bazár, predaj, inzercia, predám

DUAL CL-116...repro sústava...

Kategória: Repro sústavy

DUAL CL-116...repro sústava...
DUAL CL-116...repro sústava...
Podobné inzeráty
Predám repro sústavu Logitech Z333
Predám repro sústavu Logitech Z333, je v skvelom stave, vôbec nepoužívaná, len zakúpená. vyskúšaná či funguje a odložená, čo je aj dôvodom predaja. Ideálna repro sústava k počítaču, ale aj na chatu, do kancelárie,... Sústava je plne funkčná, bez akýchkoľvek problémov. Silne preferujem osobný odber v NZ okrese, no v krajnej možnosti som ochotný zaslať aj na dobierku po uhradení poštovného vopred. (treba počítať s tým, že celá sústava má svoju váhu a poštovné nebude najnižšie) V prípade akýchkoľvek otázok ma neváhajte kontaktovať.
MONITOR AUDIO Radius 270hd...repro sústava...
MONITOR AUDIO Radius 270hd...repro sústava...//zopar škrabančekov//...
Logitech Z333 (2.1) - 80 W repro sústava
Poštovanie zadarmo alebo osobný odber! • Špecifikácie - Sústava: 2.1 - Celkový výkon: 40W RMS (80W špičkový výkon) - Frekvenčný rozsah: 55 Hz - 20 kHz - Káblové ovládanie hlasitosti + ovládanie na subwoofera - Pripojenie: 3.5mm jack a RCA - Napájací kábel : 150 cm (4,9 ft.) - Dĺžka medzi satelitným reproduktorom a subwooferom: 150 cm - Hmotnosť: 4,4 kg Repro funguje ako nový a hraje prekvapivo skvelé. Ja už nepoužívam. Nahral som video ako funguje:
repro 2x20w sirokopasmove 10e a 2x2w mini repro 2e
Predam par repro repro 2x20w sirokopasmove 10e a 2x2w mini repro 2e
Mogami 3104 Bi-Wire
Predám japonský 4-žilový repro kábel Mogami 3104 v dĺžke 2x 2,5 metra s koncovkami /banániky/ a typ zapojenie Bi-Wire (2 vetvy zo zosilňovača a 4 vetvy do reproduktorov. Týmto spôsom môžete odstrániť menej kvalitné pliešky, alebo jumpre na repro termináloch medzi výškovými a stredo-basovými repro. Ďalšia výhoda je, že nebute ovplyvňovanie zvuku týchto repro z výhybky, lebo budú oddelené prepojením. Repro kábel má kvalitné postriebrené koncovky spolu 12 kusov. Kábel je profesionálne vyhotovený.
Aurum Cantus V6F - high end repro
Výnimočne hrajúce repro pre zrelého hifistu. Vďaka páskovému výškaču vykresľujú nádhernú zvukovú scénu s výborným rozlíšením a lokalizaciou. Neboja sa ísť nízko a stále s dobrým ohraničením a pevnosťou basov. V tejto cenovej kat. je to highend repro (žiaden bum-cink) s neporovnateľnými zvukovými kvalitami oproti konkurenčným tzv. "zvučným" menám, žánrovo univerzálne, vrátane symfonických nahrávok. Povrchové prevedenie je fantastické. Tech. data tu: Repro ponúkam v stave nového kusu, s kompletným príslušenstvom a originálnym balením. Som z Bratislavy, repro vážia 39kg/ks. Akekolvek otazky rad zodpoviem, pripadne moznost vypocut osobne v zapojeni s Audionet SAM G2.