné inzeráty
VIP Lístky Motel Kamenec Ibiza Párty DJ EKG
Predám 2x VIP dvojdňový Lístok na Ibiza párty Cena za ks 50 EUR Pôvodne Stály 60eur ks dôvod predaja pracovný úraz VIP obsahuje Samostatný vstup do komfortných priestorov Catering švédske stoly Najlepší výhľad na stage Vlastný bar s väčšou ponukou nápojov Vlastné toalety a sbs Najočakávanejšia párty leta na východe má svoj dátum! Atmosféra a emócie, ktoré zažiješ len na Moteli Kamenec. 28. a 29. JÚLA buď toho súčasťou! Čakajú ťa 2 stage a jedna after party počas celého víkendu. PIATOK Headliner / Crusy (Spain) Johny b2b Jacoobsen, Marko Mazag, EKG, Robin & Bongoman Elizz SOBOTA Beisi & Krono, EKG b2b Robin, Manene a.k.a We Are Nene, Milan Lieskovsky, Andee, Mike Saxi DÁTUM 28-29.7 Možnosť využitia parkovania a stanovania v stanovom mestečku.
EKG solo
Predám 3 lístky na vystúpenie EKG solo ktoré je súčasťou festivalu Wakelake ktorý sa uskutoční dňa 26.08. 2023 na Zlatých pieskoch v Bratislave. 1 kus 40 €.
EKG
Predám 3 lístky na vystúpenie EKG solo ktoré je súčasťou festivalu Wakelake ktorý sa uskutoční dňa 26.08. 2023 na Zlatých pieskoch v Bratislave. 1 kus 30 €. prosim kontaktujte ma len mailovo. Dakujem