bazár, predaj, inzercia, predám

Dj na na svadbu,rodinnu oslavu,Poprad,LM,PO,KE a okolie

Kategória: Sprostredkovateľské služby

DJ na vašu akciu.
Neváhajte a zarezervujte si svoj termín na rok 2023 a 2024. ešte dnes!
DJ moderátor,hudba na svadby, rodinné oslavy, jubileá, stužkové, plesy, firemné akcie a iné. Ako deejay pôsobím od roku 1996, prax a skúsenosti nechodím na akcie zbierať, ale ponúkať! Mám široký repertuár všetkých hudobných žánrov pre všetky vekové kategórie, aj podľa Vašich požiadaviek, ktoré spoločne preberieme na stretnutí pred svadbou. Oldies (abba, boney m, smokie, pomada a iné) ľudovky, čardáše, rusnácke, cigánske , repete, disco, známe súčasné aj staré hity, talianske, španielske hity, staré dobré funky (kool&the gang, delegation, mezzoforte, imagination a iné), slovenské, české hity, zábavné tanečné hity, latino, gypsy kings, grécke, twist, rock n roll a iné. Produkcia časovo neobmedzená, serióznosť, spoľahlivosť, kvalita a profesionalita. Mám v ponuke aj karaoke show a pre deti a samozrejme aj pre Vás buble show, dymová či svetelná show a samozrejme kvalitný zvuk. **CELÁ SR !!!!
Dj na na svadbu,rodinnu oslavu,Poprad,LM,PO,KE a okolie
Podobné inzeráty
Svadobné auto veterán na svadbu
Dobrý deň, Ponúkam Vám autíčko na svadbu, 50- ročný veterán. Priestranné a pohodlné vozenie a fotenie svadieb, večierkov, firemných akcií, rodinných osláv a iných významných príležitostí, fotenie na modeling... Samozrejmosťou je elegantne upravený osobný šofér, vyleštené autíčko a nezabudnuteľný zážitok. V prípade záujmu ma neváhajte kontaktovať. V prípade že sa mi nedovoláte, kľudne ma kontaktujte mailom : marek.sipikal@ * svadobne auto, svadba, veteran na svadbu, svadobny odvoz *
dg music - sound & light, hudobná produkcia ...
Ponúkame Vám hudobnú produkciu na Vašu svadbu, oslavu, stretávku, stužkovú slávnosť, rôzne posedenia či iné hudobné podujatie. Vlastný zvukový a svetelný aparát, rôzne svetelné efekty a dekorácie.Nasvietenie a ozvučenie Vašej sály profi technikou.Hudobný archív pre všetku vekovú kategóriu ľudí.S Vašou hudobnou akciou Vám poradíme, aby ste boli čo najviac spokojní.Pôsobenie viac ako 20 rokov po celom Slovensku.
Prihlásenie auta,dovoz,Prepis,inšpektorát Nitra a okolie..
-Všetky úkony na Dopravnom inšpektoráte v Nitre a okolí Ponúkam službu sprostredkovanie: -prihlásenia -prepis -všetkých zmien a zápisou na dopravnom inšektoráte. -Sprostredkovanie výkonu STK,EK,KO -Sprostredkovanie prihlásenia dovezeného vozidla zo zahraničia -Sprostredkovanie uzavretia povinného a havarijneho poistenia -Sprostredkovanie úradného prekladu -Možnosť spolupráce s firmami platba faktúrou Cenník najdete na našej webovej stránke WWW. Telefón: Alebo
Zemné práce šmykovým nakladačom.
Ponúkam zemné práce šmykovým nakladačom FAI 338 ako terénne úpravy,rozvoz a nakládku štrkov, piesku,kameniva,hliny,zásyp základov odvoz a dovoz sypkého materiálu a veľa iného.Prešov a okolie.
Vývoz Žump Žilina
Preprava a likvidácia odpadovej vody Žilina a okolie