bazár, predaj, inzercia, predám

Elektricka kolobežka - Elektro skuter

Kategória: Kolobežky


Priečinky
Doručená pošta (130)
Koncepty
Odoslané (27)
Nevyžiadaná pošta
Kôš (7)
e-knihy
Predmet Inzerat pridany
Od
Komu tamico@
Dátum 2022-12-29 19:58
Pozor, neexistuje nič ako platba alebo kuriér. Nikdy neprezrádzajte číslo Vašej karty s tým, že dostanete zaplatené na túto kartu !!!

Potvrdzujeme pridanie/editáciu Vášho inzerátu.

Pokiaľ chcete Váš inzerát TOPovať (Posunúť pred netopovane inzeráty.), zašlite sms v tvare na telefónne číslo 8866 (Orange Slovensko, Telekom a O2, cena jednej SMS je s DPH - 1,8 Eur). Kód môžete zakúpiť i platobnou kartou, cez Sporopay od Slovenskej sporiteľne, e Platby VÚB, Tatrabanka alebo TatraPay (1,45 Eur). Obdržaný kód ďalej vyplňte do políčka poukážka. Výsledný čas = čas vloženia + topovaný čas.

Topovanie, zmazanie alebo editáciu inzerátu môžete urobiť na
kolobežka - Elektro skuter
Predám novú detsku elektricku kolobezku
Výkon motora
150 W 150 W mini motor V1 má nízku hmotnosť.
Prispôsobená ručná brzda, dizajn ručnej brzdy pre väčšiu bezpečnosť poskytuje dvojitú ochranu pre deti.
Chrániče kolien a lakťov
Integrovaná batéria 21,6V 2AH
Novo vylepšená 21,6v2Ah ľahká lítiová batéria, kolobežka s dlhou výdržou batérie a novým dizajnom, poskytuje dostatok elektrickej energie pri jazde.
Materiál
z hliníkovej zliatiny leteckej triedy Kolobežka vyrobená z pevnej leteckej hliníkovej zliatiny je veľmi ľahká, navrhnutá s predným kolesom 7 palcov a zadným kolesom 6 palcov, ľahko a flexibilne sa jazdí, pomalšie znamená bezpečnejšie. Je to skladací stojan na kolobežku, ktorý sa dá ľahko ukotviť. Deti ho môžu voľne prepínať počas jazdy a hry.
Koleso: Predné koleso 7 palcov, zadné koleso 6 palcov
Zaťaženie: Pod 50 kg
Použiteľná výška: 1,0-1,6 cm
Maximálna rýchlosť: 4 ~ 6 km/h
Max. sklon: 5 stupňov
Nabíjačka: 25,2 V 0,8 A
Vstupné napätie: 110 V ~ 240 V (50 ~60HZ)
Kapacita
batérie: 2Ah Napätie batérie: 21,6V
Menovitý výkon motora: 150W
Doba nabíjania: približne 2h
Hmotnosť produktu: 6kg
Elektricka kolobežka -  Elektro skuter
Podobné inzeráty
Elektricka kolobezka Nami Burn E2 E3 Max upgrade 8400w 40Ah
Nová zabalená v krabici. Osobne v MT alebo možnosť dovozu BB a ZA a iné po dohode. Max rýchlosť 100km/h Dojazd 150km Batéria 40Ah 8400w V predu 4 piestik Nová, zabalená v krabici. Osobne v MT alebo dovoz značka elektrickej kolobežky Nami spôsobuje senzáciu a rýchlo pochopíte prečo. Burn E je považovaný za špičkový kolobežku s mimoriadnym výkonom a elegantným dizajnom. Okrem toho, že je nová elektrická kolobežka konkurencieschopná, bola navrhnutá tak, aby čo najlepšie splnila vaše očakávania. Najprudšia akcelerácia vo svojeje triede Nami Burn E, oveľa viac ako jednoduchá elektrická kolobežka, ponúka vám skutočný zážitok a umožní vám prežiť intenzívne chvíle.Vďaka riadiacej jednotke s funkciou sinevawe sa postará o dokonalé, hladké zrýchlenie. Po zatlačení páčky akcelerátora nebudete mať pocit nepríjemeného trhnutia, naopak bude to plynulé zrýchlenie a zároveň tak silné, že sa tým nemôže pochváliť žiadna iná elektrická kolobežka. Ste fanúšikom rýchlosti a milujete ohromujúci výkon? Nami Burn E je pre vás ako stvorený! Je zložený z dvoch motorov, každý s výkonom 1 500 W (s maximom 1 800W), a patrí k najvýkonnejším na súčasnom trhu. Točivýmoment motora je jednoducho ohromujúci. Uhádli ste, že vďaka svojmu motoru vás tento malý klenot bude poháňať do rýchlo dosiahnuteľných otáčok *. Systém je podporavaný batériou . Táto super sila vám dá až 86 kilometrov dojazd, odskúšaný v reálnych podmienkach. Táto elektrická kolobežka, ktorá je rekordérom, bola navrhnutá tak, aby dokázala prekonávať veľké vzdialenosti na všetkých druhoch terénu. Kvalita vybavenia a vlastnosti modelu Burn E z nej robia výberovú elektrickú kolobežku s hmotnosťou 47 kg. 33% stúpanie? Žiadny problém Mnohí z nás sa pohybujú v prostredí kde neraz treba zdolať aj strmejšie kopce, či dlhšie stúpania. Kolobežka Nami Burn E v tomto teste obstála nad očakávanie, a nerobí jej problém ani stúpanie nad 30% Optimálne pohodlie a bezpečnosť Inžinieri a dizajnéri spoločnosti Nami vám chceli ponúknuť najlepšiu kvalitu a najlepšie možné skúsenosti s týmto modelom Burn E. Vaša bezpečnosť a pohodlie je prioritou. Pre začiatočníkov má avantgardný vzhľad výrazný charakter. Burn E je „agresívna“ elektrická kolobežka s celkovým „čiernym“ vzhľadom. Aby vyvážila svoj vzhľad, Nami pridal LED svetlá v spodnej časti podvozku a výkonný svetlomet umiestnený pod riadidlami. Riešenie, ktoré zaisťuje vašu vlastnú viditeľnosť a umožňuje si vás všimnúť vo dne aj v noci. Pocit bezpečnosti dopĺňa hlasný klaksón. Z hľadiska sily kolobežky sa inžinieri Nami rozhodli okrem klasickej elektrickej brzdy vybaviť aj plne hydraulickými brzdami NUTT (vpredu a vzadu). Preto sa nemusíte báť, boli vyvinuté tak, aby zvládli všetky druhy brzdenia pri akejkoľvek rýchlosti. Nakoniec, aby sme vám čo najlepšie zaistili pohodlie na palube, je Burn E vybavený nastaviteľným 165 mm odpružením. Štandard vodotesnosti IP55 Apple, iPhone,Pro
Elektricka kolobezka Nami Burn E2 E3 Max upgrade 8400w 40Ah
Nová zabalená v krabici. Osobne v MT alebo možnosť dovozu BB a ZA a iné po dohode. Max rýchlosť 100km/h Dojazd 150km Batéria 40Ah značka elektrickej kolobežky Nami spôsobuje senzáciu a rýchlo pochopíte prečo. Burn E je považovaný za špičkový kolobežku s mimoriadnym výkonom a elegantným dizajnom. Okrem toho, že je nová elektrická kolobežka konkurencieschopná, bola navrhnutá tak, aby čo najlepšie splnila vaše očakávania. Najprudšia akcelerácia vo svojeje triede Nami Burn E, oveľa viac ako jednoduchá elektrická kolobežka, ponúka vám skutočný zážitok a umožní vám prežiť intenzívne chvíle.Vďaka riadiacej jednotke s funkciou sinevawe sa postará o dokonalé, hladké zrýchlenie. Po zatlačení páčky akcelerátora nebudete mať pocit nepríjemeného trhnutia, naopak bude to plynulé zrýchlenie a zároveň tak silné, že sa tým nemôže pochváliť žiadna iná elektrická kolobežka. Ste fanúšikom rýchlosti a milujete ohromujúci výkon? Nami Burn E je pre vás ako stvorený! Je zložený z dvoch motorov, každý s výkonom 1 500 W (s maximom 1 800W), a patrí k najvýkonnejším na súčasnom trhu. Točivýmoment motora je jednoducho ohromujúci. Uhádli ste, že vďaka svojmu motoru vás tento malý klenot bude poháňať do rýchlo dosiahnuteľných otáčok *. Systém je podporavaný batériou . Táto super sila vám dá až 86 kilometrov dojazd, odskúšaný v reálnych podmienkach. Táto elektrická kolobežka, ktorá je rekordérom, bola navrhnutá tak, aby dokázala prekonávať veľké vzdialenosti na všetkých druhoch terénu. Kvalita vybavenia a vlastnosti modelu Burn E z nej robia výberovú elektrickú kolobežku s hmotnosťou 47 kg. 33% stúpanie? Žiadny problém Mnohí z nás sa pohybujú v prostredí kde neraz treba zdolať aj strmejšie kopce, či dlhšie stúpania. Kolobežka Nami Burn E v tomto teste obstála nad očakávanie, a nerobí jej problém ani stúpanie nad 30% Optimálne pohodlie a bezpečnosť Inžinieri a dizajnéri spoločnosti Nami vám chceli ponúknuť najlepšiu kvalitu a najlepšie možné skúsenosti s týmto modelom Burn E. Vaša bezpečnosť a pohodlie je prioritou. Pre začiatočníkov má avantgardný vzhľad výrazný charakter. Burn E je „agresívna“ elektrická kolobežka s celkovým „čiernym“ vzhľadom. Aby vyvážila svoj vzhľad, Nami pridal LED svetlá v spodnej časti podvozku a výkonný svetlomet umiestnený pod riadidlami. Riešenie, ktoré zaisťuje vašu vlastnú viditeľnosť a umožňuje si vás všimnúť vo dne aj v noci. Pocit bezpečnosti dopĺňa hlasný klaksón. Z hľadiska sily kolobežky sa inžinieri Nami rozhodli okrem klasickej elektrickej brzdy vybaviť aj plne hydraulickými brzdami NUTT (vpredu a vzadu). Preto sa nemusíte báť, boli vyvinuté tak, aby zvládli všetky druhy brzdenia pri akejkoľvek rýchlosti. Nakoniec, aby sme vám čo najlepšie zaistili pohodlie na palube, je Burn E vybavený nastaviteľným 165 mm odpružením. Štandard vodotesnosti IP55 síce nie je najvyšší, no postačujúci nato aby ste sa mohli presunúť z miesta na miesto aj počas dažďa.
KUGOO GBOOSTER 1600W
PREDÁM ELEKTRICKÚ KOLOBEŽKU KUGOO G BOOSTER, NAJNOVŠIA VERZIA 2022 S KOMPLETNÝM BALENÍM. (SEDADLO, MANUAL, NABIJAČKA, DRŽIAK NA TELEFON, ZVONČEK KOLOBEŽKA) KOLOBEŽKA RAZ POUŽITÁ, NAJAZDENÉ NA ODOMETRI 130KM, BEZ AKÉHOKOĽVEK POŠKODENIA, STAV NOVEJ KOLOBEŽKY CENA NOVEJ KOLOBEŽKY: 1090€ PREDÁM ZA 750€ POPIS: Kugoo G booster je naša najpredávanejšia terénna kolobežka. Vďaka svojej nadupanej výbave a vynikajúcej cene si podmanila obrovské množstvo zákazníkov. Kugoo G booster s výkonom 1600W nemá problém so žiadnym kopcom ani s rýchlosťou, oproti bežným mestským kolobežkám je ďaleko odolnejšia, mohutnejšia a bezpečnejšia. Vhodná je na jazdu po meste, širokom okolí aj na dlhé výlety s rodinou. Vlajková loď elektrických kolobežiek Kugoo. Terénna kolobežka, ktorá disponuje neskutočným výkonom až 1600W! Elektrické kolobežky značky Kugoo sú už veľmi známe. Čo sa týka Terénnej kolobežky práve kolobežka Kugoo G BOOSTER patrí medzi tie najpredávanejšie a sila tejto kolobežky doslova berie dych. Elektrická kolobežka Kugoo G BOOSTER patrí do skupiny veľkých a odolných kolobežiek. Jej výkon 1600W a pohon dvoch elektromotorov nemá najmenší problém s akýmkoľvek prevýšením alebo váhou jazdca. Táto elektrická kolobežka sa nebojí kopcov ani prevýšení. Nechýba však ani bohatá výbava a dokonca zabezpečenie kľúčom. Kugoo G BOOSTER je ďalej vybavená až štyrmi svetlami v predu a dvomi v zadu, jazda v noci je pri tomto monštre doslova zážitok. Predné a zadné kotúčové brzdy, ktoré si viete nastaviť podľa svojich predstáv fungujú skvele. Elektrokolobežka Kugoo G BOOSTER je vybavená: – Troma jazdnými režimami (EKO,NORMAL,FAST) – Veľkými offroadovými kolesami s obvodom: 26 cm – LED diplejom – Systém dvojitého tlmenia nárazov – Maximálne odolný rám a konštrukcia kolobežky voči opotrebeniu – 2x Elektromotor (800W predné, zadné koleso) – Sedadlo, držiak na mobil, zvonček O vašu bezpečnosť sa stará: – Duálny brzdový systém (Kotúčová brzda na prednom aj zadnom kolese) – Silné LED svetlá (predné 4x, zadné 2x) – Bezkonkurenčné terénne dušové pneumatiky ktoré zabraňujú vzniku defektu – Odpružené telo kolobežky dvojitým tlmením Kugoo G BOOSTER Vás dynamicky zvezie kamkoľvek za akýchkoľvek podmienok (prevýšenia, nespevnená cesta). Elektrická kolobežka Kugoo G BOOSTER je terénna kolobežka vhodná hlavne pre skúsených a dospelých jazdcov. Možnosť prepínania elektromotorov (zadný náhon alebo predný + zadný náhon)
ELEKTRO CHOPPER,ZÁRUKA,2kW,NAJ.110km,2xBATERIA 24Ah
PREDÁM ZÁNOVNÝ ELEKTRO CHOPPER EŠTE 1ROK V ZÁRUKE(K MOTORKE JE ZÁRUČNÝ LIST), KÚPENÝ AKO NOVÝ 5/2022 V BRATISLAVE, (cena nového bola 2.500eur) -NAJAZDENÝCH IBA 110KM, -FARBA: ČIERNA MAT, -MODEL COBRA BLACK, 2 MIESTNE -ELEKTRO MOTORKA MÁ EURO HOMOLOG: e9*168/2013*11523, -NETREBA VODIČSKÝ PREUKAZ, -TECHNICKÁ ŠPECIFIKÁCIA: ------------------------- -MOTOR VÝKON 2KW, -MAX RÝCHLOSŤ 65KM/H, -BATÉRIE LION : 2KUSY- 60V/24Ah(JEDNA BATÉRIA JE V MOTORKE V PODVOZKU, A DRUHÁ POD SEDADLOM), -OBIDVE BATÉRIE SÚ ZAPOJENÉ NARAZ-TAKŽE MÁ MOTORKA VäČŠIU MAXIMÁLNU RÝCHLOSŤ A AKCELERÁCIU, -DOJAZD JE CCA 70-80KM,, -MAX MOŽNÉ ZAŤAŽENIE JE 250KG, -VÝBAVA: IMOBILIZÉR, ABS, DOKÚPENÉ 2. SEDADLO S NOSNÍKMI + ZADNÉ STUPAČKY, -MOTORKA MÁ NA PRED. AJ ZAD.KOLESE KOTÚČOVÚ BRZDU, -STUPAČKY A ODPRUŽENIE AKO VEĽKÁ MOTORKA(VPREDU TELESKOPY A VZADU PRUŽINY)-JE VEĽMI POHODLNÁ, -PREDNÉ KOLESO: 110/90/13, -ZADNÉ KOLESO 215/40/12, -K MOTORKE JE VÝKONNÁ NABÍJAČKA, -2 x BATÉRIA, -MOTORKA MÁ PÁR ODERKOV, MIMO TOHO JE V STAVE-AKO NOVÁ, A NEVYŽADUJE ŽIADNE INVESTÍCIE, -V PRÍPADE VÁŽNEHO ZÁUJMU, A ZLOŽENIA ZÁLOHY- VIEM POMôCŤ S DOVOZOM DO 100KM OD BA, -DôVOD PREDAJA-NEVYUŽITÁ, -MÁME NA PREDAJ 2 ELEKTRO MOTORKY-POZRI VŠETKY MOJE INZERÁTY-V PRÍPADE KÚPY OBOCH MOTORIEK-VIEM DAŤ ZĽAVU 100EUR Z KAŽDEJ, -cena: 2.090eur + možná menšia dohoda, -TEL: PETER, BRATISLAVA -email: cetos125@ -JE TO PODOBNÉ AKO: ELEKTRO BICYKEL, ELEKTRO MOTORKA, ELEKTRO SKÚTER, EBIKE, ELEKTRICKÁ KOLOBEŽKA,LACNÉ VOZENIE, NÍZKE NÁKLADY, AKO NOVÉ,
ELEKTRO MOTORKA V ZÁRUKE,2000WAT,NAJAZDENÝCH 210km,2xBATÉRIA
PREDÁM ZÁNOVNÚ ELEKTRO MOTORKU EŠTE 1ROK V ZÁRUKE(K MOTORKE JE ZÁRUČNÝ LIST), KÚPENÉ AKO NOVÝ 5/2022 V BRATISLAVE, (cena nového bola 2.500eur) -NAJAZDENÝCH IBA 210KM, -FARBA: KRÁSNA MATNÁ BORDOVÁ METALÍZA, -ELEKTRO MOTORKA MÁ EURO HOMOLOGIZÁCIU: e9*168/2013*11377, -NETREBA VODIČSKÝ PREUKAZ, -TECHNICKÁ ŠPECIFIKÁCIA: ------------------------- -MOTOR VÝKON 2000W, -3 RÝCHLOSTI(RADIA SA STLAČENÍM TLAČÍTKA NA RIADIDLÁCH) -MAX RÝCHLOSŤ 53KM/H, (1.RÝCHLOSŤ-21KM/H, 2.RÝCHLOSŤ-31KM/H, 3.RÝCHLOSŤ-53KM/H), -BATÉRIE LION : 2KUSY- 60V/20Ah(JEDNA BATÉRIA JE V MOTORKE, A DRUHÁ V KOŽENEJ BRAŠNI, -DOJAZD JE 40-60KM(NA JEDNU BATÉRIU, TAKŽE NA 2BATÉRIE 80-120KM), -MAX MOŽNÉ ZAŤAŽENIE JE 200KG, -VÝBAVA: ALARM+DO, IMOBILIZÉR, ABS, -MOTORKA MÁ NA PRED. AJ ZAD.KOLESE KOTÚČOVÚ BRZDU, -STUPAČKY A ODPRUŽENIE AKO VEĽKÁ MOTORKA(VPREDU TELESKOPY A VZADU PRUŽINY)-JE VEĽMI POHODLNÁ, -PREDNÉ KOLESO: 130/70/12, -ZADNÉ KOLESO 215/40/12, -K MOTORKE JE VÝKONNÁ NABÍJAČKA, -A DRUHÁ NÁHRADNÁ BATÉRIA(KTORÁ JE V KOŽENEJ BRAŠNI), -BRAŠNU SME DOKUPOVALI ZA 150eur, -MOTORKA MÁ PÁR ODERKOV, MIMO TOHO JE V STAVE-AKO NOVÁ, A NEVYŽADUJE ŽIADNE INVESTÍCIE, -V PRÍPADE VÁŽNEHO ZÁUJMU, A ZLOŽENIA ZÁLOHY- VIEM POMôCŤ S DOVOZOM DO 100KM OD BA, -DôVOD PREDAJA-NEVYUŽITÁ, -MÁME NA PREDAJ 2 ELEKTRO MOTORKY-POZRI VŠETKY MOJE INZERÁTY-V PRÍPADE KÚPY OBOCH MOTORIEK-VIEM DAŤ ZĽAVU 100EUR Z KAŽDEJ, -cena: 2.090eur + možná menšia dohoda, -TEL: PETER, BRATISLAVA -email: cetos125@ -JE TO PODOBNÉ AKO: ELEKTRO BICYKEL, ELEKTRO MOTORKA, ELEKTRO SKÚTER, EBIKE, ELEKTRICKÁ KOLOBEŽKA,LACNÉ VOZENIE, NÍZKE NÁKLADY, AKO NOVÉ
Elektricka kolobezka
Na predaj silna Elektricka kolobezka city skútrik chopper MX - bez potreby VP - elektro vozidlo, ktoré sa hodí aj na dlhšie cesty. Využitie je široké a je možné ho prevádzkovať v meste aj mimo mesta, do práce alebo na rekreáciu. Prekvapí najmä obrovským výkonom elektromotora 2500W, 95N/m, Elektricky skuter dosahuje rýchlosť až 45km/h. Citycoco skuter je často využívaný ako dopravný prostriedok na cestách do práce, ale aj pre požičovne alebo iné rekreačné účely. Rovnako ako väčšina vozítok na elektrický pohon je aj prevádzka Citycoco výrazne lacnejšia a okrem ""tankovania elektriny odpadajú prakticky všetky ďalšie náklady na servis a údržbu. Plné nabitie batérie vyjde asi na asi za 0,1€ a za túto cenu prejdete až 60 km. Ďalším pozitívom je kufrikové prevedenie batérie, kedy sa batéria dá ľahko vybrať zo stroja a odniesť napr. do práce a počas pracovnej doby nabíjať. Model je k dispozícii voliteľne s jednou. Nadštandardná výbava: podsvietený LCD displej so zobrazením stavu batérie, rýchlosti a prejdenej vzdialenosti, vozidlo je kompletne osvetlené pre cesty po ceste (predné svetlo, brzdové, blinkre, zadné svietidlo) alarm s diaľkovým ovládaním+ ANTI –THEFT SYSTEM (automatické blokovanie zadného kolesa), kotúčové brzdy + EABS Tento skuter má platnú európsku homologáciu. Jedná sa o luxusný variant ebike. Technické parametre: Elektricka motorka má Rozmery: 810*810*1520 mm Elektricka motorka - Rázvor: 1350 mm Hmotnosť: 61 kg Rozmery pneu: 225 / 55-8 Maximálne dovolené zaťaženie: 150 kg Maximálna rýchlosť bez obmedzenia: 45 km/h Maximálna rýchlosť s obmedzovačom 25 km/h Dojazd : 62 km Krútiaci moment: 95 N/m Uhol stúpania: 18 stupňov Brzdná dráha: (vypočítaná pre 20 km/h): na suchej vozovke 1,2 m; na mokrej vozovke 3,1 m Svetlá: halogénové Parametre batérie: Typ batérie: Lítiová Kapacita: 20 Ah Napätie: 60 V Doba nabíjania: 5 - 7 hodín Nabíjačka sa automaticky zapne po pripojení a pri plnom nabití batérií sa automaticky odpojí Technické údaje motora: Typ motora: bezuhlíkový Výkon motora: 2500w