bazár, predaj, inzercia, predám

Dom na predaj v Bohdanovciach nad Trnavou

Kategória: Domy

Priestranný rodinný dom v obci Bohdanovce nad Trnavou len 5 kilometrov od mesta Trnava. Dom je postavený vo veľmi kľudnej lokalite stranou od hlavného ťahu na Trnavu. V obci sa nachádza základná škola s materskou školou, potraviny, pohostinstvo, futbalové ihrisko, knižnica. Dom pozostáva z 2 obytných podlaží - na 1. podlaží sú 3 izby, priestranná obývačka s balkónom, wc, kúpeľňa s vaňou a samostatná kuchyňa. Suterén pozostáva z 3 izieb (letná spálňa, pracovňa so šatníkom, detská izba), práčovne s WC a sprchovým kútom a komorou. Príjemnú atmosféru rodinného domu dotvára záhrada, terasa s posedením, prístrešok a na konci pozemku sa taktiež nachádza hospodárska budova. K dispozícií sú všetky inžinierske siete (voda, plyn, elektrika, kanalizácia, optický internet). Dom prešiel viacero rekonštrukciami ako aj zateplením (vrátane strechy).

Neváhajte nás kontaktovať - obhliadky možné 7 dní v týždni.

Naša spoločnosť pôsobí na trhu od roku 2004. Poskytujeme služby v oblasti sprostredkovania kúpy, predaja a prenájmu všetkých typov nehnuteľností a pre našich klientov zabezpečujeme kompletný právny servis. Naši makléri disponujú odbornými znalosťami, zodpovedným prístupom a preto sú zárukou serióznej a bezpečnej realizácie obchodu. Ochotne Vám zabezpečia vypracovanie znaleckých posudkov, dokumenty pre kataster nehnuteľností, poradenský servis pri vybavovaní hypotekárnych úverov a poistenie nehnuteľnosti prostredníctvom zmluvných partnerov.
Dom na predaj v Bohdanovciach nad Trnavou
Podobné inzeráty
Na predaj rodinný dom v Bohdanovciach nad Trnavou
Ponúkame exkluzívne na predaj zrekonštruovaný, čiastočne zariadený 3-izbový rodinný dom s terasou a dvorom stvorenými na oddych. Nehnuteľnosť sa nachádza na Hlavnej ulici v Bohdanovciach nad Trnavou. DISPOZÍCIA DOMU: Dom pozostáva zo vstupnej chodby, novo zrekonštruovanej kúpeľne so sprchovacím kútom a WC, priestrannej komory, kuchyne, obývacej izby, detskej izby a spálne. Zaujímavosťou je klenbová dvojpodlažná pivnica a priestranná povala. STAV NEHNUTEĽNOSTI: Dom má novú sedlovú strechu, je čiastočne zateplený, má plastové okná, vonkajšie hliníkové rolety, kamerový systém a kombináciu dlažby s plávajúcou podlahou. Kúrenie a ohrev TÚV zabezpečuje plynový kotol. Dom je pripojený na obecnú kanalizáciu, vodovod, plyn a elektrické rozvody sú na 230 a 380 voltov. Do domu je zavedený optický internet a TV pripojenie. Pozemok je vo výmere 188 m², je rovinatý a oplotený. Na pozemku sa nachádza terasa so sedením, praktický záhradný domček a parkovacie státie zo zámkovej dlažby. LOKALITA: miesto ponúka občiansku vybavenosť - 1. stupeň ZŠ, potraviny, športový areál. V obci je zabezpečená autobusová a vlaková doprava. Výhodou je výborná dostupnosť do krajského mesta Trnava vzdialeného len 4 kilometre. Pre dohodnutie obhliadky a zodpovedanie Vašich otázok ma kontaktujte na uvedených kontaktoch: Denis Jeleň mobil: e-mail: denis.jelen@ Počet poschodí: 1 Počet izieb: 3 Zastavaná plocha: 100m² Rozloha pozemku: 188m² Vlastníctvo: osobné Stav: čiastočne prerobený Odvoz odpadu: áno Voda: verejný vodovod El. napätie: 230/400V Plyn: áno Kanalizácia: áno Internet: optika Kúpeľňa: áno Vykurovanie: vlastné - plyn Balkón: nie Lódžia: nie Terasa: áno Pivnica: áno Garáž: nie Parkovanie: vnútorné Inžinierske siete: áno Postavené z: tehla Zariadenie: zariadený Zateplený objekt: áno Strecha: po rekonštrukcii Krb: nie Klimatizácia: nie Káblová televízia: áno Predzáhradka: nie Bezbariérový prístup : nie Okná: plastové Terén: rovina Prístupová cesta: asfaltová cesta
Rodinný dom, Lipany, okres Sabinov, Znížená cena
Predaj, Rodinný dom, Lipany, okres Sabinov, Znížená cena - TOP - [27.6. 2023] Zmazať/ Upraviť/ Topovať Predaj, Rodinný dom, Lipany, okres Sabinov, Znížená cena - 1 Predaj, Rodinný dom, Lipany, okres Sabinov, Znížená cena - 2 Predaj, Rodinný dom, Lipany, okres Sabinov, Znížená cena - 3 Predaj, Rodinný dom, Lipany, okres Sabinov, Znížená cena - 4 Predaj, Rodinný dom, Lipany, okres Sabinov, Znížená cena - 5 Ďalšia Predaj, Rodinný dom, Lipany, okres Sabinov, Znížená cena - 6 Predaj, Rodinný dom, Lipany, okres Sabinov, Znížená cena - 7 Predaj, Rodinný dom, Lipany, okres Sabinov, Znížená cena - 8 Predaj, Rodinný dom, Lipany, okres Sabinov, Znížená cena - 9 Predaj, Rodinný dom, Lipany, okres Sabinov, Znížená cena - 10 TRENDY Reality Vám ponúkajú na predaj výhradne (iba u nás) rodinný dom v Lipanoch, okres Sabinov na pozemku o výmere 1 180 m2. Dom pozostáva z dvoch väčších izieb a dvoch menších izieb, veľkej kuchyne, kúpeľne, samostatného WC a predsiene. V suteréne sa nachádzajú dva pivnice. Za rodinným domom sa nachádza garáž a dve menšie hospodárske miestnosti. Stav domu je: čiastočná rekonštrukcia. Na dome bola vymenená strešná krytina (plechová) a pôvodné okna boli vymenené za plastové. Dom bol zateplený 10 cm polystyrénom a ukončený fasádou. Interiér domu je v pôvodnom stave a je potrebné ho rekonštruovať a to rozvody elektriny, stierky, podlahy a kúpeľňu. Dom sa nachádza na rovinatom pozemku, v tichej časti mesta Lipany, za domom sa nachádza záhrada o výmere 743 m2. Dom je napojený na elektrinu, plyn, verejnú vodu a kanalizáciu. Dispozícia bytu: vpredu sa nachádzajú dve izby v strede domu je kuchyňa a za kuchyňou sa nachádzajú dve izby. Kúrenie a ohrev vody za zabezpečené kotlom na plyn. V blízkosti sa nachádza kompletná občianska vybavenosť. V cene sú zahrnuté všetky náklady spojené s prevodom nehnuteľnosti. Bližšie informácie Vám poskytneme na telefónnom čísle .Cena domu je 135 000 €. Dom môžete kúpiť do 31.7.2023, cena domu je konečná, po tomto termíne sa interiér domu ide rekonštruovať.
Na predaj rodinný dom 5+1, Bohdanovce nad Trnavou
Na predaj priestranný, samostatne stojaci rodinný dom 5+1 s predzáhradkou a veľkou záhradou, nachádzajúci sa v tichej časti obce Bohdanovce nad Trnavou. Dispozične pozostáva zo vstupnej chodby, dvoch samostatných izieb, obývacej izby prepojenej s kuchyňou, samostatného WC a kúpeľne. Z kuchyne je vstup na prekrytú priestrannú terasu. V zadnej časti domu je daľšia izba s výstupom na ďaľšiu terasu a so vstupom do podkrovnej izby, ktorá t.č. slúži ako veľký šatník. Nehnuteľnosť prešla kompletnou rekonštrukciou v roku 2008 - vstupná brána na ovládanie, zateplenie, nová betónova krytina "BRAMAC", plastové okná, kuchynská linka z masívu so zabudovanými elektrospotrebičmi, vykurovanie prostredníctvom plynového kotla v kombinácii s podlahovým vykurovaním v troch izbách ako i prostredníctvom radiátorov. K dispozícii sú všetky IS. K domu prislúcha i pekná, veľká, okrasno-úžitková záhrada so záhradným domčekom. Parkovanie je bezproblémové. Šírka domu je 17m, orientácia prednej časti domu JZ. Celková výmera pozemku je 1685 m2, zastavaná plocha 156 m2. Obec sa nachádza 4 km od Krajského mesta Trnava, ako i od diaľničného napájača. [b]A nakoniec darček pre našich klientov![/b] [b]Kúpou tejto nehnuteľnosti prostredníctvom našej realitnej kancelárie Vám prispejeme sumou vo výške 300 eur na pobyt podľa Vášho vlastného výberu!![/b] Radi Vás prevedieme touto nehnuteľnosťou. V cene nehnuteľnosti je kompletný právny servis - od vyhotovenia kúpnych zmlúv až po protokolárne odovzdanie nehnuteľnosti, vrátane zabezpečenia znaleckého posudku, bezplatného vybavenia hypotéky a poistenia nehnuteľnosti. Kontakt:
Prenájom 5-izbového domu
Ponúkame na prenájom veľký podpivničený poschodový 5-izbový dom v Bohdanovciach nad Trnavou, cca 5 km od Trnavy. Nachádzajú sa v ňom 2 kúpeľne a súčasťou je aj garáž. Vhodný pre veľkú rodinu alebo pre väčšiu partiu pracujúcich. Kapacita 13 osôb. Cena nájmu bude nastavená podľa počtu ubytovaných osôb. Kontakt:
Znížená cena - NA PREDAJ rodinný dom v obci Dvory nad Žitavo
Typ: Rodinný dom Ulica: Dvory nad Žitavou Obec: Dvory nad Žitavou Realitná kancelária TRINITY ponúka na predaj rodinný dom v blízkosti centra obce Dvory nad Žitavou. Dom bol postavený v roku 1957 a zadná prístavba bola pristavená v roku 1981..  Dom je vhodný na rekonštrukciu alebo na stavbu nového rodinného domu. RODINNÝ DOM - 5 izbový  - Dom sa predáva v pôvodnom stave.  POZEMOK Pozemok je u výmere 818m2  - zatrávnený, rovinatý a oplotený Na pozemku sa nachádza aj studňa (na čerpadlo) VÝHODY - Dom je v pôvodnom stave, možnosť prerobiť si ho podľa seba - Dom bol postavený v roku 1957 a prístavba v roku 1981 z tehly  - Strecha je sedlová zo škridle - Dom je v prístavbovej časti podpivničený - Kúrenie je riešené plynovými gamatkami - Okná sú pôvodne drevenné  - Odpad z domu je vedený do žumpy - Všetky inžinierske siete  - Dom nezateká ani nevlhne DISPOZÍCIA Byt pozostáva zo vstupnej chodby, 5 izieb, komory, kuchyne, kúpeľne s vaňou, toalety, letnej kuchyne a garáže LOKALITA Rodinný dom sa nachádza vo vedľajšej ulici v blízkosti centra obce Dvory nad Žitavou. Kúsok od rodinného domu sa nachádza Jednota CENA - 88.000€ * vrátane všetkých poplatov spojených s predajom nehnuteľnosti Čo nás odlišuje od iných realitných kancelárii? - v cene nehnuteľnosti máte (rezervačné zmluvy, kúpne zmluvy, poplatky na katastri) vyhotové u Autorizovaného Advokáta - vybavíme za Vás prepis všetkých energií (voda, plyn, elektrina) - spolupracujeme s najlepšími znalcami, geodetmi, advokátmi - vieme vyhotoviť ,,potvrdenie trhovej ceny,, potrebné pri dedičskom konaní - zabezpečíme financovanie nehnuteĺnosti cez ktorúkoľvek BANKU Status: aktívne Vlastníctvo: osobné Stav: pôvodný Celková plocha: 209 m2 Úžitková plocha: 209 m2 Plocha pozemku: 818 m2 Počet izieb: 5 Kúpeľňa: áno Energetický certifikát: nie El. napätie: 230/400V Parkovanie: vlastné vyhradené Voda: studňa a vodovod Garáž: áno Inžinierske siete: áno Kanalizácia: žumpa Plyn: áno Materiál: tehla Zateplený objekt: nie Vykurovanie: vlastné - plyn Pivnica: áno
NA PREDAJ Priestranný rodinný dom Štefánikova / Piešťany
Typ: Rodinný dom Ulica: Štefánikova Obec: Piešťany NA PREDAJ: rodinný dom s 3 bytovými jednotkami Štefánikova / Piešťany   Na predaj kvalitná stavba rodinného domu v super lokalite   VÝMERA: úžitková plocha je cca 150 m2 a výmera pozemku 727 m2   DOM: - tehla  - pálená škridla - na jednej stene domu sa nachádza prasklina, ideálne pri obhliadke pozrieť z povale domu - dom je rozdelený na 3 bytové jednotky so samostatnými vchodmi zo záhrady - 3 izboý dom s výhľadom do ulice, 2 izbový dom v výhľadom do záhrady, 1 izbový dom s výhľadom do záhrady. - dom disponuje manzardkou - obytnou miestnosťou nad chodbou (platí sa daň za dom za 2 podlažný rodinný doma práve pre túto izbu) - pripojenie na všetky inžinierske siete: voda, plyn, elektrina, kanalizácia, na záhrade sa nachádza studňa na polievanie   VYBAVENIE: - plávajúca podlaha / keramická dlažba - plynový kotol na kúrenie spoločný pre všetky jednotky - elektrický bojler na ohrev vody - kuchynská linka vo všetkých jednotkách - dom je udržiavaný, suchý, nevlhne - dom je pripravený na rekonštrukciu podľa predstáv nového majiteľa - aktuále sú 2 jednotky ešte obývané - veľkou výhodou je veľká záhrada , kde je umiestnený aj prístrešok na grilovanie, zeleň na oddych a spoločné chvíle s rodinou, terasa pozdĺž domu - na konci záhrady sa nachádza dieľna   DISPOZIČNÉ RIEŠENIE: 1. dom: prízemie – vstupná chodba s jedálňou, kuchyňa, kúpeľňa, samostatné WC,  obývacia miestnosť, pracovňa, spálňa 2. dom: chodba, kuchyňa, 2x izba, kúpeľna , WC 3. dom - kuchyňa , izba, kúpeľna s WC  dom je čiastočne podpivničený + celá povala môže slúžiť ako úložný priestor   LOKALITA: Dom sa nachádza v pôvodnej výstavbe domov na štefánikovej ulici. Celá obytná oblasť je zasadená do tichého prostredia mesta. do 10 minút pešo je v dosahu kompletná občianska vybavenosť CENA: 225 000€ V cene je zahrnutá provízia realitnej kancelárie a kompletný právny servis zabezpečovaný advokátskou kanceláriou. Status: aktívne Vlastníctvo: osobné Stav: pôvodný Celková plocha: 727 m2 Úžitková plocha: 150 m2 Zastavaná plocha: 314 m2 Počet izieb: 6 Kúpeľňa: áno Voda: studňa a vodovod Inžinierske siete: áno Kanalizácia: áno Plyn: áno Materiál: tehla Zateplený objekt: nie Vykurovanie: vlastné - plyn Pivnica: áno Pivnica plocha: 20 m2