bazár, predaj, inzercia, predám

Doucovanie slovenciny

Kategória: Ostatné

V pripade zaujmu o online doucovanie slovenskeho jazyka ma mozete kontaktovat emailom pre vsetky vekove kategorie.
Doucovanie slovenciny
Podobné inzeráty
Doučovanie pre žiakov ZŠ
Dobrý deň, ponúkam doučovanie zo slovenčiny, matematiky a angličtiny pre žiakov ZŠ. Som študentkou Gymnázia v Nových Zámkoch. Doučovanie formou online alebo prezenčne v Nových Zámkoch. Viac info na tel.č. alebo ebernathova2@
Doučovanie Anglický Jazyk
Dobrý deň, ponúkam doučovanie z anglického jazyka. Angličtinu už študujem 11 rokov. Bola som na aglickom kurze vo Veľkej Británii, Oxforde, a na výmenný ročný pobyt v USA takže mám veľa skuseností s gramatikou, ale aj hovorovou angličtinou. Vo Veľkej Británii som absolvovala kurz, v ktorom som získala certifikát C2. Doučujem všetky levely angličtiny a aj vekové skupiny, podľa potreby. Ponukam online doučovanie ale aj osobné hodiny v KE vo výške 10 eur za hodinu (60 min.) Na doučovanie si prosím pripravte svoje zošity, knihy alebo materiály, s ktorými je potreba pomoc. Ak máte záujem o zlepšenie sa v konverzácii nemusíte si pripravovať nič. Pri záujme ma prosím kontaktujte na telefónnom čísle:
Ponúkam doučovanie zo sj a rj
Skúsená učiteľka ponúka kvalitné doučovanie zo slovenčiny a ruštiny. Aj online, aj pre cudzincov, aj v čase prázdnin.
Online doučovanie angličtiny, nemčiny a slovenčiny
Ponúkam doučovanie anglického, nemeckého a slovenského jazyka prostredníctvom uvoľnenej komunikácie. Preferujem modernejšiu formu vyučovania - komunikáciu. Gramatika a cvičenia sú taktiež dôležité, no z môjho pohľadu je praktickejšie pracovať prevažne prostredníctvom komunikácie, a tak budete pociťovať zlepšenie už po prvej hodine. Som študentkou vysokej školy a učenie jazykov patrí medzi moje vášne. Z anglického jazyka mám maturitu a C1 certifikát z jazykovej školy. Navštevovala som takisto aj bilingválne gymnázium, takže ovládam širšie spektrum slovnej zásoby. Vo všetkom som ochotná sa Vám prispôsobiť, jedinou podmienkou je to, že vyučujem výhradne v online priestore - na všetkom ostatnom sa dohodneme :) S predmetmi Vám viem pomôcť na rôznych úrovniach. Z maturitnej skúšky som mala samé 1 a ostali mi taktiež aj nejaké materiály, ktoré som si sama spracovala, takže by sme ich mohli počas našich hodín využiť. Takisto Vám viem pomôcť aj s počítaním príkladov vo Wolfram Mathematica. V doučovaní nie som nováčik, počas COVID-19 karantény som sa tomu aktívne venovala a teraz by som sa k tomu rada vrátila.
Doučovanie / preklad
Ponúkam doučovanie z vybraných predmetov podľa dohody. Poprípade preklad textov z angličtiny do slovenčiny/naopak. Ukončené bilingválne štúdium, maturita a štátna jazyková skúška C1 z angličtiny. Prosím, písať na mail, číslo neplatné, ďakujem.
Doučovanie nemčiny do práce
Dobrý deň, ponúkam doučovanie nemčiny do práce, na pohovory alebo na čokoľvek, individuálny a seriózny prístup. V prípade záujmu alebo otázok kľudne zavolajte/ napíšte, doučovanie online alebo cez telefón, úrovne A1- C1. Cena 15 Euro / 60 min Ďakujem