bazár, predaj, inzercia, predám

Dvierka na otvoreny krb

Kategória: Kotle, Kachle, Bojlery

Predam zabranu, dvierka na otvoreny krb.
Dvierka na otvoreny krb
Podobné inzeráty
KRBOVE DVIERKA NA MIERU
krbove dvierka predam krbove dvierka 600x500mm.590x410mm,700x480mm, 800X650mm nove presklenné krbové dvierka na otvoreny krb zvýšia účinnosť až o 50% a ušetria až 50% palivoveho dreva. Krbové dvierka maju regulovatelny privod vzduchu,Cena krbovych dvierok je od veľkosti krboveho otvoru.
Historické dvierka na pece
Predam historicke dvierka na pece. Dvierka su povrchovo mierne hrdzave, ale zdrave. Po prebruseni / opieskovani a natreni mozu sluzit dalej na kachle ci pece, alebo ako dekoracia do interieru v retro alebo historickom style. Ceny od 20€ - 40€ za dvierka, resp. dvoj dvierka. Mam aj platne rosty a dalsie komponenty na pece. Prosim nevolat cislo je neplatne. V pripade zaujmu poslat email s vasim T.C budem Vas spatne kontaktovat. Dakujem. Osobny odber mozny BB.ZV.ZH.KA. + okolie viem doviezt. Male polozky mozne postou, pri uhrade zalohy vopred. Plati do zmazania.
Dvierka na pec
Predám dvierka na pec. Menšie dvierka rozmery 23x26,5cm. Väčšie dvierka 47x34cm. Dvierka na uzatváranie komína 17,5x30cm.
Peletková pec
Peletkova pec Predam 24 kw peletkovu pec Carlotta talianskej znacky Laminox Plne automaticka, sama sa zapina, hodi iskru, nasype pelety a zacne horieť Príležitostne vyuzivana na chalupe, vykuruje 340 m2, aktualne napojenych 10 radiatotov, 5 vykonovych stupňov, zapinanie vypinanie cez mobilny telefon, z 6 stupnov na 23 stupňov izbovej teploty vykuruje za 20 hodin Plne funkcna dovod predaja prechod na tepelne čerpadlo Aktualne nahradza krb v obyvacke, cez sklo vidite realny oheň a zaroven vykuruje cely dom cez radiatory, pôvodná cena 4400 euro Link a specifikacia Peletkov krb, peletkovy kotol, peletova pec, peletovy krb, peletovy kotol,krb na pelety, pec na pelety, pec na peletky, krb na peletky, peletky, pelety
Krbove dvierka,krb
Predám plne funkčné použité samotné dvierka na na izbový krb Cena je 30e
Črepové kachle,umývadlá,wc,bidet.
Predám črepové kachle už rozobraté boli používane na chate takže nie sú prepálené menšie chybičky sú,dvierka sú poniklované vnútorné dvierka sú robené z panciera ohňovzdorného takže nikdy neprehoria,vonkajšie dvierka sú ako nové rovné perfektne priliehajú,rošt ako nový.Sú k nim šamotové tehly do ohniska až po vrch takže sú kompletne.Predám tieto šamotové tehly rozmer 30x30 keď sa spoja dva trojuholníky hrúbka 10cm vhodne do krbu ohniska.Predá umývadlá wc bidet všetko dovezené z Nemecka kvalita.