bazár, predaj, inzercia, predám

Elac Navis ARF-51

Kategória: Repro sústavy

Dobry den,

na predaj velmi kvalitne aktivne trojpasmove stlpove reproduktory ELAC.Staci pridat zdroj zvuku s regulaciou hlasitosti (streamer, DAC, PC, laptop, alebo predzosilnovac). Cim viac je zdroj kvalitnejsi tym lepsie hraju kedze su plne analogove, maju len zabudovany koncovy zosilnovac ktory je navrhnuty presne na menice. Bezdratovy prenos je malinko menej kvalitny a je potreba dokupit vysielac ELAC Discovery Connect ktory reproduktory rozsiri aj o streamovanie. Velmi dobre hotnote v nemeckych casopisoch Audio a Stereoplay. Povodna krabica a mozny posluch samozrejmost.
Recenzia
na regalovky zo serie Navis zvuk velmi podobny stlp je trosku viac dospelejsi a vykonnejsi sa da najst aj na stranke hifi-voice.


Iba osobny odber Malinovo (Kusok od D1 medzi Sencom a BA). Postou neposielame.

Najlepsi kontakt cez sms, alebo email, bo nie vzdy sa mi podari byt na telefone pocas dna.

Moje dalsie inzeraty:
kliknut na Meno.

Inzerat platny do zmazania.

Dakujem
Elac Navis ARF-51
Podobné inzeráty
Elac FS 58 + Elac CC 51 + Elac BS 52 + Elac SUB 50 ESP
Nabízím set domácího kina 5.1 Elac FS 58 + Elac CC 51 + Elac BS 52 + Elac SUB 50 ESP. Reprosoustava je plně funkční, optický stav popisují autentické fotografie reprosoustavy (v případě potřeby mohu zaslat fotografie v plném rozlišení). Specifikace: Elac FS 58: Typ: 3 pásma - bassreflex Frekvenční rozsah: 40Hz až 23kHz Impedance: 4 ohm Rozměry: 1030 x 200 x 285/300 mm Citlivost: 90 dB Váha: 20 kg/kus Elac CC 51: Typ: 2 pásma - bassreflex Frekvenční rozsah: 43Hz až 23kHz Impedance: 6 ohm Rozměry: 170 x 435 x 250/265 mm Citlivost: 90 dB Váha: 7 kg Elac BS 52: Typ: 2 pásma Frekvenční rozsah: 60Hz až 23kHz Impedance: 6 ohm Rozměry: 250 x 150 x 160 mm Citlivost: 87 dB Váha: 3 kg/kus Elac SUB 50 ESP: Typ: bassreflex downfire, aktivní Frekvenční rozsah: 28Hz až 240Hz Rozměry: 325 x 450 x 370 mm Citlivost: 87 dB Váha: 18kg Na reprosoustavu poskytuji 14 denní záruku. ( pozáruční servis zajištěn ) . Reprosoustavu je možné vidět, poslechnout a otestovat v Českém Těšíně. S výběrem Vám rád poradím prostřednictvím telefonu, emailu nebo osobně. Samozřejmostí je zařízení dopravy po celé ČR a SK. Možnost předání na hraničním přechodu Svrčinovec. Pro jakékoli dotazy mne neváhejte kontaktovat + 013.
ELAC Debut 2.0 series
predám ako novú reproduktorovú zostavu značky ELAC séria Debut 2.0 jedna sa o veľmi zaujímavú a veľmi vydarenú zostavu ktorá za tie peniaze veľmi prekvapí.. všetko plne funkčne bez žiadnych známok používania ani jeden škrabanček ani žiaden vizuálny kaz.. cukrík je celá zostava.. séria ktorú ponúkam pozostáva: ELAC debut F6.2 - stĺpový reproduktor ELAC debut B6.2 - regálový reproduktor ELAC debut C6.2 - centrálny reproduktor ELAC debut A4.2 - satelitný reproduktor Dolby Atmos jedná sa o originál káble velmi pekne prevedenie. veľmi vyrovnaná zostava pre Hudbu, Filmy a Hry. myslím že cena je nastavená veľmi dobre pre začiatočníka, alebo kto vie o čo sa jedná veľmi dobrá kúpa.. pre viac info ma neváhajte kontaktovať. PS: NEVYMIEŇAM!!! Iba predaj.
ELAC ELT7 high-end bi-amp regálovky TOP stav
Predám špičkové bi-amp regálove reprosústavy od prestížneho nemeckého výrobcu ELAC, model ELT7 v zlatom prevedení. Jedná sa o mnou ponúkaný jedinečný model totožným ELAC ELT7MkII ktorý je v porovnaní so základným továrensky projektovaným modelom ELT7MkII z akustického hľadiska v rámci svojich možností dotiahnutý na prah dokonalosti čo je reálne počuteľné od prvého tónu. Ozvučnice reprosústav prešli rozsiahlymi vylepšeniami ktoré výrobca trošku zanedbal aby sa udržala daná norma v tzv. strednej triede Hi-Fi a s ňou aj nižšia cena, čo som považoval v tomto prípade za veľkú škodu nakoľko tieto regálové reproduktory sú naozaj z veľmi kvalitných materiálov ktorými sa mohutnej ozvučnice z prírodného dreva pri výrobe ani omylom nešetrilo, majú obrovsky potenciál na viac, a z toho dôvodu som sa s kolegami hifistami zhodol na spoločnom závere. Tieto reprosústavy si zaslúžia pár vylepšení ktoré ich môžu posunúť na vrchol svojej triedy a tak sa aj stalo. Rozhodne to nebola strata času! Technické špecifikácie: Príkon: 70W RMS 1kHz, 90W PEAK, bi-amp, pozlátené terminály 24k zlatom (voliteľne mostíkom) podľa typu zosilovača Menovitá impedancia: 4 Ohmov (vhodná pre zosilovače od 4 - 8 Ohmov v rámci dodržanej záťaže) Výkon, citlivosť: 92dB/2,83V/m (pripadá na 1W pri 8 ohmov) V skratke, steny deliacich komôr boli vytlmené lepším antirezonančným akustickým materiálom ktorý pohlcujú určité stojaté frekvenčné vlny a eliminuje tak vznikajúci vnútorný interferenčný jav zretelný zvlášť pri vyššej úrovni hlasitosti (odstránené skreslenie a typicky neprijemný rev). Výhybky majú všetky parametre originálne, cievky, rezistory, kondenzatory sú originál (po servisnej prehliadke) v 100% kondícii. Hlavne vnútorné steny mali vymenené a zosilnené pôvodne molitanové výplne za lepšie akustické runo na bitumenovom polepe zadnej steny. Ozvučnice dostali na záver krajší vzhľad s dekorom svetlého dubu s pozlatenými obručmi okolo meničov a nový semižový poťah prednej steny. Zvuk je teraz prirodzenejší, má viac teplejší, sýtejší charakter, tón reprodukcie a s podstatne lepším prehľadom zvládajú zahrať celé frekvenčné spektrum vrátane hlbších basov bez nežiadúcich rezonancii (dunivé blato) aj pri vysokej úrovni hlasitosti. Toto sú výsledky ktoré poslucháč regáloviek od prestížnej značky ELAC s cenovkou do 500 eur naozaj neočakáva nakoľko sa takto hrajúce reproduktory od ELAC pohybujú cenovo dramaticky vyššie. Preto si dovolím tvrdieť že svojou zvukovou interpretáciou veľmi milo prekvapia aj náročnejšieho poslucháča audiofila kladúceho väčší dôraz na najjemnejšie detaily čo je aj dôvod prečo si ich dovolím nazvať high-end regálovkami ktoré sa za tie peniaze (230eur) skutočne oplatia a ich úpravy rozhodne stáli za ten zvuk aj výkon!
pasívny centrálny reproduktor ELAC Debut C6.2 (DC62-BK)
Predám pasívny centrálny reproduktor Elac Debut C6.2. Dátum nákupu 16.08.2022. Reproduktor je vo výbornom stave ako vidieť na fotkách. Skontroloval som detailne všetky strany a nevidieť absolútne žiadne poškodenia. Dôvodom predaja je priestorové obmedzenie kde mám tento center umiestnený. Nie je problém poriadne zabaliť a bezpečne poslať poštou. Môžem poslať aj do CZ. HEUREKA: Reproduktor má výborný zvuk a z mojej skúsenosti je výborný v kombinácii ELAC Debut B6.2. Výborne doplňuje zvukové pole a hlavný prínos je zrozumiteľnosť dabingu. Zvuk dabingu je s centrom detailnejší a presnejší. Basový reproduktor 2x 6,5" zabezpečí plné a presne podané basy. Navyše s výborne riešeným bass-reflexom smerom dopredu môže byť tento reproduktor umiestnený dosť blízko steny bez toho aby to negatívne ovplyvnilo zvuk. Reproduktor je poctivo a kvalitne vyrobený do najmenšieho detailu. Kvalitné terminály na spoľahlivé uchytenie dvojlinky. K reproduktoru dám zadarmo podložky a napájaciu dvojlinku. Penové podložky zo spodnej strany sa dajú bezproblémovo ľahko odobrať ak nebudú vyhovovať. Výkon: 120 W Impedancia: 8 Ohm Basový reproduktor: 2x 6,5" Výškový reproduktor: 1x 1" Frekvenčný rozsah: 55 Hz - 35 kHz Deliaca frekvencia: 2200 Hz Basový reflexný port: 2x Materiál: MDF Citlivosť: 88 dB Šírka: 59,3 cm Výška: 19,3 cm Hĺbka: 26,8 cm Hmotnosť: 11,5 kg Inzerát platný do zmazania. Kontakt cez správu pod inzerátom. Ďalšie inzeráty po kliknutí na meno. TAG: acoustic energy AQ bluesound cambridge audio canton dali dynaudio elipson focal fyne heco racks indiana jamo JBL KEF klipsch magnat meze monitor Q acoustics SVS wharfedale xavian yamaha bowers wilkins canton klipsch polk aiwa amphion boston BS denon edifier fyne krk pro-ject sonos maramtz aune fiio fostex
Elac 3 pásmovky nemecka kvalita
Nove už nekúpite.. 3 pásmové, ešte nemecká kvalita a zvuk za ktory dnes zaplatíte 1500€ a viac. Predám kvalitné Hifi repro ELAC, TOP stav! Kto pozná túto nemeckú značku, ten vie že testy dopadli výborne. Repro sa uz nevyraba-nepredava ("debut neporovnávať!). Dnešné novinky neprevyšujú v tejto kategórii tento model. „Elac FS 68.2 poteší opticky aj zvukovo: Tenké, vysoko kvalitné lakované stojace reproduktory hrajú tak živo, priestorovo a s veľkým dôrazom na detail a farby tónov, že len ťažko uverite v porovnani s drahšimi a novymi repro tejto kvalitnej nemeckej značky. Skutočný zvukový tip! “
ELAC Adante AS-61
Predam regalove repro ELAC Adante AS-61 + original stojany (su zbalene v rozobratom stave) + k repro su original krabice aj faktura - este v zaruke Kedze sa jedna o velke regale v dvoch samostatnych krabiciach + stojany, nemam problem po dohode priviezt v ramci zapadneho Slovenska Recenzia: Trojpásmový policová reprososutava, uzavretá ozvučnica s vnútorne prepojenými komorami. osadenie: 1x koncentrický menič s textilnou kalotou 25mm a stredovou AL membránou 130mm, 1x AL basový menič 160mm 1x AL pasívny radiátor 200mm. Frekvenčný rozsah 41 – 35000Hz, menovitá impedancia 4Ω, citlivosť 85dB, odporúčaný výkon zosilňovača 50 – 160W, terminál bi-wire, výška bez hrotov 48cm, hmotnosť 16kg. Stojan je dodávaný ako voliteľné príslušenstvo.