bazár, predaj, inzercia, predám

Drapak- Manipulačné kliešte na guľatinu,drevo

Kategória: Malotraktory, Kultivátory

Predám Manipulačné kliešte na guľatinu,drevo zo závesným strmeňom hrúbka materiálu 10mm rozovretie 520 mm viem aj poslať potom je cena + poštovné alebo osobne.
Drapak- Manipulačné  kliešte na guľatinu,drevo
Podobné inzeráty
Vozík vyvážačka vyvážečka nejen za čtyřkolku
Prodám přívěsný vozík za čtyřkolku a to nejen na dřevo.Česká výroba.Nejlepší kvalita.Žádné čínské šmejdy jako nabízí ostatní dodavatelé. O proti konkurenci máme o 2 klanice na dřevo navíc a na korbě máme automatický ještě nádstavky v ceně.Výkyvné nápravy a otočné tažné proti převrácení čtyřkolky a vleku.Vše žárové pozinkované,podvozek spevněn,na to ať naložíš.Naviják na vyklápění.Vozík se dá jednoduchým přečepováním prodloužit na větší dřevo.Vlastní zkušenost,maximálni spokojenost. Nově nabízím možnost zdvojených středových klanic na metrové dřevo za příplatek 1 tis.kč. Super cena !!!Úplně nový,nepoužitý.Lze vyřídit doklady pro provoz na komunikaci.Cena za komplet 48.600 kč Sídlíme kousek od slovenských hranic. Město Odry.
Kuželová štiepačka so stolom na drevo za malotraktor
Predám kuželovú štiepačku kalačku na drevo za malotraktor Kubota Iseky a ine. Pozrite si video, stačí štvrt plynu a ide s nou naštiepať palivové drevo v dlžkach 33, 40, 50cm. Dá sa sňou štiepať aj metrové drevo ale o menších priemerov. Štiepací kužel má priemer 80mm. V pohode zvládne priemer dreva cca 70-80cm. Štiepací hrot má vymenitelnú špičku. Ak sa vám špička zlomí,mán náhradú špičku za 30€. Pošlem aj na dobierku. Videoukážka:
Stahovak na guľatinu atv
Predam stahovak na vytahovanie gulatiny z lesa. Vhodny za stvorkolku alebo off road. Ja to uz nevyuzivam tak posuniem dalej..
Štiepačka kuželová na drevo za malotraktor s kuželom 150mm
Predám kuželovú štiepačku na drevo za malotraktor, alebo traktor ( Kubota, Iseky, Zetor, MT, ... ) Štiepací kužel má priemer 80mm a po nasadení taniera má štiepací hrot priemer 150mm. Špička kužela je výmenná náhradnú mám za 30€. Kuželovú štiepačku predávam bez stola za 240€, so stolom za 270€. V prípade záujmu mi napíšte, alebo zavolajte. Štiepačku na drevo pošlem aj na dobierku s kurierom.
malotraktor MT8 - 132,2  4 x 4 s uzávierkou
Predám maximálne zachovalý rodinný malotraktor československej výroby MT8 132.32 kupovaný ako nový v roku 1991 spoločne s továrenskou brzdenou vlečkou a náradím: dvojstranný pluh, brány, výmenné tiahlo aj na prívesný vozík, bočnice na drevo, stoličky do vlečky a rôzne náhradné diely. Poctivo udržiavaný využívaný občasne v záhradke. Bez ďalších investícii všetko v 100% stave. K všetkému prikladám aj továrenský manuál. Viac info osobne alebo tel. Treba vidieť a oskúšať osobne. Predáva sa iba všetko spolu ako komplet. Cena 10.500 eur. špekulanti prosím nevolať viem čo predávam. tel:
Trojkolesový traktor
Vlastná výroba, plátna STK, pridelené ŠPZ typu "F" - pracovný stroj samohybný, vyvážacia súprava na drevo, motor Jawa 250, prevodovka Škoda, ložná plocha: dĺžka 205 cm, šírka 110 cm, naviják s lanom na približovanie dreva.