bazár, predaj, inzercia, predám

Elektrický drvič ovocia na 220V šrotovník mlynček na jablká

Kategória: Záhradná technika

Predám drvič ovocia na 220V,

Šrotovník drví jablká,hrušky, slivky marhule,čerešne,hrozno,.
Vrece jabĺk zomele za cca 10 min.
Dá sa posadiť aj priamo na lis na ovocie a zomleť jablká priamo do lisu.

Váži cca 8kg tak je vhodný i pre ženy.

Cena 150eur.
Pošlem aj dobierkou.

Video ako to pracuje.

Elektrický drvič ovocia na 220V šrotovník mlynček na jablká
Podobné inzeráty
Elektrický mlynček na kvas šrotovník drvič na 220V
Predám elektrický drtič moržovák na jablká a iné ovocie. Mlynček je na 220V. Výkon motora je 1800W Šrotovník sa posadí na sud na kvas, alebo na lis na ovocie a jablká sa zomelú priamo do suda.Pasuje na všetky sudy na kvasenie. Jablká rozomele na velmi malé kúsky ako na poslednom obrázku. Meter ovocia zomele za cca 20 - 30 min. Váha mlynčeka je cca 7kg a je vhodný i pre ženy, alebo poteší aj ako praktický darček. Videoukáža: Pošlem aj na dobierku.
šrotovník - drvič na ovocie celonerezový
Dobrý den mám na predaj drvič na ovocie je vyrobený z potravinarskej nereze objem nasypky je 80 lit je to profesionalny drvič ma rozoberatelný disk ktory ma navarene trojite nože to znamena že dostanete jemne v hodný na jablká,hrušky, slivky marhule,čerešne,hrozno,zeleninu. Drvič je na kolieskach,napajanie 380V.Idealne pre palenice alebo velko odberatela ktory ma vela ovocia. Inzerat plati do zmazania. Drvič,Mlynec,Śrotovnik, Viem to priviest Zvolen,Topolčany,Nitra,Partizanske,Prievidza a okolie.
Predám elektrický drvič ovocia a zeleniny, jablka, hrušky
Predám elektricky drvič ovocia vhodný na drevenice všetkého typu ovocia a zeleniny. Vhodný na jablka, hrušky bižalmy. Napájanie na 220V. V priprade otázok ma pokojne kontaktujte.
Nerezový drvič ovocia šroťák model: DO-01
Ponúkam na predaj nový celonerezový drvič na drvenie ovocia a zeleniny. Drvič je rýchlym a predovšetkým výkonným pomocníkom záhradkárov, Sadar i vinárov. Parametre: Je kompletne vyrobený kompletne z potravinárskej nerezovej ocele, zvarený v ochrannej atmosfére, kvalitné dielenské spracovanie. Použitá nerezová oceľ zaisťuje hygienickú prevádzku, pekný vzhľad. Spracovanie ovocia, zeleniny je zabezpečené tzv. předsekávacím nožom a rezným tanierom s 5tich nožmi. Motory drviče DO-01 380V s výkonom 1,1 kW alebo 1,5 kW zaisťujú vysoký výkon s kapacitou až 800 -1200 Kg / hodinu. Motory sú obojstranne opatrené guferá. Zaistenie hriadeľa je vykonané labyrintom s odstřikovacím tanierom. Rozmery výška 70 cm, s násypkou 90 cm, výška nádoby 40 cm, násypka priemer 27 cm, váha cca 25 kg. VIDEO DRVIČE: ZÁRUKA 24 mesiacov Doprava SK - dobierka 20,- Euro Osobný odber - Brno Na konci videa je pro Vás i slovenský telefonní kontakt Ceny jednotlivých modelů: DO-01 nový motor 380V nebo 220V-od 420,-Euro Náš doterajší úspešný model drviča DO-01 určený pre drvenie a následné muštovanie ovocia, zeleniny, bude možné doplniť o príslušenstvo, ktoré z tohto modelu vytvorí viacúčelový prístroj, ktorý vie nielen drviť, ale aj ovocie odkôstkovať. Možno použiť ako pre marhule, slivky, ringloty a mirabelky, ale aj čerešne višne. cena od 640,- Euro Tu sa môžete pozrieť na video z testovania:
Elektricky šrotovnik na ovocie, strúhadlo na jablka na 220V
Predám elektrický drvič na ovocie, jablká hrušky. Je na 220V/1700W 100kg jablk zomele na jemne kusky za cca 10-15 min. Videoukazka: Poslem j na dobierku
Elektrický drvič konárov štiepkovač mulčovač + 60L vak
Záhradný elektrický drvič konárov mulčovač štiepkovač KraftDele. Drvič je vybavený moderným a efektívnym motorom s vysokým výkonom 2800 W, ktorý sa vyznačuje bezporuchovosťou a nízkou hlučnosťou. Umožní drviť výhonky aj vetvičky zo živých plotov alebo kríkov a dokonca aj konárov s priemerom až do 44 mm. Základom drviaceho ústrojenstva je pomalobežné ozubené koleso - valec z vysoko kvalitnej ocele, ktoré je pre dlhšiu životnosť uložené v pevnom kovovom bloku. Ozubené koleso - valec si vťahuje konáre do vnútra ústrojenstva sám. Bez problémov si poradí aj s hrubými konármi z tvrdého dreva. Veľkou výhodou je jej vysoká spoľahlivosť - nie je potrebné ho brúsiť ako nôže v prípade drvičov s nožmi. Aby bola zaistená bezpečnosť používateľa, drvič má funkciu zmeny smeru otáčania v prípade zaseknutia rozdrvených vetiev v zariadení. Ochrana motora proti preťaženiu a blokovanie opätovného spustenia v prípade dočasného výpadku prúdu. Drvič je veľmi ľahko použiteľný, obsluha prístroja je mimoriadne jednoduchá a zvládne ju takmer každý. Široko rozmiestnené kolesá a oceľový rám zariadenia zaisťujú stabilitu pri práci. Nasekané kúsky sú užitočné ako materiál na mulčovanie alebo prírodný kompost TECHNICKÉ ÚDAJE: Menovitý výkon: 2800W Voľnobežné otáčky: 60ot./min. Hmotnosť: 17kg Napájacie napätie: 230V Maximálny priemer - hrúbka vetiev alebo konárov pre vkladanie: 44mm Tepelná ochrana motora proti preťaženiu Stupeň ochrany proti vniknutiu vody: IPX4 Vrecko s objemom 60 litrov na drvený materiál Nastavenie prítlačného tlaku frézy CE osvedčenie o zhode Nový s dokladom a zárukou. Dobierka: 7 EUR. .