bazár, predaj, inzercia, predám

DUCHONKA – PEKNÁ veľká CHATA – TERASA / garáž / 6 – izieb /

Kategória: Chalupy, Chaty

V rekreačnej oblasti DUCHONKA ponúkame na predaj peknú priestrannú zariadenú chatu, ktorá je po kompletnej rekonštrukcii. Nehnuteľnosť je zariadená, plne funkčná a bez ďalších investícií vhodná tiež ako investícia na prenajímanie.

Chata bola postavená v 80-tych rokoch, tak ako všetky chaty na Duchonke. V období okolo roku 2017 prešla úplnou rekonštrukciou, ktorá zahrnula: zateplenie obvodového plášťa z vonku v hrúbke 10 cm, z vnútra styrodur v hrúbke 5 cm, výmena okien za plastové, komplet nová elektroinštalácia, vybudovanie ústredného radiátorového kúrenia na elektriku, alarm, kamery, wi-fi, satelit ako aj diaľkové ovládanie kúrenia.
Chata má v obytnej časti 1 veľkú spoločenskú miestnosť, kuchyňu so vstavanými spotrebičmi, technickú miestnosť s kotlom ústredného kúrenia aj el. 120 litrovým bojlerom, sprchu + wc + 2x umývadlo a 6 izieb po 3 lôžka (18 postelí). Na vstupe do chaty je veľká prestrešená terasa.
V suteréne je garáž pre 2 autá, 2x technická miestnosť a wc č. 2.

V chate je možné vybudovať aj krb, ak by niekto chcel. Nehnuteľnosť sa predáva komplet zariadená, tak ako ju vidíte na fotkách. Nehnuteľnosť sa nachádza pár minút od vody. Fajn prostredie, už len vidieť.

Zastavaná plocha chaty je cca 206 m2, úžitková plocha je cca 300 m2, terasa veľká a výmera pozemku 998 m2. Pozemok je vysporiadaný.

Vrelo doporučujem, krásne prostredie, ešte krajšia chata, tichá lokalita a predajom je chata ihneď k dispozícii.

V cene je zahrnutý kompletný právny servis, vypracovanie návrhu na vklad do katastra nehnuteľností a poradenstvo v oblasti hypotekárneho financovania a poistenia. Sme členom NARKS.

Viac na vvvvvv CHATY na DUCHONKE sk

Obhliadku dohodne:
Boris HANKO, tel.  

DUCHONKA – PEKNÁ veľká CHATA  – TERASA / garáž / 6 – izieb /
Podobné inzeráty
DUCHONKA – CHATA-novostavba –TERASA, 3 – i - poz. 548 m2
V rekreačnej oblasti DUCHONKA ponúkame na predaj parádne peknú slnečnú zariadenú chatu novostavbu, postavenú v roku 2012. Chata je 2 - podlažná a v prízemnej časti je 1 izba (spoločenská miestnosť), ktorá je príjemne spojená s kuchyňou. V tejto prízemnej časti chaty je kúpeľňa s wc. Na 1. poschodí sú 2 priestranné izby, v ktorých je spolu 5 postelí + 3 prístelky. Stavba je napojená na verejný rozvod elektrickej siete, má vlastnú studňu a ohrev vody zabezpečuje elektrický prietokový ohrievač vody. Odpad je zvedený do žumpy. Strešná krytina je Blachotrapez, stavebný materiál YTONG a stavba je aj zateplená polystyrénom. Chata má krásne drevené podhľady. Z bezpečnostných prvkov má chata kamerový systém, alarm. Na streche je satelit a pohoda ako vyšitá, už len nohy vyložiť, na terase naštartovať gril a niečo dobré si upiecť. Nehnuteľnosť sa predáva komplet zariadená a s vybavením ako je na foto. Pozemok okolo chaty je veľmi pekný. Z chaty sa ťahá predĺžená strecha, ktorá slúži ako prístrešok pre auto. Zastavaná plocha chaty je 54 m2, obytná plocha 80 m2, úžitková plocha je cca 120 m2 a výmera pozemku 548 m2. Pozemok je vysporiadaný. Vrelo odporúčam, krásne prostredie, ešte krajšia chata, tichá lokalita a predajom je chata ihneď k dispozícii. V cene je zahrnutý - kompletný právny servis - vypracovanie Kúpnych, nájomných a iných typov zmlúv - právne poradenstvo - popredajný servis / zmeny u dodávateľov elektriky, plynu a vody/ a samozrejme bezplatné poradenstvo pri vybavovaní hypoúveru. Sme členom NARKS. Viac na vvvvvv CHATY na DUCHONKE sk Obhliadku dohodne: Boris HANKO, tel.
Rekreačná chata  - Zvolen - Hronská Dúbrava, pozemok-443 m2
SaleA – Váš partner v realitách Vám ponúka na predaj chatu v Hronskej Dúbrave o výmere 72m2. Chata na nachádza v Hronskej Dúbrave v časti osada Horná Dúbrava. Chata je situovaná v miernom svahovitom pozemku s dobrým prístupom po celoročne udržiavanej ceste vedúcej z Hronskej Dúbravy. Chata je z časti murovaná a z časti drevenej konštrukcie. Pri chate je dláždená terasa s altánkom a vonkajším krbom. Vzadu za chatou sa nachádza záhrada s ovocnými stromami. Chata je vykurovaná pieckami na drevo a v kuchyni sporák na drevo aj plynový sporák na plyn. bombu. Chata je pripojená na inžinierske siete - elektrika, voda je napojená na obecný vodovod a odpad je riešený septikom. Chata je kompletne zariadená a dá sa využívať celoročne. Stavba pozostáva z chodbičky, kompletne zariadenej kuchyne (vybavená so stolom, stoličiek, kuchynskej linky, chladničky, mikrovlnky, sporáka na drevo, plynového sporáka a ostatného kuchynského zariadenia), dvoch izieb (postele, fotele, skrinky, piecky na kúrenie) a kúpeľne (s vaňou, umývadlom, bojlerom a wc). Strecha je sedlová s krytinou plech a bonský šindeľ. Je možnosť pod strechou vybudovať obytné podkrovie, do ktorého je prístup z vonku odzadu chaty po schodoch. Keďže je situovaná v krásnom tichom prostredí Kremnických vrchov s krásnymi výhľadmi, je tu obrovská možnosť turistiky, cykloturistiky, hubárčenia. Priľahlá záhrada (výmera 443m2) s ovocnými stromami umožňuje relax, ako aj záhradkárčenie a pestovanie plodín. Blízkosť miest Zvolen, Žiar nad Hronom a Banskej Štiavnice naopak ponúka využitie chaty na trávenie rodinných víkendov alebo výletov do týchto miest. DISPOZÍCIA CHATY: Zo vstupnej chodbičky sa vpravo prechádza do kompletne zariadenej kuchyne. Vľavo zo vstupnej haly sa dá prejsť do dvoch zariadených samostatných obývacích izieb. Vpravo za kuchyňou sa nachádza kúpeľňa s vaňou, umývadlom, bojlerom a wc. Keďže je chata situovaná Z/V je celodenne presvetlená. Pri chate sa nachádza dláždená terasa s altánkom s vonkajším krbom a vzadu za chatou záhrada s ovocnými stromami. Odzadu do chaty vedú schody do podkrovia, ktoré sa dá upraviť na obytné účely. VÝHODY zhrnutie: – výmera chaty 31m2, celková výmera pozemku 443m2 – bezproblémový prístup a parkovanie – tiché a nádherné prostredie s panoramatickými výhľadmi v lone prírody – celoročné užívanie, kompletné zariadenie chaty – orientácia Z/V – možnosť turistiky, cykloturistiky, hubárčenia, grilovačiek, záhradkárčenie – altánok s vonkajším krbom – záhrada s ovocnými stromami – možnosť obytného podkrovia – blízkosť miest Zvolen, Žiar nad Hronom a Banskej Štiavnice pre Vašu ucelenú predstavu o ponúkanej nehnuteľnosti si v kľude pozrite 3D SCAN, VIDEO a v prípade záujmu o obhliadku ma kontaktujte. INFO: kontakt:, ambrus@, spoločnosť SaleA okrem právnych služieb, zabezpečuje v prípade potreby aj hypotekárne služby…
DUCHONKA -CHATA – 5–izbová,TERASA,TICHÉ prostredie,pod lesom
Pod lesom v tichej časti Duchonky ponúkam na predaj fajn zariadenú chatu s veľkou terasou. Chata má 5 izieb, terasu a dreváreň pod terasou. Popis: Vstupnými dverami sa dostaneme do suterénu chaty, kde sú 2 izby a kúpeľňa s WC. Spodné izby toho času nie sú využívané a slúžia ako technické miestnosti, kde v 1 z nich sú krbové kachle na tuhé palivo – tzv. vodník, ktoré sú napojené na ústredné kúrenie celej chaty. V druhej izbe je odložené náradie rôzneho druhu. Po schodoch sa dostaneme na prvé poschodie, kde je kuchyňa, 2 menšie izby a obývačka s východom na balkón a na priestrannú terasu. Terasa poskytuje maximálne súkromie a v prípade nepriaznivého počasia je možné rozrolovať markízu. Technické údaje: Chata je murovaná a postavená v 90tych rokoch. Obytná plocha je 100 m2, zastavaná plocha 62 m2 a výmera pozemku 314 m2. Chata je napojená na verejný rozvod vody a elektrickej energie. Odpad je zvedený do žumpy. Chata prešla rekonštrukciou, ktorá zahrnula výmenu strešnej krytiny a výmenu okien za plastové. Pri chate je dreváreň a taký nápad som mal, že pod celou terasou by bolo fajn spraviť vinárničku. Vrelo odporúčam, krásne prostredie, tichá lokalita, pod lesom, blízko k vode, predáva sa zariadená a predajom je chata ihneď k dispozícii. V cene je zahrnutý - kompletný právny servis - vypracovanie Kúpnych, nájomných a iných typov zmlúv - právne poradenstvo - popredajný servis / zmeny u dodávateľov elektriky, plynu a vody/ a samozrejme bezplatné poradenstvo pri vybavovaní hypoúveru. Sme členom NARKS. Viac na vvvvvv CHATY na DUCHONKE sk Obhliadku dohodne: Boris HANKO, tel.  
HALO reality - Predaj, chata Rimavská Sobota, Kurinec, Rekre
Ponúkame na predaj rekreačnú chatu v meste Rimavská Sobota / v rekreačnej časti Kurinec / Zelená voda (termálne kúpalisko s jazerom) ktorá je vzdialená od centra Rimavskej Soboty 5km. Rekreačná chata - luxusná novostavba chaty ktorá dostala pomenovanie ´´Avatar´´ je postavená z tehly , zastavaná plocha chaty aj s prístreškom ktorý tvorí vypustená strecha je 163m2. Pozemok je celý oplotený, s možnosťou vstupu cez dve veľké brány a garáž. Chata bola skolaudovaná v roku 2017. Celá nehnuteľnosť aj s letnou terasou sú dôkladne premyslené , s množstvom užitočných detailov a vychytávok. Chata aj celá nehnuteľnosť je práve po finálnych úpravách a je teda bez akejkoľvek investície pripravená na okamžité užívanie. Dispozícia - prízemie : denná zóna - otvorená kuchyňa spojená s obývacou miestnosťou , práčovňa, 2x odkladací priestor (špajza), študovňa (izba alebo spálňa) 1x WC. - poschodie : 5 izieb (z toho jedna väčšia vhodná pre spálňu so 4 posteľami) , celkovo je možné umiestniť do izieb na poschodí až 15 postelí. kúpelňa s WC, ďalšie samostatné WC. Na poschodí je výstup na veľký balkón orientovaný na západnú stranu, z ktorého je výhľad priamo na bazénový komplex a jazero. Letný altánok - /36m2/ V zadnej časti nádvoria je zastrešený letný altánok ktorý pozostáva hlavne z posedenia, grilovacej plochy, v ktorej sa ďalej nachádza sporák na drevo, barový pult, vonkajšie WC, umývadlo s teplou vodou. Podlaha pod prístreškom je vyložená kameňom. Steny altánku sú vyložené čadičom. Garáž - veľká , priestranná so samostatným uzatváracím odkladacím priestorom je prechodná z oboch strán. Predné dvere sú vysúvacie elektrické, zadné klasické dvojkrídlové. Na pozemku je možnosť parkovať ďalšie 4 autá.Garáž má 21m2. Pozemok - rovinatý, o celkovej rozlohe 397m2 , mimo zastavenej plochy z väčšej časti vyložená dlažbou a kameňom , časť pozemku priamo pred domom tvorí zeleň. Celková zastavaná plocha tvorí cca 270m2. (chata, garáž, letná altánok.) Blízke okolie - mestská časť Kurinec je vyhľadávaná rekreačná oblasť najme vďaka jazeru a termálnemu bazénovému komplexu ktorý je vzdialený iba 100 metrov priamo od chaty. Susedstvo je veľmi tiché a príjemné. Možnosti rekreačného areálu - člnkovanie, paddleboard, rybačka, reštauracie, kúpanie v bazénoch aj v jazere, tenisové kurty, camping. Technické parametre - chata je napojená na mestský vodovod, mestskú kanalizáciu, plyn, elektrinu, internet . Vykurovanie je riešené plynovým kotlom, ktorý ohrieva vodu v radiátoroch , na prízemí je tiež krb na tuhé palivo, ktorý tiež ohrieva vodu prúdiacu do radiátorov. Zmes v radiátoroch je nemrznúca. Okná sú plastové 2 komorové. Podlahy v dome sú kombinované dlažbové s plávajúcimi. Na oknách na prízemí a vchodových dverách sú namontované vonkajšie rolety. Maľby na stenách v dome sú maľované ručne /70m2/. Strešná krytina je kanadský šindel. Strecha aj plafón sú od-izolované. Na rohu pozemku sa nachádza stud
Veľká chata na vysporiadanom pozemku v atraktívnej lokal
Exkluzívna nehnuteľnosť. Na predaj, poschodová, slnečná chata vo vyhľadávanej lokalite Demänovská dolina, Nízke Tatry. Chata má obytné prízemie a tri nadzemné poschodia. Nachádza sa tu 5 spální, 3 kúpeľne so sprchovým kútom a WC, kuchyňa s krbom a spoločenskou miestnosťou, garáž, terasa, altánok pri potoku s posedením. Vykurovaná je ústredne pomocou teplovodného elektrického kotla. Voda je prostredníctvom vodovodu (k dispozícii je aj studňa), ohrev vody je pomocou boilerov, odpad ide do kanalizácie. Murivo chaty je kvárda + teha. Dekoračne je obložená drevom a dnes už vzácnym bešeňovským travertínom. Interiér je obložený tatranským profilom. Na streche je škridlová krytina. Veľké plusy tejto nehnuteľnosti sú: - chata je murovaná - vlastný, veľký pozemok (898m2) - výborná poloha v rámci doliny (chata je postavená v slepej ulici, mimo hlavnej cesty, najbližšia reštaurácia, či zástavka SKI busu sú vzdialené len 5 minút pešo) - chata je pri potoku a je slnečná (výborná atmosféra a energia) - veľa miesta na parkovanie (v lete aj 5 a viac áut) - garáž - celoročne dostupná Dispozícia: Prízemie-chodbička, spálňa, kúpeľňa s WC 1.NP- kuchyňa so spoločenskou miestnosťou, spálňa, kúpeľňa s WC, komora 2.NP- veľká chodba využívaná aj ako spoločenský priestor, spálňa, kúpeľňa s WC, sklad, východ na terasu 3.NP- dve menšie podkrovné izby V okolí chaty je veľa možností na turistiku či prechádzky do prírody. Do Jasnej je to autom cca 10 minút, do Liptovského Mikuláša tiež 10 minút. Čas strávený na tejto nehnuteľnosti môžete využiť akokoľvek, či už pasívne, alebo aktívne. Vďaka lukratívnej lokalite Demänovská Dolina+Liptov máte dostupné široké možnosti, pre všetky vekové kategórie, všetky druhy športov a záľub. Obytná plocha: 90 m2 Plocha parcely: 898 m2 Elektrina: 220/380 V Plyn: - Odpady: verejná kanalizácia Voda: vodovod Kúrenie: ústredné-elektrické Konštrukcia objektu: zmiešaná Prístupová cesta: asfaltová Druh stavby: chata, dom Umiestnenie: chatová osada Rok výstavby: 1975
Na PREDAJ - Chata Šugovská Dolina (Medzev)
Typ: Chata Ulica: Šugovská dolina Obec: Medzev MEGA realitná kancelária Vám ponúka na predaj kompletne zariadenú celoročne obývateľnú poschodovú murovanú chatu v krásnom a tichom prostredí, kde les je len pár krokov od vchodových dverí a kde človek vie načerpať energiu, nadýchať sa čistého vzduchu a hlavne odýchnuť si od každodenných starostí.   Chata sa nachádza v lokalite Šugovskej doliny a je vzdialená 35km od mesta Košice. Chata sa predáva ZARIADENÁ. Šugovská dolina sa nachádza v severovýchodnej časti Slovenského krasu neďaleko mesta Medzev. Popis chaty: Garáž: 19m2  pod terasou. Prízemie : Vonkajšia terasa, obývačka s krbom a so vstupom do podzemnej pivnice. komplet zariadená kuchyňa so sporákom na plyn. bombu, spálňa, menšia izba so vstupom do podkrovia, WC a sprchovací kút. Podkrovie: 1 x izba  IS: elektrina 230 V, vlastná studňa s pitnou vodou, satelit. Vykurovanie: primárny zdroj - elektrický kotol so zásobníkom na teplú vodu, sekundárny – krb na drevo. V kuchyní je el.radiátor,  Popis pozemku:  Výmera pozemku : 400 m2, ktorý je zatiaľ nevysporiadaný, ale je v štádiu riešenia na plnohodnotný prepis na majiteľa chaty. (bližšie informácie v RK) Chata je murovaná, obložená drevom, sedlová strecha je pokrytá plechovou krytinov. Okná sú drevené. K chate prislúcha dreváreň, studňa a suchý záchod, ktorý sa nachádza v lese blízko chaty.  Obytná plocha chaty: 96 m2 Úžitková plocha: 135 m2  Celá chata je udržiavaná kedže majiteľ si dá na tom záležať.  V prípade ak Vás naša ponuka zaujala, neváhajte ma kontaktovať na nižšie uvedenom telefónnom čísle, veľmi radi si s Vami dohodnem osobné stretnutie. Financovanie nehnuteľosti? Radi Vám bezplatne pomôžeme aj s možnosťami financovania. NAŠA CENA JE KONEČNÁ, BEZ AKÝCHKOĽVEK SKRYTÝCH POPLATKOV. V CENE JE UŽ ZAHRNUTÝ AJ KOMPLETNÝ PRÁVNY SERVIS, VYPRACOVANIE ZMLUVY A POPLATKY SPOJENÉ S PREVODOM VLASTNÍCKYCH PRÁV. Jozef Makranský Realitný maklér   jozef.makransky@ Status: aktívne Vlastníctvo: osobné Stav: úplne prerobený Celková plocha: 96 m2 Úžitková plocha: 135 m2 Plocha pozemku: 400 m2 Počet podlaží: 1 Počet izieb: 2 Voda: studňa Krb: áno Zariadenie: zariadený Garáž: áno Inžinierske siete: áno Kanalizácia: septik Plyn: áno Materiál: iné Terasa: áno Terasa plocha: 19 m2 Vykurovanie: vlastné Pivnica: áno Pivnica plocha: 4 m2