bazár, predaj, inzercia, predám

do koča i do voza, Neo miluje človeka

Kategória: Mačky

Ponúkam k adopcii mladého dospelého kocúra Nea. Aktuálne ho má doma pani, ktorá ho vzala z ulice, ale nie je mentálne spôsobilá chovať zvieratá, preto som ho prijala do OZ MačkySOS a hľadám mu normálny a bezpečný domov, kde bude spokojný.

Neo je krásny, urastený mládenec s výraznou tabby kresbou a kvalitným kožuchom. Má nádherné zelené oči. Pripomína takú nežnú tigriu šelmičku. Je veľmi spoločenský a nebojácny, miestami je to viac pes, než mačka :) Teší sa novým ľuďom, nasleduje ich, rád sa mazná aj nosí. Keď pradie (stačí naň pozrieť), akoby hora hučala. Kapustičku tlačí, len sa mu prihovoríte.
Má však veľmi silný pud objavovať nové a nové teritóriá, preto on a zavreté dvere nebudú kamaráti. Potrebuje celý priestor pre seba bez obmedzení. Asi prvý krát hľadám mačke domov v rodinnom dome s možnosťou chodiť pod dozorom/na vôdzke von. Skúšala som ho mať v dočasnej opatere, ale žiaľ narieka s neuveriteľnou výdržou, pretože mu je moja 2-garsonka malá. Chce objavovať, chodiť pravidelne na prechádzky.
U tej pani, kde sa nachádza, už nenarieka toľko (zvykol si), ale občas áno. Veľmi by ocenil svoju záhradku (zabezpečnú proti strate), kam si bude chodiť s vami kontrolovať teritórium. Prípadne aspoň zasieťovanú terasu. Je to typ kocúra, ktorý si myslím, že by zvládol aj výlet s človekom. Ako psík, na kvalitnom postroji.
Nebojí sa psov, detí, ničoho. Každého víta a teší sa. S inými mačkami problém nemá.

Odčervený, kastrovaný, zaočkovaný, začipovaný, FIV/FeLV neg.
WC a škrabadlo pozná.
Adopčná zmluva s poplatkom (45€).
Bratislava - dovoz možný pri serióznom záujme.
Len písať prosím:
messenger: Sandra Sendi Kabátová
sendi.coco@
whatsapp
do koča i do voza, Neo miluje človeka
Podobné inzeráty
stelesnenie nehy
Ponúkam k adopcii mladú mačičku (nar. máj 2022), ktorá bola vzatá aj so súrodencami z ulice, pretože boli na rozdiel od svojej pouličnej mamy prítulné a najmä prechladnuté. Prevzalo ich OZ MačkySOS a vyliečili sme ich :) Mačiatka boli 4, ostala Ariana. Ariana je klasická tigrinka (black tabby), bola najmenšia, temer polovičná od súrodencov. Už ich dorástla :) Sprvu bola táto mačička najplachejšia a chúlila sa do klbka, keď ste ju chceli vziať na ruky. Veľmi sa bála človeka a prudkých pohybov. Pobytom v dočasnej opatere sa však pekne oťukala a stala sa z nej veľmi sociálna, kontaktná a spoločenská mačička. Miluje, keď sa pri spánku môže dotýkať inej mačičky aspoň labkou (viď na foto s čiernou mickou), alebo najlepšie, keď sa súčasne dotýka aj svojho človeka aj inej mačičky. Je pokojná a nie je extra hravá, ale rada pozoruje ľudskú činnosť a robí spoločnosť. Tiež sa rada pozerá z okna na vtáčiky. Uvítala by pokojný domov s inou kľudnou mačkou, aby sa mohli spolu k sebe túliť aj so svojim človekom. Už jej 2 domovy nevyšli, pretože si nesadla s kocúrikmi, ku ktorým išla. Jeden ju mlátil a druhého mlátila ona :D Ariana je odčervená, fiv/felv negatívna, kastrovaná, začipovaná a zaočkovaná. Má hyg. návyk a používa škrabadlo. Adopčná zmluva so symbolickým poplatkom (45€). Len interiér. Okno treba mať pri chove mačky zabezpečené sieťkou (proti pádu/strate). Nezáväzná návšteva vítaná! Bratislava - Vrakuňa Kontakt: ABY SME PREDIŠLI SPAMOVÝM TELEFONÁTOM, NAMIESTO VOLANIA PÍŠTE PROSÍM. whatsapp: messenger: Sandra Sendi Kabátová e-mail: sendi.coco@
Darujem mačku
Bertík Bertík sa našiel pri diaľnici ,behal pri ceste v daždi. Je to krásny majestátny kastrovaný ,zdravý kocúr. V auguste bude mať 2 roky . Bertík má krásny čierny lesklý kožúšok a veľmi milý kukuč. Na rukách sa veľmi nechce nosiť,ale je to veľký maznák, ak mu hľadkáte hlavičku. .Je zvyknutý na bežne činnosti v domácnosti, na iné mačky, dokonca aj spať v posteli. Bertík je energeticky, živý kocúrik , miluje sa hrať so svojou kamoškou Zojkou, ktorá si tiež hľadá svojho človeka ♥️. V decembri 2022 sme sa museli vzdať miestnosti depozitu, a mačičky tam žijúce zostali bez strechy nad hlavou. Prichýlili ho do DO , ale potreboval by viac priestoru a zaslúži si mať svôjho človeka. Nachádza sa v Šali v DO, viac info v e-maily - nikol.ferenceiova@ , alebo na uvedené t.č
DARUJEM  kocúra LEA
darujem krásne stavaného naprosto oddaného a prítulnéého statného hrdinu - kocúra LEA,ktorý nás po novom roku vyhľadal s prosbou o pomoc, po statočnom boji s kunami z okolia. Dodnes je záhadou, odkiaľ prišiel. Je kastrovaný, miluje jedlo a prítomnosť svojho človeka,ktorému cupká pri nohe. stratil síce oko, ale nie česť. je skvelý strážca -zbaví okolie domu túlavých mačiek aj kún (záhorie ), chovaním je strážny pes. psa znáša skôr ako mačku, ale opatrne.dNašich kocúrov nie. Skrátka zo záhrady vyženie všetky mačky.Máme viac zvierat a vidím , že on potrebuje svoju rodinu bez iných kocúrov,nakoľko je po hendikepe opatrný. je zaočkovaný kastrovaný , odčervený ,zdravý,zvyknutý aj na mačaciu toaletu vo voliére. Má odhadom 4 roky . kocúra po dohode môžeme aj priviezť, nakoľko mám pohodlný prepravný box .
Nela&Berlin - dokonalé duo
Tieto dve krásne mačiatka majú spoločnú jednu vec. Oboch sa niekto zbavil, vyšmaril ich von a nechal len tak napospas. Inak sú každý úplne iný a práve preto tvoria dokonalú dvojku. Nelka sa našla ešte v období, keď bola miniatúrna, nevedela sama jesť, sama sa vyprázdňovať a bola plne odkázaná na človeka. Tak sme ju odfľaškovali, vypiplali a dnes je z nej jedna krásna, zdravá, zvedavá slečna. Je to neskutočné šidlo, energická, nezastaviteľná a hravá gulička. Len sa na ňu pozriete a začne priasť, je veľmi zlatá. A pozor! Nie je to obyčajná tigrinka, má zaujímavú bodkovanú kresbu. Berlin mal podobný osud, avšak už bol aspoň samostatný, keď sa ho rozhodli vyhodiť. Je to čierny elegán, povahovo je iný ako Nelka, pokojnejší, vydrží sa hrať sám s jednou hračkou aj pol dňa, je veľmi jemný a nežný. Tiež miluje ľudí a hladkanie a hlavne kvalitné jedlo. Nie je rád sám, preto potrebuje svoju kamošku. Adoptovať dve mačky je vždy lepšie ako jednu, odpadne vám kopec starostí, spolu sa zahrajú, zabavia. Z veterinárne hľadiska sú zdraví, vakcinovaní trojkombináciou Purevax, čipovaní, odparazitovaní, negatívne testovaní na parvo, coronu, giardiu, majú vystavené preukazy. Majú skvelé hygienické návyky, sú naučení na kryté WC a škrabadlá, máju okolo 8 týždňov. Môžete si ich prísť osobne pomojkať, prípadne v rámci Slovenska vieme priviezť.
jedna z najväčších :)
Ponúkam na adopciu dospelú mačičku, ktorá by už rada zakotvila v tom správnom domove :) Felicia bola u mňa od mačiatka, s 3 bratmi a mamou, všetkých si postupne adoptovali. Bohužiaľ mi ju však po dosť dlhej dobe vrátili a tak hľadáme domov opäť. Na jednej strane som ale aj rada, pretože mačička tam evidentne spokojná nebola (bližšie vysvetlím v prípade záujmu). A pritom je taká výnimočná! Felicia je obrovská mačka (7kg). Má nádhernú, akoby maľovanú tvár a hebký, hustý kožúšok (aj medzi prstami na labkách ;) ). Mierne sploštený ňufáčik. Človek by povedal, že obyčajná tigrinka, ale jej sfarbenie je čímsi výnimočné - aj na fotkách vidno vysoký kontrast jej kresby a rôzne výrazy tváre. Tiež má krásne zuby! Nenechajte sa pomýliť jej veľkosťou - je aktívna, šikovná a pri hre veľmi ostražitá a rýchla. Vôbec nie je pažravá a nesnaží sa kradnúť ľuďom jedlo. Miluje ľudskú spoločnosť, rada sa mojká, je hravá a zvedavá. Vie sa zabaviť aj sama, ale najradšej je v prítomnosti toho svojho človeka - stačí aj, že môže driemať v jeho blízkosti a je spokojná. Vie čo chce a keď sa jej niečo nepáči, vie o tom každý - je ukecaná a nehanbí sa nahlas dať najavo svoj názor. Felicia je osobnosť, ktorá dokáže akceptovať aj iné mačky/zvieratá, no mám pocit, že najradšej by sa o svoju rodinu nedelila. Je sebavedomá a určite sa po príchode do nového domova nebude ostýchať a skrývať. Troška bude za drama queen, ale rýchlo si zvykne. Zaujímajú ju kvety, ocenila by mačaciu trávu. Všetko ju zaujíma! :) Určite sa jej bude treba venovať, je inteligentná, dokáže si rozvinúť vzťah a rôzne rituály so svojim človekom. Túto „športovú medvedicu“ ponúkam do interiéru so zabezpečenými oknami sieťkou (proti pádu/strate). Je vhodná aj do rodiny s rozumnými deťmi alebo k psíkovi. Je odčervená, zaočkovaná, kastrovaná, začipovaná a FIV/FeLV negatívna. Naučená na WC a škrabadlo. Adopčná zmluva s poplatkom (45€). Bratislava - nezáväzná návšteva vítaná! Kontakt: ABY SME PREDIŠLI SPAMOVÝM TELEFONÁTOM, NAMIESTO VOLANIA PÍŠTE PROSÍM. whatsapp: messenger: Sandra Sendi Kabátová e-mail: sendi.coco@
Hugo
Hľadám špeciálneho človeka ktorý dá domov tomuto zachránenemu kocurikovi ktorý ma veľmi citlivú kozu koli tomu mu srsť vypadáva. Užíva lieky 1x denne ale papa ich v jedle teda bez problémov. Nieje žiaden maznak ale miluje iné macky teda ideálne k ďalším macickam. Je bojko preto potrebuje citlivého človek. Domov mu hľadám len dnu koli jeho koži nesmie byt vonku