bazár, predaj, inzercia, predám

Elektrický gril ETA 1162 Vital

Kategória: Ostatné drobné

NIŽŠIA CENA!!!!! Ponúkam na predaj elektrický gril ETA 1162 Vital s dvoma výmennými doskami. Kamennou pre pomalší spôsob prípravy pokrmov, napríklad prepečených steakov a liatinovou mriežkovanou pre rýchlu prípravu krvavých steakov. Vyberateľná tácka na vodu alebo tuk.

Nevhodný darček.

gril, grilovanie, grilovacia sezóna, gril na balkón, malý gril,
Elektrický gril ETA 1162 Vital
Podobné inzeráty
Predam elektrický gril ETA 1162 Vital
Ponúkam na predaj elektrický gril ETA 1162 Vital s dvoma výmennými doskami. Kamennou pre pomalší spôsob prípravy pokrmov, napríklad prepečených steakov a liatinovou mriežkovanou pre rýchlu prípravu krvavých steakov. Vyberateľná tácka na vodu alebo tuk.
Kuchynská váha NUTRI VITAL BLUETOOTH - nutričná so SMART apl
Kuchynská váha NUTRI VITAL - nutričná so SMART aplikáciou - nová. Je možný osobný odber v Rožňave. V prípade zaslania +3,80€ poštovné. Zasielam len po uhradení minimálne poštovného vopred na bankový účet. Aplikácia má zoznam nutričných hodnôt pre viac ako 470 položiek potravín. Pri každej surovine vám zobrazí obsah bielkovín, tuku, sacharidov, vlákniny, soli a energetickú hodnotu (v Kcal i KJ). Sčítať môžete aj jednotlivé suroviny navzájom. Priestor máte aj pre vytvorenie vlastného zoznamu surovín vrátane nutričných hodnôt. Aplikácia navyše umožňuje sledovanie histórie váženia. aplikácia ETA VITAL je kompatibilná s Android 4.4. a novšími verziami, iPhone4S a iOS 8.0 a pre novšie operačné systémy. Energeticky úsporná Bluetooth bezdrôtová technológia umožňuje prenos nameraných dát do dietetickej aplikácie ETA VITAL vo vašich chytrých zariadeniach. Všetky informácie tak budete mať uložené pre aktuálne i budúce vyhodnocovanie. Váha navyše váži s presnosťou na 1 gram. Váha má dotykové ovládanie s prehľadným LCD displejom. Môžete si nastaviť meranie v rôznych jednotkách g / oz / lb: oz / ml / fl'oz. Je z nerezu a ľahko ju uschováte vďaka tenkému slim dizajnu. Váha funguje za prevádzky 2 ks batérií typu CR2032, ktoré sú súčasťou balenia.
Elektrický krájač Eta Ultimo
Predám elektrický krájač značky ETA ultimo. je minimálne používaný, v top stave. Popis: ETA 9390050 ULTIMO je kvalitný celoplastový krájač potravín, umožňuje nastavenie hrúbky v rozsahu od 1 - 15 mm. Veľmi ostrý nerezový nôž garantuje jednoduché a presné krájanie. Vďaka úplne odnímateľné pohonnej jednotke môžete príslušenstvo veľmi ľahko umývať aj v umývačke riadu. Krájač Ultimo je tiež veľmi skladný, a to najmä vďaka príklopnej podávacej časti. Protišmykové nožičky zaistia bezpečnosť pri krájaní potravín. Vlasnosti pre elektrický krájač Veľmi ostrý nerezový nôž nakrája chlieb, pečivo, syr, salámy, zemiaky, ovocie a zeleninu Možnosť krájania širokého sortimentu potravín Príkon 130 W Ostrý nerezový vlnito zbrúsený nôž Plynulé nastavenie hrúbky rezu 1 - 15 mm Bezpečnostný spínač Ochrana prstov a držiak zvyškov Protišmykové nôžky zaisťujúce stabilitu Tácka pre odkladanie nakrájaných potravín Jednoduché ukladanie vďaka Príklopné podávacie časti krájača Jednoduché ovládanie a jednoduchá údržba Ľahko umývateľný plastový podnos Možnosť umývania v umývačke riadu (okrem odnímateľnej pohonnej jednotky) Dĺžka napájacieho kábla 1,2 m Cena: 29 € V prípade záujmu ma kontaktujte mailom, číslo je vymyslené
Mobilná klimatizácia ETA 2573
Predám mobilnú klimatizáciu ETA, málo používanú vo výbornom stave. Ku klimatizácii je všetko príslušenstvo vrátane diaľkového ovládača. Bližšie technické informácie si môžete pozrieť na stránke výrobcu: Iba osobný odber v Pezinku.
Zváračka fólií ETA Freshie II/čierna/biela
Plne automatická zváračka fólií vám pomôže udržať potraviny dlhodobo čerstvé a chutné. Prístroj od spoločnosti ETA v priebehu niekoľkých málo sekúnd odsaje vzduch a zataví spoj. Kedykoľvek sa potom do vrecka chcete dostať, jednoducho ho rozstrihnete alebo rozrežete nožom. Tajomstvo dlhotrvajúcej čerstvosti potravín tkvie v ich uskladnení bez prístupu vzduchu. Spoľahlivo sa o to postará plne automatická vákuovačka ETA Freshie II – uzavretím pevne zaistí fóliu, odsaje vzduch a zataví spoj. Chcete vákuovanie alebo zváranie? Okrem plne automatického procesu, ktorým vaše jedlo zavákuuje aj zvarí do pevného vrecka, disponuje vákuovačka Freshie II aj samostatnou funkciou vákuovania. Ponúka tiež funkciu samostatného zvárania, ktorá zaistí kvalitné spojenie silným jednoliatym zvarom. Maximálna šírka zvaru je 28 cm. Vrecká do všetkých teplotných podmienok Vrecká, ktoré k vákuovačke obdržíte, je možné použiť na zamrazenie potravín i ohrievanie metódou tzv. varných vreciek. Po použití môžete vrecká jednoducho umyť a použiť ich opakovane, Balenie obsahuje 5 ks špeciálnych sáčkov (rozmer 20 x 30 cm) a fóliu (dĺžky 2 ma šírky 20 cm). Okrem použitia týchto špeciálnych sáčkov a fólií, môžete tiež znova zvariť mnoho potravín v ich originálnom balení (napr. vrecká zemiakových chipsov alebo cestovín). Ochráni nielen vaše potraviny Vákuovačka je vhodná aj na ochranu rôznych predmetov, dokumentov či šperkov pred vlhkosťou a inými nežiaducimi vplyvmi. To príde vhod nielen v domácnosti, ale napríklad aj pri balení na výlet do prírody alebo kempu. Posvieťte si na čerstvosť Prevádzka a spustenie jednotlivých funkcií je sprevádzané svetelnou signalizáciou. Ovládanie vákuovačky pomocou tlačidiel je pritom veľmi jednoduché. Prívodný kábel s dĺžkou 1,2 m vás nebude pri použití prístroja nijako obmedzovať a ako je u spotrebičov ETA zvykom, nechýba ani bezpečnostná tepelná poistka.
Tchibo Gril  na pizzu francúzske palacinky,zeleninu a mäso
Tchibo Gril nielen na pizzu plne funkčný pár krát použitý . Má všestranné využitie – vhodný aj na francúzske palacinky, grilovanú zeleninu a mäso Na vlastnoručne pripravenú pizzu alebo mrazenú pizzu Nepriľnavá povrchová úprava na jednoduché čistenie Ø grilovacej plochy cca 30 cm Regulátor teploty do max. 230 °C Funkcia časovača do 30 minút Veko sa dá sklopiť o 180°: obe plochy sa tak dajú použiť ako gril Ukazovateľ prevádzky: zelená kontrolka = dosiahnutá teplota, červená kontrolka = pripravený na použitie Testovaný na obsah škodlivín – externými akreditovanými ústavmi •••••••••••• Gril na pizzu tchibo Čo tak vlastnoručne pripravená, horúca a chrumkavá pizza priamo z vašej kuchyne? Takýto kulinársky pôžitok z upečenej pizze teraz môžete zažiť aj doma vďaka kuchynskému grilu na pizzu. Všestranné využitie – vhodný na pizzu, palacinky, koláče, grilovanú zeleninu, omeletu, ryby aj mäso Či už na vlastnoručne pripravenú alebo i mrazenú pizzu Nepriľnavá povrchová úprava na jednoduché čistenie Priemer grilovacej plochy cca 30 cm, rozmery: 31 x 16 x 41 cm (Š x V x H) Regulátor teploty do max. 230 °C Funkcia časovača do 30 minút Veko sa dá sklopiť o 180°: obe plochy sa tak dajú použiť ako gril Ukazovateľ prevádzky Materiál: plast a hliník Testovaný na obsah škodlivín – externými akreditovanými ústavmi Výkon: 1800 W Hmotnosť: 3,2 kg