bazár, predaj, inzercia, predám

Elektricky invalidný vozik Meyra do 200kg 10km/h

Kategória: Ostatné

Použity zachovaly elektricky invalidný vozik Meyra Ichair XXL do 200Kg s 10Km rýchlosťou od renomovanej nemeckej firmy Meyra.
Veľmi silný výkonný motor agilný elektrický invalidný vozík do interiéru aj exteriéru. LED svetlo s dlhou životnosťou
Hmotnosť užívateľa do 200 kg
Ideálny komfort jazdy na dlhé vzdialenosti vďaka odpruženiu zadných kolies
Elektricky invalidný vozik Meyra do 200kg 10km/h
Podobné inzeráty
Predám prídavný elektrický pohon na invalidný vozík
Predám úplne nový prídavný pohon (handbike) na mechanický invalidný vozík, ktorý je vhodný aj na dlhšie trasy. Prekoná strmé cesty a kopce. Má adaptabilný stojan pre jednoduché zaobchádzanie. Tento pripojiteľný elektrický prídavný pohon premení váš invalidný vozík na vysoko výkonný stroj, ktorý môže zvýšiť vašu mobilitu. Jednoducho a rýchlo sa prichytí na váš invalidný vozík a vy môžete vyraziť až 28km/h rýchlosťou. Choďte trikrát rýchlejšie a trikrát viac ako elektrický invalidný vozík! Podrobnosti o produkte: Materiál rámu: Hliníkový zliatinový rám Motor: 36 V 500 W Batéria: 36 V 11,6 Ah, lítiová batéria značky Panasonic (Li-Ion) Nabíjačka: 42V 2A Pneumatika: 12½ * 2.4 Rýchlostný limit: vpred: 1 úroveň - 12 km / h; 2 úroveň - 16 km / h; 3 úroveň - 28 km / h, vzad: 6 km / h Brzda: dvojitá kotúčová brzda; ručná brzda Svetlo: Predné svetlo LED s klaksónom Displej: LCD displej/podsvietený Hmotnosť: 14 kg Invalidný vozík nie je súčasťou, tento pohon je možné pripevniť na takmer každý invalidný mechanický vozík.
Elektrický exterierový aj interiérový invalidný vozík Meyra
Elektrický exterierový aj interiérový invalidný vozík Meyra CS800 na predaj za 500 €. Vo výbave má oporné kolieska proti prevráteniu aj vlastnú nabíjačku. Vozík je variabilný,s výškovo nastaviteľnými stúpačkami, jednoduchým ovládaním pomocou riadiacej páky, má nastaviteľné výšky opierok, je skladací, vhodný aj do kufra auta. Nosnosť cca 160 kg, Šírka sedu 40-50 cm Dojazd max. 40 km, Rýchlosť 8 km/h Hmotnosť cca 70 kg, nutnosť nové batérie, gélové alebo olovené. Preferujem kontaktovať prosím emailom. K vozíku taška a pršiplášť na osobu na vozíku, podsedak s pamäťou.
elektricky invalidny vozik meyra
Predam výborný elektrický vozík nemeckého výrobcu Meyra. Vozík je vhodný do interiéru aj exteriéru. Vďaka malým rozmerom, výbornej manévrovateľnosti a dostatočnej prichodnosti terénom sa sním môžete pohybovať aj v meste na dlhšie vzdialenosti Nastaviteľné bočnice, nastaviteľný uhol sedu, nastaviteľná poloha opierky chrbta, odmontovateľné a nastaviteľné stupačky na nohy. Ovládanie je možné nastaviť na pravú, alebo ľavú ruku. Riadenie je pomocou joystick-u. Možnosť nastaviť rýchlosť max. 6km/h. Jednoduché a bezpečné riadenie. pôvodna cena 4900€ teraz cena 1500€ nutnost vymenit baterie
Invalidný mechanický vozík
Invalidný mechanický vozík Predám invalidný mechanický vozík . Použitý zachovalý  100 % stav , vozík Meyra typ 3600 do 120 kg .
Vozík elektrický GR 559
Vozík elektrický GR 559 GR 559 je kvalitný elektrický vozík, ktorý Vás spoľahlivo bude sprevádzať na Vašich cestách. Jedná sa o neskladateľný vozík, určený na používanie v interiéri aj v exteriéri. V porovnaní s ostatnými vozíkmi na trhu sa vyrába v niekoľkých celkových šírkach. Vozík tým získa lepšiu obratnosť a ľahšie ovládanie aj v úzkych priestoroch bytu, jeho najmenšia vonkajšia šírka je len 59 cm. Zadné kolesá veľkosti (3.00-8) sú poháňané výkonnými motormi 2x250W. Drsný profil zadných kolies v spojení s výkonnými motormi si hravo poradí aj s ťažším terénom. Predné kolesá sú podľa výberu buď 200x50 alebo 230x65 mm. Pneumatiky všetkých kolies sú ponúkané ako nafukovacie alebo plné. Pri pohybe za zníženej viditeľnosti sa osvedčí osvetlenie vozíka, vybavené aj smerovkami s prídavnou varovnou funkciou. K zvýšeniu pohodlia je vozík vybavený mechanicky sklápateľným operadlom aj mechanicky sklápateľným sedadlom. Medzi ďalšie výhody patrí napájanie uzavretými (gélovými) batériami s kapacitou až 60Ah, s ktorými je možné prejsť približne 45 km pri maximálnej rýchlosti až 12 km/h. K vozíku je štandardne dodávaná nabíjačka batérií. Predám značkový kvalitný elektricky invalidný vozík na vonku vo výbornom stave používaný 90% v interiéri je používaný asi tri roky ma svetla, smerovky, nový 5000€ teraz 2000€ prípadne navrhnite cenu , nech ešte pomôže
Invalidny vozík Budget 9.050
Vozík bol používaný málo, doslova pár krát v roku počas leta, s pomocou opatrovateľky na cesty do potravín v meste, alebo na krátku prechádzku. Používal sa výhradne na prechádzky po vonku. Zvyšok času bol uskladnení v byte, kde bol zložený, aby zaberal najmenej miesta. Momentálne je uskladnení v pivničných priestoroch. Informácie: Šírka sedadla 45 cm Celkový šírka približne 61 cm Váha prázdneho vozíka 18 kg Maximálna nosnosť 130 kg Viac parametrov na tejto stránkach: