bazár, predaj, inzercia, predám

DRVIČ ĽADU 4ICE+ 172X290X460 MM | BARTSCHER

Kategória: Chladničky

Drvič ľadu, Bartscher 135023 umožňuje rýchle a jednoduché drvenie ľadu na drobné ľadové kryštáliky. Tento typ ľadovej drte sa používa hlavne na nápoje, kokteily a dezerty. Drvič ľadu o rozmeroch 172×290×460 mm je vybavený vyberateľnou nádobou a lievikom na plnenie o priemere 140 mm. Počas 1 hodiny je schopený vyrobiť až 15 kg drveného ľadu.
DRVIČ ĽADU 4ICE+ 172X290X460 MM | BARTSCHER
Podobné inzeráty
Predám mrazničku Liebherr sbs 8496
Čítajte pozorne! Predám len mrazniacu časť s vinotékou americkej chladničky. Chladiaca časť nie je na predaj. Mraznička mrazý,plne funkčné. Výrobník ľadu je čisto nová, nikdy nebola zapojená. Pripojovacia hadica na vodu ešte zabalená. Vinotéka nefunkčná. Nechladí. Podľa servisného technika je upchatá kapilárna hadica Ináč všetko v poriadku (poličky,šuflíky,madlá,osvetlenie, kompresor,dvierka, výrobník ľadu a podobne) Mrazničku predám buď v celku za 300€, Alebo rozpredám na náhradné diely. Poprípade ponúknite. (informatívne nový kompresor stojí 300€,Výrobník ľadu stojí 360€) Keď o nejakú súčiastku máte záujem kludne volajte,iste sa dohodneme.
Whirpool s vyrobnikom ladu a drte
Predám americkú chladničku s mraznickou whirpool s vyrodnikom ladu kocky alebo drt a davkovacom chladenej vody plne funkcna
Predám výrobník ľadu
Predám výrobník ľadu je ako nový originál krabica problém má že prestal chladiť a ostatná mechanika funguje.
Vyrobnik ľadu
Vlastnosti a rozmery Konštrukcia z nerezovej ocele Skrutkovacie nožičky pre rovné umiestnenie Hadice pre prívod a odvod vody Skladovacia kapacita: cca 5 kg Chladiaci prostriedok: R600/175g Klimatická trieda: ST Chladenie: ventilátor Prevádzková LED dióda Varovanie pri plnom zásobníku na kocky ľadu, pri prázdnej nádrži na vodu a pri poškodení zariadenia Zapínač/vypínač na prednej strane Napájanie: 220-240 V, 50 Hz 38 x 59 x 47,7 ccm (ŠxVxH) Hmotnosť: cca 29,5 kg
Whirlpool
Ponúkam na predaj najväčšiu americkú chladničku od Whirlpoolu. Voda na ňu nebola nikdy pripojená takže vyrobník ladu ešte nepoužitý. Dôvod predaja je nevyužitie. Pri rýchlom jednaní mozná dohoda.
SAMSUNG RS68A8820S9/EF
Ahoj, prodám zcela novou ledničku viz název inzerátu. Lednice vám bude doručena na vaší adresu, ode dne převzetí klasická záruka 2 roky + na kompresor 20 let. Můžete se podívat i na další moje inzeárty, taktéž i na hodnocení. Mohu udělat i individuální nabídku včetně individuální ceny, při více kusech. pro více info mě určitě kontaktujte na email :) Vše rád vysvětlím. Americká chladnička Samsung RS68A8820S9/EF v striebornej farbe s čistým objemom chladničky 409 litrov a mrazničky 225 litrov. Chladiaci systém Twin Cooling Plus pre optimálnu teplotu a True No Frost technológia. Vo dverách je Slim výrobník ľadu spolu s dávkovačom vody (napojenie na vodu). Prístupný ovládací panel pre každého s modrým LED podsvietením. Chladiaca časť je vybavená policami z tvrdeného skla. Úložný priestor je aj vo dverách chladničky. Mraznička s dvoma zásuvkami má mraziaci výkon 12 kg/24 hod. Hlučnosť len 36 dB.