bazár, predaj, inzercia, predám

DRAŽBA-POZEMKU - VINICA V OBCI VINIČKY, OKRES TREBIŠOV

Kategória: Pozemky

Pozemok – vinica, parc. reg. C KN č. 762/1 v kat. úz. Viničky, obec Viničky
Pozemok sa nachádza za obcou Viničky smerom na Ladmovce, na východnej časti obce Viničky. Parcela je obrobená, vysadená viničom hroznorodým odroda – Muškát 5,8 x5600ks, rok výsadby 2015. Vedenie stredové a vysoké.

Porast je vysadený na 5,8 ha a to 5600ks na 1 ha. Celkove bolo vysadených 32480 ks, odroda Muškát žltý. Pri obhliadke bolo zistené, že v niektorých častiach sú chýbajúce porasty a podľa prepočtov vybraných radov výpadok bol vo výške do 1300 ks, čo znamená 4% výpadok. Po odpočte 4% výpadku ostáva 31180 ks viniča hroznorodého. Podľa vyjadrenia p. Behyňu mladšieho, vinica bola vysadená v r. 2015, vedenie stredové a vysoké. O viniča je postarané, v čase obhliadky bolo po zbere úrody.



PLOTY

Oplotenie vinice na pozemku parc. č.: C KN 762/ 1, obec: VINIČKY, katastrálne územie: Viničky, okres: Trebišov

Stavebno-technický popis: Ide o oplotenie prevažnej časti pozemku vinice po jeho hranici po parcele č.: C KN 762/ 1. Na južnej strane časť pozemku ohraničuje plot vybudovaný susedným vlastníkom – vlnitý plech.

Konštrukčné prevedenie: Vertikálny nosný systém oplotenia zabezpečujú kovové stĺpiky zavŕtané do zeme bez základovej konštrukcie. Pohľadový výplň plota je z drôteného pletiva výšky 1,50 m, pohľadová výplň je spevnené napínacími drôtmi. Nad strojovým pletivom sú v prevažnej časti oplotenia naťahané ešte ostatné drôty. Zistená priemerná výška oplotenia je 1,75 m. Vstup na vinicu (pozemok) z prístupovej cesty je zabezpečený vrátami. V dokončenosti stavby je zohľadnený reálny skutkový stav voči použitému rozpočtovému ukazovateľu.

Vek a opotrebovanie plotu: Pre výpočet veku plotu bol použitý údaj získaný od majiteľa nehnuteľnosti. Plot bol postavený v roku 2015. Vek ku dňu ohodnotenia je 2022 - 2015 = 7 rokov. Predpokladaná základná životnosť (ZZ) plotov (JKSO 815 2) „podľa konštrukcie“ je 30 - 50 rokov. Vzhľadom na vek plota (7 rokov), celkový technický stav jednotlivých prvkov životnosti k času ohodnotenia a konštrukčné prevedenie, je vo výpočte použitá predpokladaná životnosť plotu ako celku, stanovená odborným odhadom na 25 rokov.

V prípade akýchkoľvek doplňujúcich informácií neváhajte nás kontaktovať na nižšie uvedenom telefónnom čísle alebo e-mailom: D 500221
DRAŽBA-POZEMKU - VINICA V OBCI VINIČKY, OKRES TREBIŠOV
Podobné inzeráty
Súbor pozemkov v obci Petrovany, okres Prešov
VÝHODNÁ PONUKA / DRAŽBA Spoluvlastnícke podiely na pozemkoch, ktoré sa nachádzajú na okraji zastavaného územia obce Petrovany, v bývalom areáli poľnohospodárskeho areálu. Obec Petrovany je vzdialená od okresného a krajského mesta Prešov 10 km. V okolí sú dostupné všetky inžinierske siete. Konkrétne sa jedná o pozemky s parcelnými číslami: Parcela č. 646/2 Orná pôda o výmere 850 m2 spoluvlastnícky podiel: 3/24 Identifikovaná nehnuteľnosť je zapísaná na liste vlastníctva Okresného úradu Prešov, katastrálny odbor, LV č. 2369, okres: Prešov, obec: Petrovany, katastrálne územie: Petrovany. Parcely: č. 641/3 a č. 641/103 Orná pôda o celkovej výmere 853 m2 spoluvlastnícky podiel: 1/3 Identifikované nehnuteľnosti sú zapísané na liste vlastníctva Okresného úradu Prešov, katastrálny odbor, LV č. 2214, okres: Prešov, obec: Petrovany, katastrálne územie: Petrovany. Parcela č. 645/103 Orná pôda o výmere 1285 m2 spoluvlastnícky podiel: 1/5 Identifikovaná nehnuteľnosť je zapísaná na liste vlastníctva Okresného úradu Prešov, katastrálny odbor, LV č. 2398, okres: Prešov, obec: Petrovany, katastrálne územie: Petrovany. Parcela č. 645/1 Orná pôda o výmere 29 m2 spoluvlastnícky podiel: 1/5 Identifikovaná nehnuteľnosť je zapísaná na liste vlastníctva Okresného úradu Prešov, katastrálny odbor, LV č. 2365, okres: Prešov, obec: Petrovany, katastrálne územie: Petrovany. Parcela č. 645/101 Orná pôda o výmere 819 m2 spoluvlastnícky podiel: 1/5 Identifikovaná nehnuteľnosť je zapísaná na liste vlastníctva Okresného úradu Prešov, katastrálny odbor, LV č. 2887, okres: Prešov, obec: Petrovany, katastrálne územie: Petrovany. Parcela č. 643/2 Orná pôda o výmere 5565 m2 spoluvlastnícky podiel: 2/36 Identifikovaná nehnuteľnosť je zapísaná na liste vlastníctva Okresného úradu Prešov, katastrálny odbor, LV č. 2412, okres: Prešov, obec: Petrovany, katastrálne územie: Petrovany. Parcely: č. 638/1 a č. 638/2 Orná pôda o celkovej výmere 2634 m2 spoluvlastnícky podiel: 1/3 Identifikovaná nehnuteľnosť je zapísaná na liste vlastníctva Okresného úradu Prešov, katastrálny odbor, LV č. 1993, okres: Prešov, obec: Petrovany, katastrálne územie: Petrovany. Parcela: č. 645/4 Orná pôda o výmere 17 m2 spoluvlastnícky podiel: 4/20 Identifikovaná nehnuteľnosť je zapísaná na liste vlastníctva Okresného úradu Prešov, katastrálny odbor, LV č. 1927, okres: Prešov, obec: Petrovany, katastrálne územie: Petrovany. Parcela č. 645/104 Orná pôda o výmere 1177 m2 spoluvlastnícky podiel: 4/20 Identifikovaná nehnuteľnosť je zapísaná na liste vlastníctva Okresného úradu Prešov, katastrálny odbor, LV č. 2886, okres: Prešov, obec: Petrovany, katastrálne územie: Petrovany.
Na predaj vinica a veľký murovaný viničný dom-Belá(N070-14-F
N070-14-FRAD Ponúkame Vám na predaj veľký murovaný viničný domček s úrodnou vinicou. Nachádza sa na malebnej lokalite v obci Belá, okres Nové Zámky a ponúka krásny výhľad na vrchy a pohoria, ako sú Gerecse, Börzsöny a Pilis. Celková výmera pozemku je 2100 m2, z čoho vinica zaberá 1872 m2. Viničný dom je v pôvodnom stave (potrebuje komplexnú rekonštrukciu) a má zastavanú plochu cca 110 m2. Je čiastočne podpivničený a ponúka rozloženie do dvoch častí. Dolná časť disponuje tromi priestrannými miestnosťami a pivnicou, zatiaľ čo vrchná časť má štyri miestnosti a vstupnú chodbu. Existuje aj príprava na terasu, odkiaľ si môžete vychutnať nádherný výhľad. Majiteľ už začal s menšími prácami na dome, čím sa vytvára priestor pre vaše vlastné úpravy a dotváranie. Pozemok je mierne svahovitý a má prístup cez asfaltovú prístupovú cestu. Ak hľadáte ticho a pokoj, táto vinica je ideálna pre vás. Belá je známa svojimi vinohradmi a vinárstvom a táto oblasť je považovaná za produkčnú oblasť kvalitného vína. Okrem toho, obec sa nachádza len 11 km od kúpeľného a hraničného mesta Štúrovo, čo predstavuje ďalšie výhody tejto lokality. Cena a podrobnosti: Vinica o výmere 1872 m2: Cena 9 000 € Viničný dom s pozemkom o výmere 228 m2 : Cena 17 000 € Vinica s viničným domom: Cena 23 000 € NAŠE CENY SÚ VRÁTANE PROVÍZIE ZA KOMPLETNÝ SERVIS A SÚ SCHVÁLENÉ MAJITEĽOM. Ak hľadáte pokojné miesto pre vinohradníctvo a príjemný život v prírode, neváhajte a kontaktujte ma.
Vinice na predaj v lokalite Šahy v okrese Levice
Vinice na predaj v lokalite Šahy v okrese Levice Rekreačný pozemok v Šahách 10527m2 Ponúkame vám na predaj v celosti 10527m2 Elektrika na pozemku. S možnosťou stavby chaty. Druh pozemku Vinica 7315 m2 Lesný pozemok 198 m2 Ostatná plocha 2115 m2 Zastavaná plocha a nádvorie 640 m2 Záhrada 259 m2 celková plocha pozemku je 10527m2 Výmera parcely v m2 7315 Druh pozemku Vinica Umiestnenie pozemku Pozemok je umiestnený mimo zastavaného územia obce Spoločná nehnuteľnosť Pozemok nie je spoločnou nehnuteľnosťou Výmera parcely v m2 198 Druh pozemku Lesný pozemok Spôsob využívania pozemku Pozemok s lesným porastom, dočasne bez lesného porastu na účely obnovy lesa alebo po vykonaní náhodnej ťažby Umiestnenie pozemku Pozemok je umiestnený mimo zastavaného územia obce Výmera parcely v m2 2115 Druh pozemku Ostatná plocha Spôsob využívania pozemku Pozemok, na ktorom sú skaly, svahy, rokliny, výmole, vysoké medze s krovím alebo kamením a iné plochy, ktoré neposkytujú trvalý úžitok Umiestnenie pozemku Pozemok je umiestnený mimo zastavaného územia obce Výmera parcely v m2 640 Druh pozemku Zastavaná plocha a nádvorie Spôsob využívania pozemku Pozemok, na ktorom je dvor Umiestnenie pozemku Pozemok je umiestnený mimo zastavaného územia obce Spoločná nehnuteľnosť Pozemok nie je spoločnou nehnuteľnosťou Výmera parcely v m2 259 Druh pozemku Záhrada Spôsob využívania pozemku Pozemok prevažne v zastavanom území obce alebo v záhradkárskej osade, na ktorom sa pestuje zelenina, ovocie, okrasná nízka a vysoká zeleň a iné poľnohospodárske plodiny Umiestnenie pozemku Pozemok je umiestnený mimo zastavaného územia obce video V prípade záujmu vám vieme zabezpečiť výhodný hypotekárny úver. Sme členom ZDRUŽENIA REALITNÝCH KANCELÁRIÍ SLOVENSKA - ZRKS. Pozrite naše ďalšie naše ponuky. Pomôžeme pri kúpe a predaji nehnuteľností.
Slnečný rovinatý rekreačný pozemok / vinica 1522 m2 Terany
KARIN & PARTNERS vám ponúka na predaj slnečný, rovinatý, rekreačný pozemok / vinicu o veľkosti 1522 m2 nachádzajúci sa v tichej viničnej časti obce Horné Terany. Pozemok je výbornou príležitosťou na rekreáciu, stavbu chatky, po kultivácii ako vinica alebo záhrada. Druh pozemku: Vinica Lokalita: Horné Terany Orientácia: Južná Celková výmera: 1522 m2 Počet parciel: 3 Prístup: Áno – poľná cesta Vlastníctvo: Podielové/ Dvaja vlastníci / Bez tiarch Cena: 12.000€ Južne orientovaný pozemok bol v minulosti využívaný ako vinica, dlhé roky sa nevyužíval, je potrebné ho skultivovať. Na pozemku kedysi stáli dva viničné domčeky, ktoré boli úplne odstránené. Predávaný pozemok sa skladá z troch parciel, ktoré tvoria jeden celok. Na listoch vlastníctva sú vedené ako zastavaná plocha a nádvorie, trvalý trávny porast a vinica. K pozemku vedie z obce poľná cesta, vzdialenosť približne 800m (3 minúty autom). Kontakt : Juraj Ladziansky , , ladziansky@ certifikovaný realitný maklér / člen realitnej únie
HALO reality - Predaj, rekreačný pozemok Šahy, záhrada s dre
Ponúkame vám na predaj veľmi pekný, slnečný rekreačný pozemok v pokojnej a tichej lokalite vinohradníckej a záhradkárskej oblasti v katastrálnom území mesta Šahy, okres Levice. Pozemok vedený ako parcela registra C charakterizovaný ako vinica má celkovú výmeru 437 m2 (s orientačnými rozmermi 8 x 56 m). Pozemok je obdĺžnikového tvaru a je po celej dĺžke mierne svahovitý. Okrem trávnatej plochy je na pozemku vyčlenený aj priestor, kde sa nachádzajú ovocné stromy ako višňa, jablone, slivky, hrušky, takisto aj orech. Peknú úrodu pozbierate aj z kríkov ako ríbezle, egreše, prípadne aj jahody. Na pozemku sú vysadené aj korene viniča, ktoré lemujú oplotenie z bočných strán. Pozemok je orientovaný na západ. Okolité pozemky sú udržiavané pestovaním viniča, ovocia a zeleniny, riešené terasovitými poschodiami, oba susedné pozemky sú využívané aj ako miesto pre oddych so záhradnými/viničnými chatkami. Na pozemku sa nachádza malá záhradná/viničná chatka s prístreškom (bez súpisného čísla), zhotovená z dreva s vonkajšou omietkou. Orientačne má chatka rozlohu do 20 m2 a poskytne úkryt v teplých letných dňoch. V chatke sa nachádzajú aj staré funkčné kachle a pôvodné zariadenie. Chatka je v zlom technickom stave, priestor pod chatkou je však možné využiť na stavbu nového domčeka, osadenie inej menšej stavby aj bez základov, prípadne prístrešku. IS - IS na pozemku sú nedostupné. Vodu je možné riešiť vrtom studne. Pri záhradnej chatke sa nachádza nádrž na dažďovú vodu s objemom 1000 l. Pozemok je oplotený zo všetkých strán a toho času nie je udržiavaný. Prístup k pozemku je od mesta po poľnej ceste. Súčasťou ceny pozemku je aj podiel na prístupovej ceste k pozemku. Nehnuteľnosť nie je zaťažená žiadnou ťarchou, je vo vlastníctve jedného majiteľa a k dispozícii ihneď. Vzhľadom na príjemnú a vyhľadávanú lokalitu len 5 minút od mesta Šahy, krásny výhľad, cenu, pokojné a tiché prostredie obklopené zeleňou, nehnuteľnosť rozhodne odporúčam pre záujemcu, ktorý má predstavu tráviť svoj voľný čas v prírode a prispôsobiť si ju podľa svojich predstáv. Nehnuteľnosť predstavuje zaujímavú investíciu, ktorá navyše poskytne aj únik od reality bežných dní a radosť z pobytu v prírode. Ak vás táto ponuka zaujala, na vaše ďalšie prípadné otázky Vám rada odpoviem pri osobnom stretnutí. Bližšie informácie Vám radi poskytneme na telefónnom čísle alebo na ID ponuky: LV-61732. Cena za nehnuteľnosť je KONEČNÁ, vrátane provízie, právneho servisu zabezpečeného advokátom, poradenstva, základného správneho poplatku na katastri a hypotekárnych služieb (viac na našej webovej stránke). U NÁS MÁTE ISTOTU: -------------------------------------------------------- - prvotriedny servis a služby po celom Slovensku, predávali sme už viac ako 60 000 NEHNUTEĽNOSTÍ - na našom webe nájdete už viac ako 4 100 referencií aj s fotkami našich spokojných klientov - pre vašu bezpe
Stavebný pozemok v centre mesta Trebišov o rozlohe 5557m2
Exkluzívne Vám ponúkame na predaj lukratívny stavebný pozemok o výmere 5557 m2 aj s vizualizáciou, na tichej ulici M.R.Štefánika v meste Trebišov. ZÁKLADNÉ ÚDAJE: • Lokalita: Trebišov centrum • Účel využitia: výstavba rodinných domov alebo občianskej vybavenosti • Sklon pozemku: rovinatý • Orientácia: V/Z POPIS POZEMKU A JEHO VYUŽITIE: • Pozemok sa nachádza v lukratívnej časti • Medzi fotografiami je vizualizácia radovej zástavby ako jedná z možností výstavby •Pozemok má ideálny tvar napr.na radovú zástavbu • Je vhodný na výstavbu rodinných domov • Prístup na pozemok: samostatný, zo západnej strany, po asfaltovej cestnej komunikácii • Pozemok sa nachádza medzi zastavanými rodinnými domami a susedí s mestským parkom • Je oplotený VIZUÁL RODINNÝCH DOMOV: • rodinné domy sú dvojpodlažne • zastavaná plocha je 120 m2 • Rozmery jedného domu š 10x d12 PLOCHA POZEMKU: • Ponúkaný pozemok má plochu: 5557 m2 z ktorých je určených 60% na zastavanie • Rozmery pozemku sú vyznačené na fotografiách INŽINIERSKE SIETE: • vodovod na hranici pozemku, •elektrina na hranici pozemku, • kanalizácia na hranici pozemku • plyn na hranici pozemku • vlastná studňa na pozemku OKOLIE A OBČIANSKA VYBAVENOSŤ: • Lukratívna lokalita • Tiché prostredie nakoľko pozemok susedí s mestským parkom, ktorý je najväčším, taxonomicky bohatým a najcennejším parkom v strednej Európe • V úplnej blízkosti do 5minút chôdzou kompletné občianske vybavenie Video: CENA: - Dohodou - Ako bonus pri kúpe k pozemku bude vyhotovená projektová dokumentácia na búracie povolenie a znalecký posudok. Táto inzercia nie je verejnou ponukou na uzavretie zmluvy. Vlastník si vyhradzuje právo voľby o tom, komu a za akých dojednaných podmienok prevedie svoje vlastnícke právo. Pri tejto ponuke je možné licitovať kúpnu cenu podľa všeobecných podmienok licitácie v sieti Winners reality uverejnených na: