bazár, predaj, inzercia, predám

Doživotné členstvo v Penati Golf Resort

Kategória: Golf

Postúpim osobné celoživotné členstvo v golfovom klube Penati, Šajdíkové Humence (v hodnote 6200€). Cena zahŕňa aj ročný herný poplatok na sezónu 2023/2024 (v hodnote 1490€).

Doživotné členstvo v Penati Golf Resort
Podobné inzeráty
Predam dozivotne clenstvo v Hrubej Borsi
Predam dozivotne clenstvo v Golfovom klube Hruba Borsa,kde sa vstupny clensky poplatok skoro kazdy rok zvysuje a je to dobra investícia pre hracov,ktory mozu kazdy rok usetrit a este sa im zvysuje hodnota clenstva. Sucasna hodnota je 3500,-Eur - moja predajna suma je 2790,-Eur. Prosim pozrite si aj moje dalsie inzeraty. Dakujem
Členstvo
Predam juniorske clenstvo v GK Hruba Borsa
Predám set kovaných želiez SRIXON Z-585
Predám zánovny pánsky set želiez SRIXON Z-585 pre praváka , 5-PW, kované hlavy želiez, na Regular odlahčených ocelových shaftoch Nippon NS Pro 950 GH-DST, štandard.dĺžka aj gripy. Kupované 01/2021 v Digital Golf BA. Ideálne pre začínajúcich, aj pokročilých golfistov. V prípade záujmu môžem po dohode doviesť v rámci západo-Sk kraja, Golf Resort Sedín, BA + okolie...Cena 499.-Eur - prípadne dohodou.
Predam putter Cleveland Huntington Beach#12
Predám zánovny putter Cleveland Huntigton Beach # 12, pravá strana, dĺžka 34”, grip SuperStroke 1 vrátane headcoveru. Na spodnej časti hlavy putteru je ešte originál ochranná fólia proti poškriabaniu. V prípade záujmu môžem po dohode doviesť v rámci západo-SK kraja, Golf Resort Sedín, BA + okolie... Cena 99,-Eur - prípadne dohodou.
Predam Golfovy Bag + vozik a boty na golf
Predám golfový Bag U.S. Kids Golf pre deti od 9-11 rokov. Bag a palice boli používane 2 sezóny. Predám k tomu taktiež vozík na Bag(nikdy nepoužívaný) a boty na golf. Pri zaujme prosím písať SMS.
Bushnell Golf GPS Phantom
Predam, uplne novy nepouzivany Bushnell Golf GPS. Vlastnosti: Predinštalovaných viac ako 36000 ihrísk v 30+ krajinách Magnetický klip, ktorý jednoducho pripnete na bag alebo opasok Bluetooth umožňuje bezdrátové pripojenie GPS ku vášmu mobilu alebo tabletu Sprístupnená Bushnell Golf aplikácia pre update ihrísk, zapísanie tee time-u , score karty alebo prehľad vašich rán a vzdialeností Automatické rozpoznávanie jamiek Dlhá výdrž batérie - 10 hod na GPS - 2,5 kola pri jednom nabití Ľahko čitateľný displej Možnosť zobrazenia štyroch vzdialeností na jamku alebo na prekážku Ľahké ovládanie USB nabíjací kábel - súčasťou balenia Rozmery displeja: 35 x 35 mm Rozmery zariadenia: 59 x 58 x 20 mm