bazár, predaj, inzercia, predám

El ohrievač jedla/sterilizátor Natural Nursing Baby Ono

Kategória: Kojenecké potreby

Predávam tento sterilizátor a ohrievač v jednom, my sme ho využili len párkrát je v bezchybnom stave.

Multifunkčný ohrievač fliaš Baby ono je rýchly, bezpečný, nezávadný a ľahko sa obsluhuje.
Široká škála nastavenia teploty ohrievača Vám umožní:
- pri miernom ohriatí pokrmu vo vodnom kúpeli uchovať jeho výživnú hodnotu,
- vyváranie cumlíkov a drobných častí fliaš,
- ohrievanie hustých pokrmov v pare v špeciálnej miske,
- precízne ohrievanie potravín vo fľašiach i hotových jedál v pohároch.

tel cislo vymyslene
El ohrievač jedla/sterilizátor  Natural Nursing Baby Ono
Podobné inzeráty
Detske flase a ine detske potreby, rozne ceny
1) Biely so salatovym hrncek / poharik na ucenie pitia Ikea Borja. Vyrobeny z neskodneho plastu, z rovnakeho materialu, aky sa pouziva na detske flase. Vhodny do umyvacky riadu max. do 70°C. Pouzivany, ma skrabanceky od zubkov, a plast na par miestach trochu zazltnuty, asi od mrkvovej stavy. Cena 0,50€ + postovne (vaha do 100g, obyc. posta 1,10€). 2) Bledomodry s ruzovym hrncek / poharik na ucenie pitia. Neskor sa da pouzivat bez vrchnaka, ma pohodlne rucky na drzanie poharika, stabilny, navrhnuty tak, aby zabranit prevrateniu. Dobry pouzivany stav. Cena 1€ + postovne (vaha do 100g, obyc. postovne 1,10€). 3) Kojenecka flaska Baby Ono 125 ml (tyrkysova), pouzivana, povodne patrila k odsavacke mlieka Baby Ono. Bez cumlika. Cena 1€ + postovne (list do 100g, obyc. 2. tr. 1,10€). 4) Anatomicky cumlik Canpol babies. Pouzivany, vyvareny. Darujem / pribalim k akemukolvek nakupu, treba si vyziadat. 5) Nahradny diel na manualnu odsavacku mlieka zn. Baby Ono. Mam v ponuke aj inu cast odsavacky - flasu Baby Ono (tyrkysova, vid foto), ale tento nadstavec sa da pouzivat aj s inymi flasami standardnej velkosti. Cena 1€ + postovne (vaha balicka cca 80g, list do 100g, obyc. postovne 1,10€). 6) Makka detska velurova deka s mackom, lahka prikryvka zn. TCM (Tchibo). Rozmery prikryvky su: 73x94cm. Farba biela + bledomodra. Pouzivana, nasla som zopar malych jemnych fliacikov, inak dobry stav. Mozno ju vyuzit ako podlozku do postielky, ako lahku prikryvku do postielky alebo do kocika, alebo na zabalenie babatka po kupani. Cena 6,50€ + posta (vaha 490g, list do 500g, obyc. postovne 2. tr. 1,40€). 7) Hrncek / poharik na ucenie pitia zn. Baby Nova, dole ma tazitko, aby sa obsah nerozlial. Pouzivany, plast vpredu zazltnuty, obrazok zosuchany, ale ucel splni. Cena 0,50€ + postovne (vaha poharika cca 140g, list do 500g, obycajne postovne 1,40€). 8) Flasa zn. NUK 150 ml. Pouzivana, bez vrchnaka a cumla (ten sa da dokupit), inak dobry stav. Pribalim pouzivany cumlik, aby ste vedeli, aky tam pasuje. Cena 0,50€ + postovne (list do 100g, obyc. 2. tr. 1,10€). Prosim nie SMS, kontaktujte ma cez formular pod inzeratom, v pripade osobneho odberu - aj telefonicky. Pri zaslani postou hradi sa cena + postovne (obycajne postovne 2. tr. by stalo do 100g = 1,10€; do 500g = 1,40€; do 1kg = 2,20€; do 5kg = 3,20€ podla vahy). Posielam po nabehnuti penazi na ucet. Osobny odber mozny v Bratislave (Dubravka). Na dobierku posielam iba po nabehnuti na moj ucet ceny postovneho (pri dobierke postovne je drahsie - 3,20€-4,40€ podla vahy). Inzerat plati do zmazania. Pozrite si aj ostatne moje inzeraty kliknutim na meno.
Predám el. odsávačku BabyOno (Natural Nursing)
málo používaná tichá odsávačka
BABYONO Ohrievač a sterilizátor digitálny HONEY
Predame BABYONO Ohrievač a sterilizátor digitálny HONEY novy, nepouzivany, zabaleny, so vsetkymi foliami, tak isto folia aj na displeyi. Vhodny ako dar. Stal 40€, predame za 25€ plus posta.Mame este iny, ktory pouzivame, preto tento predavame. BABYONO Ohrievač a sterilizátor digitálny HONEY Elektronický ohrievač HONEY umožňuje presné ohrievanie mlieka vo fľašiach, hotových jedál v dózach, ako aj rozmrazovanie, zatiaľ čo funkcia sterilizácie umožňuje naparovanie cumlíkov, fliaš a malého príslušenstva. Kombinácia dvoch funkcií v jednom prístroji je možná vďaka širokému teplotnému rozsahu. HONEY má 4 základné programy, ktoré vám umožnia ohriať jedlo na správnu teplotu pri zachovaní čo najväčšej výživovej hodnoty, ako aj sterilizačný program. 1. rozmrazovací program – primárne určené na rozmrazovanie mrazeného materského mlieka; pomaly a bezpečne zvyšuje teplotu tak, aby si jedlo zachovalo čo najviac svojich vlastností. Pracovný čas 35 minút. Predvolený rozsah teplôt je 40 ° C. Regulačný rozsah 37–44 ° C. 2. ohrievacie mlieko – vyhradený režim pre prírodné mlieko. Pracovný čas 12 minút. Predvolený rozsah teplôt je 40 ° C. Regulačný rozsah 37–44 ° C. 3. zahrievanie sušeného mlieka / náhrady mlieka Pracovný čas 12 minút. Predvolený rozsah teplôt je 50 ° C. Regulačný rozsah 45–69 ° C. 4. ohrievacie poháre s jedlom / hustým jedlom, napríklad s kašou Pracovný čas 12 minút. Predvolený rozsah teplôt je 70 ° C. Regulačný rozsah 70–90 ° C. 5. sterilizačný program – určený na parenie riadu (fľaše, tégliky, nádoby, príslušenstvo) – na vytvorenie vhodnej ochrannej bariéry. Pracovný čas 2 min. Teplota 100 ° C Poznávacím znakom ohrievača HONEY je nielen široká funkčnosť produktu, ale aj veľmi atraktívny dizajn, ktorý úspešne zapadne do módneho interiérového dizajnu Vlastnosti: Po dokončení sa program automaticky prepne do režimu udržovania teploty. Špeciálny systém chráni zariadenie pred prehriatím – po odparení vody sa automaticky vypne. Veľký displej a intuitívny dotykový panel uľahčujú výber programu a nastavenie teploty. Elektronický ohrievač sa hodí na všetky druhy fliaš a dóz na potraviny. Bol vyrobený z odolných a bezpečných materiálov, čo zaručuje najvyššiu kvalitu a bezpečnosť produktu.
Ohrievač fliaš
LOGO_TITLE Vyberte si kategóriu Akcia Záhrada Kávovary Veľké spotrebiče Malé spotrebiče Televízory Mobily PC/notebooky Prihlásiť sa na odber noviniek Malé domáce spotrebiče Starostlivosť o dieťa Ohrievače fliaš ID: 41006788 Ohrievač kojeneckých fliaš BEURER BEU-BY52 Ohrievač detských fliaš- ohrieva a udržuje teplo. Displej s teplotou, príslušenstvo. Zobraziť celý popis Ihneď k odoslaniu > 10 ks Expedujeme v DNES, doručenie najneskôr do 06.06.2023 25,99 €Kúpiť Nie je možné rezervovať Rezervovať v predajni Opýtať sa Poslať tip e-mailom POPIS HODNOTENIE Praktický ohrievač Beurer BY 52 vám uľahčí prípravu jedla pre deti v dojčenských fľašiach aj v pohároch. Na prehľadnom LED displeji si stačí len nastaviť požadovanú teplotu a pokrm bude behom chvíle ohriaty. Navyše sa pokrm udržuje na požadovanej teplote. Prístroj disponuje automatickým vypínačom a zdvihákom pre jednoduché vyberanie pohárov. Veľmi ľahko sa čistí a je kompatibilný s bežnými dojčenskými fľašami a pohármi. FUNKCIE Rovnomerný a rýchly ohrev fliaš Udržanie nastavenej teploty Zdvihák pre ľahké vybratie pohárov Automatický vypínač LED displej Ohrievač - ohrieva a udržuje teplo. Displej s teplotou, príslušenstvo. Praktický ohrievač Beurer BY 52 vám uľahčí prípravu jedla pre deti v dojčenských fľašiach aj v pohároch. Na prehľadnom LED displeji si stačí len nastaviť požadovanú teplotu a pokrm bude behom chvíle ohriaty. Navyše sa pokrm udržuje na požadovanej teplote. Prístroj disponuje automatickým vypínačom a zdvihákom pre jednoduché vyberanie pohárov. Veľmi ľahko sa čistí a je kompatibilný s bežnými dojčenskými fľašami a pohármi. Parametre a špecifikácie: typ: Ohrievač fliaš pre deti funkcia: rovnomerný a rýchly ohrev fliaš udržanie nastavenej teploty zdvihák pre ľahké vybratie pohárov automatický vypínač LED displej Rozmery: 14 x 13,75 cm hmotnosť: 475 g Posielam na dobierku + poštovné
Sada: odsávačka mlieka, ohrievač fliaš, parný sterilizátor
Dobrý deň, predám sadu vyššie uvedených kojeneckých potrieb (odsávačka na mlieko, ohrievač fliaš a parný sterilizátor) + dve veľké fľašky a jednu malú do 170 ml. Odsávačka bola použitá iba raz a ohrievač a sterilizátor boli používané. Všetko je plne funkčné a čisté. Preferujem osobný odber v Trnave. Veci predám aj samostatne. V prípade záujmu ma kontaktujte na tel. č. alebo na mail: 000petra.balazova@
Predám ohrievač na fľaše a sterilizátor
Predám ohrievač na fľaše a sterilizátor do mikrovlnky. Ohrievač má dve funkcie, ohrieva a udržiava nastavenú teplotu. Je úplne ako nový. Sterilizátor nesie znaky používania, ale je vo výbornom stave. Obidva sú v krabiciach s návodom na používanie. cena je za obidva spolu.