bazár, predaj, inzercia, predám

Elektrická gitara Harley Benton ST-62

Kategória: Strunové nástroje

Predám elektrickú gitaru Harley Benton ST-62 SB, typ stratocaster, farba sunburst. Gitara bola kupovaná v septembri 2022, je v stave ako nová, veľmi málo používaná iba doma, bez známok opotrebenia. Bol vymenený iba nultý pražec z pravej kosti a struny D'Adario NYXL1042.
Elektrická gitara Harley Benton ST-62
Podobné inzeráty
Harley Benton PB-20 BK Standard Series
Predám set s gitarou a príslušenstvom k nej uvedené nižšie: ◾️ Harley Benton PB-20 BK Standard Series ◾️ Thomann Nylonstrap ◾️ the sssnake IPP1030 ◾️ Harley Benton HB-20B ◾️ Thomann E-Bass Gigbag Eco ◾️ Thomann CTG-10 Clip Tuner Súprava je na predaj celá. Gitara sa takmer nepoužívala a je v stave novej. Na predaj z dôvodu nevyužívania.Neposielam poštou.
Predám basgitaru Harley Benton MV-4PJ Gotoh SFG
Predám basgitaru Harley Benton MV-4PJ Gotoh SFG Je to veľmi zaujímavý nástroj typu precision so single snímačom a pohodlnejším krkom ako má typ jazz bass (38 mm). Basa je velmi pekne spracovaná a pôsobí ako oveľa drahší nástroj. Mechanika Gotoh a farba seafoam green. Farbu je ťažko odfotiť. V tejto farbe sa uz nepredava. Basa je úplne nová, málo hraná, nosená v kufry a sú na nej nové struny. Značka Harley Benton je dostupná len v nemeckom obchode Thomann. Mám k nej aj pôvodnú krabicu. Len osobný odber. V ramci Ziliny ju mozem doviezt. Cena je 200 eur.
Harley Benton SuperStrat a Akustická gitara
Predávam Harley Benton SuperStrat 155€ a pridám k nemu aj akustickú gitaru zdarma , volajte na telefónne číslo len vo vážnom záujme , BEREM LEN OSOBNÝ ODBER
Gitara Harley Benton
Predam gitaru Harley Benton, nejaké známky používania ma ale inak v peknom stave, snímače P90 pekný zvuk, samozrejme pridam sadu strun ku gitare, pripadne vymením za akustickú gitaru
Harley Benton gitara
Ponúkam na predaj gitaru Harley Benton čierna cena 50eur.
Gitary
Epiphone Sg Special Gitara vhodná skôr pre začiatočníka .Chýba jej Pickuard .Gitera bola kupovaná v októbri 2021. Má čerstvo vymene struny. Predávam ju lebo mne už nestačí. Gitara je v dobrom stave. 125 Harley Benton SuperStrat Stratocaster. Hraje sa na nej od Septembra 2022. Gitara ma čerstvo vymenené struny. Mechanika Floyd rose Dôvod predaja : som zvyknutý na iný druh gitary. Cena za gitaru je 150€ Osobný odber v Bratislave alebo v Nitre a okolí.