bazár, predaj, inzercia, predám

DJI MAVIC MINI FLY MORE COMBO TOP STAV

Kategória: Drony

Mavic Mini váži menej ako 250 gramov, je teda takmer rovnako ľahký ako priemerný smartfón. Je výnimočne prenosný a radí sa do najnižšej a najbezpečnejšej hmotnostnej triedy dronov, čo pre mnohé krajiny znamená lietať bez potrebných povolení a reštrikcií. Môžete lietať s Mavic Mini, bez toho, aby ste museli registrovať dron pre vládu.

Nová aplikácia DJI Fly ponúka jednoduchý a intuitívny používateľský spôsob ako efektívne vytvárať filmové zábery pomocou niekoľkých kliknutí na displej. Aplikácia ponúka aj výučbu letu, funkciu, ktorá vám pomôže začať lietať s Mavic Mini rýchlo a bezpečne.

Mavic Mini je vybavený 360° ochranou vrtuľ, ktorá plne chráni vrtule a zvyšuje tak bezpečnosť letu. Vďaka svojmu systému snímania obrazu a GPS modulu môže Mavic Mini lietať aj stáť na mieste ako vo vnútri, tak aj vonku.

Aplikácia DJI Fly ponúka celý rad strihových šablón, ktoré vytvárajú úžasné videa jednoduchým kliknutím.

Premeňte každú chvíľu v umelecké dielo. Mavic Mini podporuje 12 MPx letecké fotografie a 2,7K Quad HD video. Trojosová stabilizácia vyrovná chvenie dronu a kamery a zaisťuje jasné a veľmi plynulé zábery.

Diaľkový ovládač s vyhradenou frekvenciou udržiava prenos videa s nízkou odozvou a vo vysokom rozlíšení až do vzdialenosti 4 km.

Užite si až 30 minút letu s plne nabitou batériou.

Zábery, ktoré vyzerajú, ako by pochádzali z hollywoodskeho filmového plátna, sú vytvorené len vďaka režimu QuickShot Mavic Mini, medzi ktoré patrí Dronie, Circle, Helix a Rocket. Vezmite si vaše automaticky vygenerované krátke video a okamžite ho zdieľajte s priateľmi na sociálnych sieťach.

Spomaľte letovú rýchlosť a pohyby Mavic Mini a zvýšte tak úroveň presnosti a stability.

Nájdite scénické miesta pre fotografovanie vo vašom okolí. Aplikácia DJI Fly poskytuje užívateľom integrovaný prístup k SkyPixel, platforme sociálnych médií, aby mohli zdieľať svoje letecké fotografie a videá. Prezerajte si fotografie a videá ostatných a zdieľajte svoje vlastné, alebo objavujte obľúbené miesta vo vašej oblasti.

Nabíjací rozbočovač môže nabíjať postupne až tri batérie. Možno ho tiež použiť ako power banku pre nabíjanie mobilných zariadení.

Ultra moderná a dizajnová nabíjačka.

Zbaľte si Mavic Mini a nabíjací HUB do tašky cez rameno.

Snap adaptér vďaka tomuto adaptéru môžete na Mavic Mini zavesiť celý rad ďalšieho kompatibilného príslušenstva.

Držiak vrtuliek chráni vrtule Mavic Mini pred poškodením počas prepravy.

Obsah balenia:
- DJI Mavic Mini
- Diaľkový ovládač
- 3x akumulátor
- Nabíjač s káblom 220V
- 8x vrtule
- 3x kábel pre pripojenie mobilného telefónu (Lightning, Micro USB, USB Type-C)
- Kryt stabilizátora
- Komunikačný kábel USB 3.0 Type-C
- USB adaptér
- Prepravné puzdro
- Ovládacia kniple (2x pár)
- Náhradne skrutky
- Skrutkovač
- DJI prepravný batoh
- Ochrana vrtuliek
- Nabíjací HUB
- 18W USB nabíjačka
DJI MAVIC MINI FLY MORE COMBO TOP STAV
Podobné inzeráty
MEGA SET - DJI Mavic Mini
Praktický, malý a ľahký Mavic mini od DJI je skvelý doplnok do každého puzdra fotografa alebo video tvorcu. Takisto poteší aj reakreačných letcov a detí - zoberte si kompaktného dróna na dovolenku a zachyťte spomienky aj z hora :) MEGA SET obsahuje: 1x drón mavic mini 2x ovládač (bolo kupované fly more combo pôvodne, drón z pôvodneho balenia bol zničený tak druhý ovladač, samotný drón a nahradné vrtule sú z druhého balenia) 1x powerbanka/nabíjač na baterie do drónu 3x bateria do drónu 1x šedé original puzdro na drón + powerbanka + ovládač (a priestor na náhradne vrtule/káble) 2x ochranné obluky na vrtule 1x original DJI brašňa na mieru na Mavic mini drón 1x nabíjací dóm pre mavic mini (bliká ked sa nabíja, vyzerá to dobre v tme) - rozličné náhradne diely/kábliky) Všetky parametre + video ukážka: V prípade akýchkoľvek otázok neváhajte napísať :) Preferujem osobný odber. V prípade rýchleho jednania je možná dohoda na cene.
Predám dron DJI Mavic Mini 2 -Fly More - záruka 12/2024
Predám dron DJI Mavic Mini 2 -Fly More - záruka 12/2024 - komplet balenie s krabicou - DJI CARE REFRESH na 2 roky - rozšírená záruka na VÝMENU dronu pri zničení alebo úplnej strate 3x počas 2 rokov - dron DJI Mavic Mini 2 komplet v krabici - fly more combo kit - 3x batéria + smart nabíjačka - originál taška - odolnosť vetru do 38km/h - 4K / 30fps, FULL HD 1080/60fps - 1/2.3″ CMOS, 12MP - Occusync 2.0 - čas letu cca 30 minut - výška letu max 500 m (po odblokovani 4000 m) - dolet 6000 m - veľa príslušenstva navyše: predĺžené pristávacie nohy, skladacie nohy, pristávace novy pre pristátie na vodu, CPL a ND4 filtre, držiak pre tablet, popruh na krk atd pridám aj 64GB kartu Cena 550€ + možná dohoda Zopár videí z drona:
Predám - DJI mini 2 / 3 / 3 Pro originálna Fly more taška
Zdravím, predám čisto novú, ani raz nepoužitú tašku z Fly more kitu pre DJI Mini 3 Pro. Taška je však vhodná pre všetky modely z rady DJI Mini a pohodlne do nej zbalíte ovládač a ostatné príslušenstvo. Tašku k môjmu dronu už mám, čiže z Fly more kitu (Fly more combo) som vybalil len batérie, nabíjačku a príslušenstvo a táto taška teda nebola nikdy použitá. Fly more kit som kupoval 11. 6. 2023 v Alze. Osobný odber možný v Nitre a okolí alebo môžem tašku poslať Packetou.
Vrtule pre dron DJI Mavic 2 Pro,DJI Mavic 2 Zoom
Predam nahradne Vrtule s nízkou hlučnosťou pre DJI Mavic 2 Pro,DJI Mavic 2 Zoom, sklopná vrtuľa s rýchlym uvoľňovaním. funkcie: 1. Klasický dizajn s rýchlym uvoľnením, nižší hluk a dlhšia výdrž batérie. 2. Môže byť zložený za sekundu, ľahká a silná ťažná sila a vynikajúca rovnováha. 3. Prijíma tlačný typ s rýchlym uvoľňovaním, ktorý sa ľahko zostavuje a rozoberá. Kompatibilita: DJI Mavic 2 Pro, DJI Mavic 2 Zoom (nehodí sa pre dron Mavic pro!!) Vlastnosti: Skladací, ultra pevný a ľahký Vyššie napätie, plynulejšie, citlivejšie, nízky hluk, tichší let Energeticky úspornejší let Rýchle uvoľnenie, jednoduchá inštalácia a odstránenie Technické údaje: Model: Low-Noise Propeller Priemer × rozstup závitu: 8,7 × 4,3 palca (22,00 × 10,92 cm) Hmotnosť: 7,9 g za kus Balenie obsahuje: 4 páry vrtule 8743 (2CW+2CCW)
DJI Spark Fly More Combo - Meadow Green
DJI Spark Fly More Combo - Meadow Green s taškou na popruh + 3x akumulátor, dobíjačka, rádiový ovládač Dron - Full HD kamera s 2-osovou stabilizáciou, dosah až 2 km, výdrž približne 16 min., max. rýchlosť 50 km/h, hmotnosť 300 g, GPS, micro SD (max. 64 GB), vysielač, 2x aku, batoh, chrániče vrtulí, nabíjač a 3 akumulátory Rýchly vzlet Vďaka funkcii FaceAware vzlietne DJI Spark z vašej dlane na základe rozpoznania vašej tváre. Vďaka tomu sa ocitne vo vzduchu počas niekoľkých sekúnd. Ovládanie gestami Ovládanie bez mobilného telefónu alebo ovládača? Pre DJI Spark žiadny problém, snímajte skvelé letecké snímky pomocou jednoduchých gest. Staňte sa režisérom Inteligentné letové režimy a intuitívne ovládanie vám pomôže vytvoriť precízne záznamy pomocou niekoľkých jednoduchých dotykov. Editujte a zdieľajte Mobilná aplikácia DJI GO 4 obsahuje šablóny automatických úprav a celý rad filtrov. Môžete tak ľahko a rýchlo upravovať videá a zdieľať ich priamo na sociálnych sieťach. QuickShot - video jednoduchým poklepaním Nemusíte byť žiaden profesionál - DJI Spark všetko urobí za vás. Vďaka režimu QuickShot natočíte úžasné zábery aj bez predchádzajúcich skúseností. Rocket - stúpa s kamerou smerom nadol Dronie - lieta dozadu a nahor s kamerou uzamknutou na predmet Circle - oblietava určený predmet Helix - letí nahor v špirále okolo cieľa TapFly - zábery pomocou prstov V tomto režime si stačí záber len predstaviť. Potom stačí kliknúť na displej vášho telefónu a DJI Spark pomocou technológie na rozoznávanie obrazu poletí presne tým smerom, ktorý ste zvolili. Počas letu rozoznáva prekážky. Coordinate - dotknite sa obrazovky a dron poletí na určené miesto v stálej výške Direction - letí smerom určeným kliknutím ActiveTrack - jednoduchšie sledovanie V režime ActiveTrack automaticky rozpozná objekty rôznych tvarov a veľkostí, ktoré sleduje na základe ich veľkosti a rýchlosti. Sledovanie je tak spoľahlivejšie. Trace - sledujte predmet spredu alebo zozadu. Taktiež ho môže aj oblietavať Profile - sledujte predmet z jednej perspektívy Gestá Zachyťte dôležité okamihy pomocou giest - jednoduchých povelov rukou. Môžete tak ovládač a mobilný telefón nechať doma. Selfie - zdvihnite ruky, zamávajte, alebo z prstov urobte rámček a DJI Spark vyhotoví fotografiu PalmControl - sleduje pohyb vašej ruky, vďaka čomu dokáže vzlietnuť a pristáť na vašej dlani Stabilizované video Stabilizácia pomocou dvojosového mechanického závesu a technológie UltraSmooth výrazne znižuje vibrácie a skreslenie. Vďaka tomu sú zábery stabilné a dokonale detailné. Výkonný objektív Zachyťte pohľad na svet rovnomerne prekreslenými snímkami s živými farbami a minimálne chromatickou aberáciou a skreslením. Kamera disponuje širokouhlým objektívom so svetelnosťou f/2,6 s ekvivalentnou ohniskovou vzdialenosťou 25 mm. Päť členov je zostavených v jednej skupine, ktorá je ideálne zasadená do miniatúr
DJI Mavic Air 2 Fly more Combo- EU
Ponúkam na predaj mnou používaný drón DJI Mavic Air 2 Fly more Combo- EU kupovaný v iStores 04/2021. Drón bol používaný rekreačne/hobby. Balenie Fly more Combo obsahuje množstvo príslušenstva všetko je na fotkách. Originálne balenie, niektoré veci nerozbalené, doklad o kúpe, originálna krabica, zánovný stav. Pridám 128GB micro SD kartu a čítačku na SD karty k iPhonu. Drón ma nalietaných 35 hodín, používaný iba mnou, žiaden pád ani iné poškodenie. Pri kúpe samozrejme ukážem všetky základné veci, dôvod predaja je nedostatok času. Pár mojich fotiek vytvorených dronom. Prosím kontaktovať iba v prípade Vážneho záujmu! Cena pevná