bazár, predaj, inzercia, predám

DUCHONKA – CHATA-novostavba –TERASA, 3 – i - poz. 548 m2

Kategória: Chalupy, Chaty

V rekreačnej oblasti DUCHONKA ponúkame na predaj parádne peknú slnečnú zariadenú chatu novostavbu, postavenú v roku 2012.
Chata je 2 - podlažná a v prízemnej časti je 1 izba (spoločenská miestnosť), ktorá je príjemne spojená s kuchyňou. V tejto prízemnej časti chaty je kúpeľňa s wc.

Na 1. poschodí sú 2 priestranné izby, v ktorých je spolu 5 postelí + 3 prístelky.
Stavba je napojená na verejný rozvod elektrickej siete, má vlastnú studňu a ohrev vody zabezpečuje elektrický prietokový ohrievač vody. Odpad je zvedený do žumpy. Strešná krytina je Blachotrapez, stavebný materiál YTONG a stavba je aj zateplená polystyrénom. Chata má krásne drevené podhľady. Z bezpečnostných prvkov má chata kamerový systém, alarm. Na streche je satelit a pohoda ako vyšitá, už len nohy vyložiť, na terase naštartovať gril a niečo dobré si upiecť.
Nehnuteľnosť sa predáva komplet zariadená a s vybavením ako je na foto.

Pozemok okolo chaty je veľmi pekný. Z chaty sa ťahá predĺžená strecha, ktorá slúži ako prístrešok pre auto.

Zastavaná plocha chaty je 54 m2, obytná plocha 80 m2, úžitková plocha je cca 120 m2 a výmera pozemku 548 m2. Pozemok je vysporiadaný.

Vrelo odporúčam, krásne prostredie, ešte krajšia chata, tichá lokalita a predajom je chata ihneď k dispozícii.

V cene je zahrnutý - kompletný právny servis - vypracovanie Kúpnych, nájomných a iných typov zmlúv - právne poradenstvo - popredajný servis / zmeny u dodávateľov elektriky, plynu a vody/ a samozrejme bezplatné poradenstvo pri vybavovaní hypoúveru. Sme členom NARKS.

Viac na vvvvvv CHATY na DUCHONKE sk

Obhliadku dohodne:
Boris HANKO, tel.
DUCHONKA – CHATA-novostavba –TERASA, 3 – i - poz. 548 m2
Podobné inzeráty
DUCHONKA – PEKNÁ veľká CHATA  – TERASA / garáž / 6 – izieb /
V rekreačnej oblasti DUCHONKA ponúkame na predaj peknú priestrannú zariadenú chatu, ktorá je po kompletnej rekonštrukcii. Nehnuteľnosť je zariadená, plne funkčná a bez ďalších investícií vhodná tiež ako investícia na prenajímanie. Chata bola postavená v 80-tych rokoch, tak ako všetky chaty na Duchonke. V období okolo roku 2017 prešla úplnou rekonštrukciou, ktorá zahrnula: zateplenie obvodového plášťa z vonku v hrúbke 10 cm, z vnútra styrodur v hrúbke 5 cm, výmena okien za plastové, komplet nová elektroinštalácia, vybudovanie ústredného radiátorového kúrenia na elektriku, alarm, kamery, wi-fi, satelit ako aj diaľkové ovládanie kúrenia. Chata má v obytnej časti 1 veľkú spoločenskú miestnosť, kuchyňu so vstavanými spotrebičmi, technickú miestnosť s kotlom ústredného kúrenia aj el. 120 litrovým bojlerom, sprchu + wc + 2x umývadlo a 6 izieb po 3 lôžka (18 postelí). Na vstupe do chaty je veľká prestrešená terasa. V suteréne je garáž pre 2 autá, 2x technická miestnosť a wc č. 2. V chate je možné vybudovať aj krb, ak by niekto chcel. Nehnuteľnosť sa predáva komplet zariadená, tak ako ju vidíte na fotkách. Nehnuteľnosť sa nachádza pár minút od vody. Fajn prostredie, už len vidieť. Zastavaná plocha chaty je cca 206 m2, úžitková plocha je cca 300 m2, terasa veľká a výmera pozemku 998 m2. Pozemok je vysporiadaný. Vrelo doporučujem, krásne prostredie, ešte krajšia chata, tichá lokalita a predajom je chata ihneď k dispozícii. V cene je zahrnutý kompletný právny servis, vypracovanie návrhu na vklad do katastra nehnuteľností a poradenstvo v oblasti hypotekárneho financovania a poistenia. Sme členom NARKS. Viac na vvvvvv CHATY na DUCHONKE sk Obhliadku dohodne: Boris HANKO, tel.  
DUCHONKA -CHATA – 5–izbová,TERASA,TICHÉ prostredie,pod lesom
Pod lesom v tichej časti Duchonky ponúkam na predaj fajn zariadenú chatu s veľkou terasou. Chata má 5 izieb, terasu a dreváreň pod terasou. Popis: Vstupnými dverami sa dostaneme do suterénu chaty, kde sú 2 izby a kúpeľňa s WC. Spodné izby toho času nie sú využívané a slúžia ako technické miestnosti, kde v 1 z nich sú krbové kachle na tuhé palivo – tzv. vodník, ktoré sú napojené na ústredné kúrenie celej chaty. V druhej izbe je odložené náradie rôzneho druhu. Po schodoch sa dostaneme na prvé poschodie, kde je kuchyňa, 2 menšie izby a obývačka s východom na balkón a na priestrannú terasu. Terasa poskytuje maximálne súkromie a v prípade nepriaznivého počasia je možné rozrolovať markízu. Technické údaje: Chata je murovaná a postavená v 90tych rokoch. Obytná plocha je 100 m2, zastavaná plocha 62 m2 a výmera pozemku 314 m2. Chata je napojená na verejný rozvod vody a elektrickej energie. Odpad je zvedený do žumpy. Chata prešla rekonštrukciou, ktorá zahrnula výmenu strešnej krytiny a výmenu okien za plastové. Pri chate je dreváreň a taký nápad som mal, že pod celou terasou by bolo fajn spraviť vinárničku. Vrelo odporúčam, krásne prostredie, tichá lokalita, pod lesom, blízko k vode, predáva sa zariadená a predajom je chata ihneď k dispozícii. V cene je zahrnutý - kompletný právny servis - vypracovanie Kúpnych, nájomných a iných typov zmlúv - právne poradenstvo - popredajný servis / zmeny u dodávateľov elektriky, plynu a vody/ a samozrejme bezplatné poradenstvo pri vybavovaní hypoúveru. Sme členom NARKS. Viac na vvvvvv CHATY na DUCHONKE sk Obhliadku dohodne: Boris HANKO, tel.  
Rekreačná chata  - Zvolen - Hronská Dúbrava, pozemok-443 m2
SaleA – Váš partner v realitách Vám ponúka na predaj chatu v Hronskej Dúbrave o výmere 72m2. Chata na nachádza v Hronskej Dúbrave v časti osada Horná Dúbrava. Chata je situovaná v miernom svahovitom pozemku s dobrým prístupom po celoročne udržiavanej ceste vedúcej z Hronskej Dúbravy. Chata je z časti murovaná a z časti drevenej konštrukcie. Pri chate je dláždená terasa s altánkom a vonkajším krbom. Vzadu za chatou sa nachádza záhrada s ovocnými stromami. Chata je vykurovaná pieckami na drevo a v kuchyni sporák na drevo aj plynový sporák na plyn. bombu. Chata je pripojená na inžinierske siete - elektrika, voda je napojená na obecný vodovod a odpad je riešený septikom. Chata je kompletne zariadená a dá sa využívať celoročne. Stavba pozostáva z chodbičky, kompletne zariadenej kuchyne (vybavená so stolom, stoličiek, kuchynskej linky, chladničky, mikrovlnky, sporáka na drevo, plynového sporáka a ostatného kuchynského zariadenia), dvoch izieb (postele, fotele, skrinky, piecky na kúrenie) a kúpeľne (s vaňou, umývadlom, bojlerom a wc). Strecha je sedlová s krytinou plech a bonský šindeľ. Je možnosť pod strechou vybudovať obytné podkrovie, do ktorého je prístup z vonku odzadu chaty po schodoch. Keďže je situovaná v krásnom tichom prostredí Kremnických vrchov s krásnymi výhľadmi, je tu obrovská možnosť turistiky, cykloturistiky, hubárčenia. Priľahlá záhrada (výmera 443m2) s ovocnými stromami umožňuje relax, ako aj záhradkárčenie a pestovanie plodín. Blízkosť miest Zvolen, Žiar nad Hronom a Banskej Štiavnice naopak ponúka využitie chaty na trávenie rodinných víkendov alebo výletov do týchto miest. DISPOZÍCIA CHATY: Zo vstupnej chodbičky sa vpravo prechádza do kompletne zariadenej kuchyne. Vľavo zo vstupnej haly sa dá prejsť do dvoch zariadených samostatných obývacích izieb. Vpravo za kuchyňou sa nachádza kúpeľňa s vaňou, umývadlom, bojlerom a wc. Keďže je chata situovaná Z/V je celodenne presvetlená. Pri chate sa nachádza dláždená terasa s altánkom s vonkajším krbom a vzadu za chatou záhrada s ovocnými stromami. Odzadu do chaty vedú schody do podkrovia, ktoré sa dá upraviť na obytné účely. VÝHODY zhrnutie: – výmera chaty 31m2, celková výmera pozemku 443m2 – bezproblémový prístup a parkovanie – tiché a nádherné prostredie s panoramatickými výhľadmi v lone prírody – celoročné užívanie, kompletné zariadenie chaty – orientácia Z/V – možnosť turistiky, cykloturistiky, hubárčenia, grilovačiek, záhradkárčenie – altánok s vonkajším krbom – záhrada s ovocnými stromami – možnosť obytného podkrovia – blízkosť miest Zvolen, Žiar nad Hronom a Banskej Štiavnice pre Vašu ucelenú predstavu o ponúkanej nehnuteľnosti si v kľude pozrite 3D SCAN, VIDEO a v prípade záujmu o obhliadku ma kontaktujte. INFO: kontakt:, ambrus@, spoločnosť SaleA okrem právnych služieb, zabezpečuje v prípade potreby aj hypotekárne služby…
Na predaj moderná chata s krásnou terasou v meste Nové Zámky
Typ: Chata Ulica: Nové Zámky Obec: Nové Zámky RK TRINITY Vám predstavuje na predaj modernú chatu s krásnou terasou v meste Nové Zámky. Nachádza sa v záhradkárskej oblasti. Pozemok: - celková plocha : 283m2 - na pozemku sa nachádza vlastná kopaná studňa + /čerpadlo/, voliera, suché WC, detské ihrisko, bazén...... - pozemok skrášľuje upravená záhrada, ovocné stromy a kríky - pozemok je slnečný, oplotený a rovinatý - k pozemku vedie súkromná prístupová cesta, ktorá je uzamknutá Chata: - úžitková plocha: 34m2 - zastavaná plocha: 17m2 - nová kuchynská linka vyrobená na mieru+ spotrebiče - nová kúpeľňa /vaňa/ - nové plastové okná, dvere, nová dlažba, PVC, - chata disponuje krbovými kachľami - k dispozícii je aj internet - chata je napojená na IS: /elektrina voda/ - kúrenie je riešené krbovými kachľami a elektrickým ohrievačom - ohrev teplej zabezpečuje elektrický bojler - odpad je vedený do žumpy - chata je zateplená polystyrénom/5cm/ + fasáda Dispozícia chaty: - chata dispozične pozostáva z obývacej izby spojenej s kuchyňou, z jednej podkrovnej izby, kúpeľne s toaletou a veľkou zastrešenou drevennou terasou, pokrytou nádhernou dlažbou. Výhody: - chata je postavená z kvalitých materiálov/tehla + kváder betónový, steny porfix /30cm/, kvalitné drevo......./ - nová strecha - okolie chaty je pokryté dlažbou a makadamom - je bez tiarch a kúpou je ihneď voľná Lokalita: - chata sa nachádza v tichej a kľudnej lokalite, vhodná je pre tých , ktorí hľadajú pokoj, kľud ,relax, túžia po oddychu a majú radi prírodu Cena : 77,000.-€     /možná výmena za RD v Dvoroch nad Žitavou/ *Vrátane všetkých poplatkov spojených s predajom nehnuteľnosti Čo nás odlišuje od iných realitných kancelárii? Profesionálny prístup, obhliadky aj počas víkendu, rýchle jednanie a nájdenie správneho riešenia Naše služby: - v cene nehnuteľnosti máte (rezervačné zmluvy, kúpne zmluvy, poplatky na katastri) vyhotové u Autorizovaného Advokáta - vybavíme za Vás prepis všetkých energií (voda, plyn, elektrina) - spolupracujeme s najlepšími znalcami, geodetmi, advokátmi - vieme vyhotoviť ,,potvrdenie trhovej ceny,, potrebné pri dedičskom konaní - zabezpečíme financovanie nehnuteĺnosti cez ktorúkoľvek BANKU Status: aktívne Vlastníctvo: osobné Stav: po rekonštrukcii Celková plocha: 283 m2 Úžitková plocha: 34 m2 Plocha pozemku: 283 m2 Zastavaná plocha: 17 m2 Počet podlaží: 2 Počet izieb: 2 Kúpeľňa: vaňa Počet kúpeľní: 1 Energetický certifikát: nie El. napätie: 230/400V Parkovanie: vlastné vyhradené Voda: studňa Krb: áno Typ: exteriérový Zariadenie: čiastočne Kanalizácia: žumpa
Štýlová rodinná chata Poruba poz. 1250 m2
Vaša Realitná + vám ponúka na predaj presne takú nehnuteľnosť v obci Poruba. LOKALITA CHATY: Rodinná chata sa nachádza v tichej slepej ulici mimo zástavby rodinných domov obce Poruba. Jedinečnosť lokality umocňuje blízkosť prírody, zároveň na pešo do centra obce. Má taktiež predpoklady pokojného bezpečného bývania a taktiež dostupnosť k obecnej dopravnej infraštruktúre. V obci Poruba sa nachádza takmer kompletná občianska vybavenosť, obchody, potraviny, futbalové ihrisko, pohostinstvo a iné. Za plotom hory, stvorené na turistiku a bicyklovanie. DISPOZÍCIA CHATY: Ide o samostatne stojacu rekreačnú chatu postavenú na začiatku roku 2005 pozostávajúca z 2 nadzemných podlaží. Na 1. NP sa nachádza 2x izba, predsieň, chodba, kúpeľňa, samostatné WC, obývacia izba prepojená s kuchyňou, špajza, jedáleň Na 2. nadzemnom podlaží podkrovné priestory na spanie REKREAČNÁ CHATA: Dvojpodlažná samostatne stojaca rekreačná chata postavený na slnečnom pozemku o veľkosti 1250 m2. Pozemok slnečný, orientovaný na juho – západnú svetovú stranu. Zastavaná plocha domu predstavuje 148 m2. Úžitková plocha domu je 168 m2 NOSNÉ KONŠTRUKCIE: základové konštrukcie betónové pásy. Nosné murivo porobetónové a drevená konštrukcia. Stropnú konštrukciu tvorí drevený strop. ZASTREŠENIE: prestrešenie domu pultovými strechami, krov drevený, strešná krytina galvanizované plechové tvárnice s keramickým posypom. Odvodnenie RD dvomi vonkajšími zvodmi OKNÁ, DVERE: plastové, vstupné dvere drevené VNÚTORNÉ POVRCHY: Podlahy v obytných miestnostiach betónové, keramická dlažba, veľkoplošné laminátové podlahy. Obklady v kúpeľni a na toaletách keramické. Plochy stien štukové omietky VONKAJŠIE POVRCHY: drevený obklad a silikónovej omietky ROZVODY: elektroinštalácia motorická medená, rozvody vody, plynu a odpadu zodpovedajúce stavu KÚRENIE: Vykurovanie v dome zabezpečené prostredníctvom plynového kotla, radiátory, krbové kachle v obývačke ODPADY: Splašky odvedené do žumpy s možnosťou napojenia do obecnej kanalizácie – prípojka 7 metrov. Súčasťou rodinnej chaty je aj prestrešená terasa s vonkajším krbom a ohniskom. Výhodou nehnuteľnosti je taktiež možnosť rozdelenia na dve samostatné parcely. Zvyšnú časť tak využiť na stavbu novej stavby, nakoľko aj k tejto časti pozemku je zabezpečený prístup. Chata je vedená v katastri nehnuteľností ako rodinný dom, čo znamená bezproblémové financovania hypotekárnym úverom. VÝHODY CHATY: lokalita slnečný pozemok do juhozápadnej svetovej strany veľkorysý pozemok štýlové prevedenie stavby Rodinná chata v osobnom vlastníctve bez tiarch. Financovanie nehnuteľnosti možné prostredníctvom hypotekárneho úveru, s ktorým vám vieme bezplatne pomôcť. V prípade akýchkoľvek ďalších otázok nám volajte na tel., , alebo alebo napíšte mail na peter.vrtak@vasarealitn
NA PREDAJ nová chata s elektrinou a záhradou 454 m2, Kočín
KOLLÁR REALITY s.r.o. Vám Ponúka na predaj krásnu novostavbu - murovanú chatu so záhradou a elektrinou v chatovej oblasti pri obci Kočín. Chata bola dokončená v roku 2023. Výmera celého pozemku je 496. Úžitková plocha chaty je cca 64 m2 + terasa cca 9 m2. Je veľmi pekná, kvalitne urobená a čaká na svojho majiteľa. Disponuje elektrickým pripojením, napojenie na úžitkovú vodu a žumpou (6 m3). Takmer celá chata je oplotená. Záhradkárska oblasť je kompletne oplotená. Prístupová cesta ku chate je bezproblémová - kamenistá. Na pozemku je miesto na parkovanie pre viacero áut priamo pri chate. Ak hľadáte naozaj, kľud, pokoj, zeleň a čistú prírodu je to presne pre Vás.  Na vykúrenie slúži krb. V spodnej časti sa nachádza kúpeľňa, obývacia izba s kuchyňou, spálňa. V hornej podkrovnej časti je priestor na spanie. Obrovskou výhodou je umiestnenie chaty v obklopení lesa. Chatka ponúka dokonalé miesto na oddych s krásnym výhľadom. Chata, pozemky a prístupová cesta sú riadne katastrálne vysporiadané vo vlastníctve majiteľa. VÝMERA: - celý pozemok 496 m2 (takmer celý oplotený) - záhrada 454 m2 - zastavaná plocha 42 m2, (cca 6 x 7 m) - úžitková plocha cca 64 m2 + terasa cca 9 m2 (cca 3 x 3 m) Pozemky aj prístupová cesta sú vo vlastníctve majiteľa. DISPOZIČNÉ RIEŠENIE: - prízemie (kúpeľňa, obývacia izba s kuchyňou, spálňa) - podkrovie (veľká miestnosť na spanie) CHATKA: - novostavba 2023 - murovaná (porfix) - kvalitne a veľmi pekne zhotovená - dokončená do štandardu Kúpeľňa zariadená: dizajnové čierne WC, WALK-IN sprchovací kút so žľabom a čiernym sprchovacím panelom, elektrický prietokový ohrievač vody Obývacia izba s kuchyňou: krbové kachle, pripravené vývody na kuchyňou, sedacia súprava Spálňa v spodnej časti a kompletné podkrovie na spanie - v celej chatke je dlažba a hotové obklady v kúpeľni + dizajnové obklady v obývacej izbe - dizajnové čierne vypínače a zásuvky - terasa so sedením - chata má v spodnej časti priznané drevené trámy na strope - kúrenie: krb na drevo ZÁHRADA: - terén: rovinatý - výmera samotnej záhrady: 454 m2 - terén: mierny svah - pekná upravená záhrada s viničom a ovocnými stromčekmi INŽINIERSKE SIETE: - elektrina - voda: úžitková - stavebné povolenie na vlastnú vŕtanú studňu (v prípade záujmu) - odpad: žumpa (6 m3) PARKOVANIE: - parkovacie miesta priamo pri chatke na pozemku - pred bránou pri vstupe do chatovej oblasti CESTA: - prístup ku chatke je po bezproblémovej kamenistej ceste vedúcej cez les LOKALITA: - v obklopení lesa - výborná tichá a pokojná lokalita - príjemne prostredie - krásny výhľad - turistické trasy v lese DOSTUPNOSŤ: - Trnava: 30km, Piešťany: 20km, Bratislava: 100km VÝHODY: - novostavba 2023 - dokončená do štandardu - nádherná lokalita v lese - Krb - elektrina, voda - prístup autom až ku chatke CENA: 120 000 € V cene je zahrnutá provízia realitnej kancelár