bazár, predaj, inzercia, predám

Dom v Žemberovciach na predaj

Kategória: Domy

Pozor, zaujímavá ponuka!

Hľadáte krásny, rovinatý pozemok so starým gazdovským domom v blízkosti mesta Levice? Možno práve naša ponuka vás zaujme!
V obci Žemberovce, na pozemku o veľkosti 10 ár, je postavený starý gazdovský dom spolu s letnou kuchynkou. V dome je vstupná veranda, kuchyňa, dve izby. Za domom sú hospodárske budovy. Letná kuchynka je podpivničená,j e tam zavedená elektrika, vodovod. Je tam tiež prípojka na plyn. V obci sa bude budovať obecná kanalizácia. Celý pozemok je slnečný, s možnosťou výstavby novej budovy, resp. prístavby. Záhrada sa môže využiť tiež na relax, pestovanie BIO zeleniny a ovocia. Pôvodný majiteľ sa pustil do prerábky, na obidvoch budovách je sedlová strecha s novou keramickou škridlou. Nové sú tiež odkvapy. Okná sú tiež menené. Dom potrebuje rekonštrukciu z vnútra, hoci je zachovalý. Dom je postavený z tufového kameňa a tehly.
Za výhodu tejto ponuky považujeme rovinatý, slnečný pozemok. Možnosť prerábky podľa vlastnej predstavy s použitím najnovších technológii je taktiež prednosťou.
Obec Žemberovce má úplnú občiansku vybavenosť.Obec je vzdialená od mesta Levice 12 km. Veľmi dobrá je strategická poloha obce, nakoľko v blízkosti je kúpalisko Margita Ilona, Santovka, kúpeľné mesto Dudince, obec Brhlovce, Pukanec, Horšianská dolina, Banská Štiavnica, Počúvadlo.
Doporučujeme vidieť!
Táto ponuka je vhodná pre chalupárov, hubárov, turistov. Ponúka aj možnosť celoročného bývania.
Pokiaľ Vás naša ponuka zaujala, radi Vás prevedieme celým obchodom od obhliadky, vypracovaním kúpnej zmluvy, overením podpisov, vypracovaním a podaním návrhu do katastrálneho úradu.
Ak uvažujete o kúpe na HÚ, bezplatne vám vypracujeme podklady pre banku.
V prípade záujmu zabezpečíme znalca.
Táto ponuka bola uverejnená so súhlasom majiteľa nehnuteľnosti.
Cena bola tiež odsúhlasená majiteľom nehnuteľnosti.
Pri rýchlom a vážnom záujme dohoda možná.
Cena: 109 000 eur
Dom v Žemberovciach na predaj
Podobné inzeráty
Rodinný dom, Lipany, okres Sabinov, Znížená cena
Predaj, Rodinný dom, Lipany, okres Sabinov, Znížená cena - TOP - [27.6. 2023] Zmazať/ Upraviť/ Topovať Predaj, Rodinný dom, Lipany, okres Sabinov, Znížená cena - 1 Predaj, Rodinný dom, Lipany, okres Sabinov, Znížená cena - 2 Predaj, Rodinný dom, Lipany, okres Sabinov, Znížená cena - 3 Predaj, Rodinný dom, Lipany, okres Sabinov, Znížená cena - 4 Predaj, Rodinný dom, Lipany, okres Sabinov, Znížená cena - 5 Ďalšia Predaj, Rodinný dom, Lipany, okres Sabinov, Znížená cena - 6 Predaj, Rodinný dom, Lipany, okres Sabinov, Znížená cena - 7 Predaj, Rodinný dom, Lipany, okres Sabinov, Znížená cena - 8 Predaj, Rodinný dom, Lipany, okres Sabinov, Znížená cena - 9 Predaj, Rodinný dom, Lipany, okres Sabinov, Znížená cena - 10 TRENDY Reality Vám ponúkajú na predaj výhradne (iba u nás) rodinný dom v Lipanoch, okres Sabinov na pozemku o výmere 1 180 m2. Dom pozostáva z dvoch väčších izieb a dvoch menších izieb, veľkej kuchyne, kúpeľne, samostatného WC a predsiene. V suteréne sa nachádzajú dva pivnice. Za rodinným domom sa nachádza garáž a dve menšie hospodárske miestnosti. Stav domu je: čiastočná rekonštrukcia. Na dome bola vymenená strešná krytina (plechová) a pôvodné okna boli vymenené za plastové. Dom bol zateplený 10 cm polystyrénom a ukončený fasádou. Interiér domu je v pôvodnom stave a je potrebné ho rekonštruovať a to rozvody elektriny, stierky, podlahy a kúpeľňu. Dom sa nachádza na rovinatom pozemku, v tichej časti mesta Lipany, za domom sa nachádza záhrada o výmere 743 m2. Dom je napojený na elektrinu, plyn, verejnú vodu a kanalizáciu. Dispozícia bytu: vpredu sa nachádzajú dve izby v strede domu je kuchyňa a za kuchyňou sa nachádzajú dve izby. Kúrenie a ohrev vody za zabezpečené kotlom na plyn. V blízkosti sa nachádza kompletná občianska vybavenosť. V cene sú zahrnuté všetky náklady spojené s prevodom nehnuteľnosti. Bližšie informácie Vám poskytneme na telefónnom čísle .Cena domu je 135 000 €. Dom môžete kúpiť do 31.7.2023, cena domu je konečná, po tomto termíne sa interiér domu ide rekonštruovať.
NA PREDAJ Priestranný rodinný dom Štefánikova / Piešťany
Typ: Rodinný dom Ulica: Štefánikova Obec: Piešťany NA PREDAJ: rodinný dom s 3 bytovými jednotkami Štefánikova / Piešťany   Na predaj kvalitná stavba rodinného domu v super lokalite   VÝMERA: úžitková plocha je cca 150 m2 a výmera pozemku 727 m2   DOM: - tehla  - pálená škridla - na jednej stene domu sa nachádza prasklina, ideálne pri obhliadke pozrieť z povale domu - dom je rozdelený na 3 bytové jednotky so samostatnými vchodmi zo záhrady - 3 izboý dom s výhľadom do ulice, 2 izbový dom v výhľadom do záhrady, 1 izbový dom s výhľadom do záhrady. - dom disponuje manzardkou - obytnou miestnosťou nad chodbou (platí sa daň za dom za 2 podlažný rodinný doma práve pre túto izbu) - pripojenie na všetky inžinierske siete: voda, plyn, elektrina, kanalizácia, na záhrade sa nachádza studňa na polievanie   VYBAVENIE: - plávajúca podlaha / keramická dlažba - plynový kotol na kúrenie spoločný pre všetky jednotky - elektrický bojler na ohrev vody - kuchynská linka vo všetkých jednotkách - dom je udržiavaný, suchý, nevlhne - dom je pripravený na rekonštrukciu podľa predstáv nového majiteľa - aktuále sú 2 jednotky ešte obývané - veľkou výhodou je veľká záhrada , kde je umiestnený aj prístrešok na grilovanie, zeleň na oddych a spoločné chvíle s rodinou, terasa pozdĺž domu - na konci záhrady sa nachádza dieľna   DISPOZIČNÉ RIEŠENIE: 1. dom: prízemie – vstupná chodba s jedálňou, kuchyňa, kúpeľňa, samostatné WC,  obývacia miestnosť, pracovňa, spálňa 2. dom: chodba, kuchyňa, 2x izba, kúpeľna , WC 3. dom - kuchyňa , izba, kúpeľna s WC  dom je čiastočne podpivničený + celá povala môže slúžiť ako úložný priestor   LOKALITA: Dom sa nachádza v pôvodnej výstavbe domov na štefánikovej ulici. Celá obytná oblasť je zasadená do tichého prostredia mesta. do 10 minút pešo je v dosahu kompletná občianska vybavenosť CENA: 225 000€ V cene je zahrnutá provízia realitnej kancelárie a kompletný právny servis zabezpečovaný advokátskou kanceláriou. Status: aktívne Vlastníctvo: osobné Stav: pôvodný Celková plocha: 727 m2 Úžitková plocha: 150 m2 Zastavaná plocha: 314 m2 Počet izieb: 6 Kúpeľňa: áno Voda: studňa a vodovod Inžinierske siete: áno Kanalizácia: áno Plyn: áno Materiál: tehla Zateplený objekt: nie Vykurovanie: vlastné - plyn Pivnica: áno Pivnica plocha: 20 m2
Ponúka na predaj rodinný dom v Žemberovciach.
Ak hľadáte naozaj pekné a tiché miesto na bývanie, len 12,5 km od okresného mesta Levice, ste na správnej adrese. Realitná kancelária Levicke-reality, Vám ponúka na predaj presvetlený 5 izbový dvojpodlažný rodinný dom, ktorý prešiel rekonštrukciu. Rodinný dom so skvelou orientáciou sa nachádza v tichej časti obce Žemberovce. Obec Žemberovce má kompletnú občiansku vybavenosť ako sú – potraviny, škola, materská škôlka, lekáreň, zástavka SAD a iné. Počas rekonštrukcie domu boli menené plastové okná, interiérové a exteriérové dvere, stierky, maľovky, znížené stropy, bodové svetlá, plávajúca podlaha v kombinácii s dlažbou. V kuchyni sa nachádza rohová kuchynská linka. V kúpeľni je nová sanita obložená vkusným obkladom. V dome sú zavedené všetky IS: elektrina, plyn a obecná voda. Elektrina v dome nie je prerobená. V rodinnom dome je kombinované kúrenie na pevné palivo a plyn. Dom je postavený z tehly a žemberovskej kvadry, je zateplený s novou fasádou. Ideálne riešený dom o celkovej výmere s pozemkom 1073m2 disponuje: hlavným vstupom z ktorým sa dostaneme do priestrannej kuchyne, ktorá je prepojená s obývacou miestnosťou, kde sa nachádza rohová kachľová pec. Ďalej sa dostaneme na chodbu z ktorej vedie vstup do samostatnej toalety, do kúpeľne, do komory, do pivnice a zadným východom na terasu. Na poschodí sa nachádzajú štyri nepriechodné izby a dve z nich disponujú spoločným balkónom. Celý rodinný dom je podpivničený- pivnica je rozdelená na 5 miestností ako je: kotolňa, špajza, technická miestnosť a pod.. Pozemok je mierne svahovitý, na ktorom sa nachádza studňa, hospodárska budova, ktorá disponuje samostatným vstupom ktorý vedie do letnej kuchyne, do garáže s elektrikou a miestnosťou pre zvieratá. Zo zadnej časti budovy je vstup na povalu, ktorá je pochôdzna. Za budovou sa nachádzajú voliéry pre zvieratá, ktoré sú oplotené. Nehnuteľnosť je možné zakúpiť aj formou HÚ, ktorý Vám radi a bezplatne sprostredkujeme v rámci našich služieb. V prípade záujmu o danú nehnuteľnosť nás neváhajte kontaktovať prostredníctvom tel. č. .
RD na predaj v Žemberovciach
Hľadáte RD neďaleko okresného mesta Levice? Možno práve naša ponuka Vás zaujme. V obci Žemberovce vzdialenej od mesta Levice 12 km máme na predaj RD.RD sa nachádza v tichej, udržiavanej ulici. Dom prešiel čiastočnou rekonštrukciou,boli menené plastové okná, v interiéri a exteriéri boli menené dvere. Na stenách bola daná stierka,v kúpeľni je vymenená nová sanita. V dome sú všetky IS voda,elektrina,plyn. V dome je 5 izieb. Na prízemí je chodba,veľká špajza, kúpeľňa, kuchyňa spojená obývacou izbou. V kuchyni je robená na mieru rohová kuchynská linka spolu so spotrebičmi.Kuchyňa od obývacej časti je oddelená pultovým stolom. Súčasťou obývacej časti je v rohu postavená funkčná keramická pec. Z oboch strán keramickej peci sú vymurované miesta na sedenie . Z obývacej miestnosti vedú dvere na terasu,kde je možnosť relaxu. Kúpeľňa je priestranná,kde je zabudovaná rohová vaňa, dve umývadla vedľa seba. WC je samostatné. Schodiskom sa dostaneme na poschodie,kde sa nachádzajú priestranné 4 izby. Z dvoch izieb vedú dvere na balkón,ktorý je pozdĺž celého domu.Na dome bola robená nová fasáda,je zateplený. V celom dome sú radiátory. Kúrenie je zavedené plynové,možno kúriť aj pevným palivom. Používa sa obecná voda. Na dvore je tiež studňa. Elektrika v dome je pôvodná. Celý dom je podpivničený,nachádza sa tam kotolňa ,práčovňa, špajza.Dom sa rozprestiera na pozemku vo výmere 1037m2. Za domom sa nachádza letná kuchynka,garáž, voliery, chlievy. Záhrada je mierne do svahu.Pozdĺž celej záhrady je nasadený v jednom rade vinič. Za záhradou sa rozprestiera agátový les. Pred domom je okrasná záhradka a malým jazierkom. Obec Žemberovce má úplnú občiansku vybavenosť. Výhodou tejto ponuky je umiestnenie domu v tichej časti, tento dom je možné ihneď obývať, možnosť využitia záhrady na pestovanie BIO zeleniny a ovocia,resp využitie na relax, postaviť si vlastný bazén. Tiež chceme upozorniť aj na tú skutočnosť ,že cesta z obce do mesta vedie po rovnej asfaltovej ceste bez rôznych zákrut.Dom je možné využiť aj ako dvojgeneračný. Doporučujeme vidieť. Pokiaľ Vás naša ponuka zaujala radi Vás prevedieme celým obchodom,od obhliadky,vypracovania kúpnej zmluvy,overenia podpisov,vypracovaním a podaním návrhu do katastrálneho úradu. Ak uvažujete o kúpe na HÚ bezplatne Vám vypracujeme podklady pre banku a tiež pomôžeme s vybavovaním financií. V prípade potreby zabezpečíme znalca. Táto ponuka bola odsúhlasená majiteľom nehnuteľnosti. Cena bola tiež odsúhlasená majiteľom nehnutelnosti. Cena: 198 000 eur
Predaj 5. izbového domu 192 m2  Ružinov, Bratislava
Ponúkam na predaj 5. izbový dom v Ružinove na Bulharskej ulici. Dom má 192 m2 Pozemok s bazénom 267 m2 Terasa má 30 m2 Na pozemku je dvojgaráž (samostatne stojaca, murovaná, zateplená, s garážovou bránou) Na pozemku je bazén a olivovník Dvor je zatrávnený a vybavený zavlažením Exteriérová dlažba Travertín (béžový) Terasa na 1NP s drevenou pergolou Vybavenie nehnuteľnosti: predpríprava pre chladenie, 1NP drevená podlaha, 2NP koberce a drevená podlaha, radiátory / podlahové konvektory, kuchynská linka so spotrebičmi, 3 kompletne zariadené kúpelne (obklady, sanita, batérie), 5 izieb, oceľové schodisko s drevenými schodnicami, omietky s bielou maľbou, Interiérové dvere, textilné tienenie, všetky spoločné zariadenia domu t.j. kotol, technológia bazén sú umiestnené v priestore dvojgaráže Dom sa nachádza v peknom prostredí. Cena: 725 000€ Ak máte otázky alebo záujem o obhliadku, zavolajte mi na číslo: dom na predaj Bratislava, Dom na predaj Ružinov, 5 izbový dom na predaj Ružinov, päťizbový dom na predaj Ružinov, Ružinov predaj domu, Ružinov dom na predaj päť izbový dom na predaj v Ružinove Ružinov predaj domu Predaj domu Ružinov 5 izbový dom na predaj Bratislava Ružinov päťizbový dom na predaj Ružinov
Lukratívna novostavba v obci Geča
Ako majitelia ponúkame na predaj 5 ročnú novostavbu (kolaudácia január 2018) v novovybudovanej lokalite obce Geča.Ide o dom - priestranný 4 izbový bungalov so zastavanou plochou 185 m2, ktorý je postavený na 6 árovom priestrannom pozemku.Úžitková plocha domu vo vnútri je 145 m2.Dom je tehlový, postavený z tých najkvalitnejších materiálov. Strecha je sedlová (betónová škridľa). Bungalov je pekne nadčasovo farebne zladený, strecha, podhľady, stĺpy, plastové okná z vonku, spodné lemovanie domu, dlažba na terase a schodoch sú vo farbe antracit, pričom samotné steny domu sú v bielej farbe, ide o farebnú samočistiacu kvalitnú silikónovú omietku. Dom disponuje veľkou cca 40 m2 terasou, ktorá je do polovice zastrešená, pričom strecha je súčasťou domu. Pri dome sa nachádza ešte jedna terasa cca 20 m2 s peknou drevenou pergolou.Pri dome sa nachádza aj pekný drevený priestranný sklad na náradie a veľký prístrešok pre 2 autá.Dom je štvorizbový-kuchyňa spojená s obývačkou, v ktorej sa nachádzajú veľké francúzske presklenné posuvné dvere s výstupom na terasu.Okrem toho dom disponuje ešte 3 samostatnými izbami, pričom z jednej z nich sú taktiež veľké presklenné dvere s výstupom na terasu. Kuchynská linka je v tvare písmena ,,U,, s barovým pultom zhotovená na mieru v Decodome so zabudovanými spotrebičmi zn. Bosch.Postele v izbách, veľké vstavané skrine v izbách, interiérové dvere,ako aj ďalší nábytok, sú taktiež zhotovené stolárom na mieru.V kúpelni sa nachádza rohová vaňa, priestranný sprchovací kút, umývadlo so skrinkou a WC zn Geberit.Okrem toho má dom ešte jedno samostatné WC (zn. Geberit) s umývadlom a skrinkou.Dom má elektrické podlahové kúrenie(elektrický kotol) a ohrev vody prostredníctvom bojleru-umiestnené v samostatnej technickej miestnosti.V obývačke sa nachádza aj štýlový krb,ktorý vyhreje celý dom.V podkroví sa ešte nachádza veľký úložný priestor.Dom má vlastnú vŕtanú cca 17 metrovú výdatnú studňu.Už čoskoro sa bude v novovybudovanej lokalite, kde dom stojí, realizovať na náklady obce prípojka na obecný vodovod a kanalizáciu.Dom je zateplený a má teda nízke náklady na bývanie, mesačne cca 150 eur.Dom je postavený v novovybudovanej lukratívnej lokalite a je to navyše aj posledný dom v slepej tichej ulič: voda - vlastná studňa,elektrina,10 m3 žumpa,optický internet.Už čoskoro bude dobudovaný obecný vodovod a kanalizácia na náklady obce.Realitné kancelárie volať iba v tom prípade, ak už budete mať konkrétneho záujemcu na kúpu domu.Dom sa predáva kompletne so všetkým vnútorným a vonkajším zariadením (pozri foto), ako aj so všetkým potrebným vybavením, ktoré je nevyhnutné na údržbu a prevádzku rodinného domu.Už len sa nasťahovať a bývať v slepej tichej uličke v krásnom priestrannom bungalove na lukratívnom mieste v blízkosti centra Košíc(11 km k Auparku).Rozumná dohoda na cene je možná.Dom nie je zaťažený hypotékou, takže je ho možné bez problémov financovať cez hypotekárny úver.Na dome nie sú žiadne ťarchy a ani vecné bremená.Len vážny záujem.