bazár, predaj, inzercia, predám

Elastická šatka JE PORTE MON BÉBÉ

Kategória: Nosiče

Elastická šatka JE PORTE MON BÉBÉ na nosenie detí. Vzor fuchsia & elephant. Viď obrázok. Šatka je vo veľmi dobrom stave. Málo používaná. V prípade záujmu prosím kontaktujte mailom.
Elastická šatka JE PORTE MON BÉBÉ
Podobné inzeráty
Detsky nosic JE PORTE MON BEBE
Predavam detsky nosic JE PORTE MON BEBE. Na cene sa viem dohodnut. Ak treba poslem aj postou. Pre viac info:
Porte mon bebe šatka na nosenie detí
Porte mon bebe šatka na nosenie detí. nova nikdy pouzita... nevhodny dar.
Šatka od narodenia JPMBB
Šatka značky Je Porte Mon Bebe Baby šatka JPMBB Basic Tattoo Carmine červená, ako nová. Šatka je poloelasticka, takze sa viaze jednoduchsie ako klasicka, vhodna pre najmensie deticky
Šatka JPMB
Predám šatku JE PORTE MON BEBE. Pôvodná cena 80eur. Elastická šatka vhodná pre deti od 2,5kg do 14kg. Cena 25€ plus pošta.
Šatka na nosenie deti, zn. Storchenwiege
Šatka na nosenie detí, zn. Storchenwiege je diagonálne elastická, má pevnú osnovu a tkaná zo 100% bavlny. To umožňuje pevné a pre dieťa zdravé viazanie. Šatka má šikmo strihnuté konce, čo uľahčuje viazanie. Vďaka dvojitému lemu má šatka Storchenwiege pevné okraje, čo má pozitivní vpliv na pevnosť uviazania. Šatka Storchenwiege sa veľmi dobre hodí taktiež pre väčšie deti. Použitá min. Ako nová. Posielam ďalej. Návod v českom i nemeckom jazyku, farba Vicky, dĺžka 5,2m.
Elastická šatka Liliputti
Predám kvalitnú elastickú šatku vhodnú na nosenie bábätka os narodenia do 6 mesiacov, použitá pár krát, veľmi ľahko uviažete bábätko prikladám aj návod ...