bazár, predaj, inzercia, predám

Dolce gusto

Kategória: Kávovary

Predám kávovar
Dolce gusto
Podobné inzeráty
Plniteľné kapsule Dolce Gusto, refill kapsula, rôzne farby
plnitelna kapsula Dolce Gusto Predám plniteľné kapsule (refill capsule, ekokapsule, kapsula plnitelna kapsula) pre Dolce Gusto kávovar. Vyrobené z kvalitného plastu, horné viečko s dierkou a obvodovým tesnením presne pre Krups Dolce Gusto kapsulové kávovary. Kapsule môžete naplniť mletou kávou podľa vášho výberu a nie ste odkázaní na klasickú obmedzenú ponuku. Cena za 1 kávu sa vám pomocou opakovane plniteľných kapsúl zníži na minimum. Oproti originálnym kapsuliam je možné tieto plniť dvojnásobnou dávkou kávy - získate silnejšiu a bohatšiu kávičku. Obvodove tesnenie, nerezove sitko, najvacsi vyber z farebnych odtienov, okamzity odber BA Ruzinov alebo zaslanie na dobierku +3 EUR Náhradné kapsule dolce gusto je možné použiť opakovane minimálne 50x -200x, kapsule sú vyrobené zo zdravotne nezávadného plastu, a hlavne sú ekologické, namiesto jednorazového požitia a vytvárania odpadu tieto nahradia stovky kusov. Po použití jednoducho prepláchnete a kapsula je pripravená na opakované použitie. Návratnosť investície je veľmi rýchly. aktualne ceny 1ks 3 EUR 3ks 8 EUR 5ks 12 EUR doprava 3.50 EUR dobierka, alebo 1 EUR pri platbe prevodom aktualne pokial vidite inzerat, teda netreba pisat sms typu ci je to aktualne... ANO JE!
iCafilas nerezová kapsula Dolce Gusto 2ks - káva aj mlieko
Na predaj 2ks plniteľných nerezových kapsúl pre kávovary Dolce Gusto. Jedna na kávu, drúhá na mlieko. Cena je za kus. Pôvodná cena 25e. Používanie kapsúl iCafilas v štýle Dolce Gusto je veľmi praktické a jednoduché Vyberte si svoju obľúbenú mletú kávu Kapsulu naplňte pomocou odmerky, ktorá je súčasťou balenia Uvarte si kávu a vychutnajte si ju Výhodou oproti bežne dostupným kapsulám Dolce Gusto je, že nie ste obmedzení typom, kombináciou, množstvom a tlakom a môžete si vytvoriť vlastnú kombináciu kávy, ktorá vám najviac chutí. Výhody kapsúl iCafilas Šetrné k životnému prostrediu – opakovaným používaním kapsúl iCafilas sa vyhnete zbytočnému vyhadzovaniu jednorazových kapsúl. Ušetrite – s kapsulami iCafilas môžete ušetriť až 85 % svojich bežných nákladov na kávu Ideálny darček – kapsule iCafilas potešia vašu rodinu, priateľov a všetkých milovníkov kávy a zároveň myslia na životné prostredie Zdravie na prvom mieste – sú vyrobené z nehrdzavejúcej ocele, na rozdiel od jednorazových kapsúl neobsahujú BPA ani hliník, kapsuly sú netoxické aj pri zahrievaní materiálu. Jednoduché používanie – po použití sa kapsule ľahko umyjú v ruke alebo v umývačke riadu. Pro lepšie a dôkladnejšie čistenie môžete vykonať pomocou špeciálnej kefky, ktorá je súčasťou balenia. Funkcie: Odolnosť voči hrdzaveniu Jednoduché čistenie Odolný materiál Možno umývať v ruke a v umývačke riadu Portafilter/kávový filter pre lepšiu štruktúru a kvalitu kávy Parametre: Kapacita kávy: 8 g Vhodná hrubosť kávy: jemne/stredne/hrubo mletá Hmotnosť: 34 g
Nescafe Dolce Gusto Genio S
Predam kavovar na kapsule Nescafe Dolce Gusto Genio S KRUPS KP240 (Pouzivany Velmi Malo, Zachovaly, Funkcny) Odlomena mala cast na zasobniky vody viac foto, nijako to neovplivnuje kavovar. Zostatok par kapsul pridam k kavovaru. Komplet vsetko okrem krabice. Info link:
predám nepoužitý kávovar Krups Nescafé Dolce Gusto Lumio
predám nepoužitý Kávovar Krups KP130131 Nescafé Dolce Gusto Lumio Automatický kapsulový kávovar NESCAFÉ® Dolce Gusto® Lumio je kombináciou minimalistického dizajnu a maximálneho výberu nápojov. Disponuje nádržkou na vodu s objemom 1,0 l. Vďaka profesionálnemu tlaku 15 barov pripravíte kávu kaviarenskej kvality s hustou zamatovou cremou.
Dolce Gusto
Predam plne funkcny kavovar Dolce Gusto. Pridam k nemu aj jedno balenie kapsul Nescafé Dolce Gusto Café Au Lait Intenso. Odber osobne v BA. NEPOSIELAM POSTOU! Len E-mail, cislo je vymyslene.
Kávovar Dolce Gusto Mini Me červený
Mám na predaj, málo použitý kávovar Dolce Gusto Mini Me červený/šedý. Kávovar je plne funkčný, odvápnený. Mám ho z UK, pridávam k nemu aj adaptér na EU sieť ako grátis! Môžem poslať aj video. :) Originál krabicu už nemám k nemu. V ďalšom inzeráte mám v ponuke aj otočný stojan na Dolce Gusto kapsule.