bazár, predaj, inzercia, predám

Elektrický mlynček na kávu SAGE the Dose Control Pro

Kategória: Kávovary

Automatický mlynček na kávu, ktorý dokonale namelie kávové zrná pre ich použitie v prístrojoch na prípravu espressa, prekvapkávanej kávy, french pressa či perkolátora.
Hlavné parametre:
- príkon: 130 W
- napätie: 220 - 240 V ~ 50 Hz
- mechanizmus mletia: kónické kamene
- stupne hrubosti mletia: 60
- veľkosť zásobníka: 340 g
Rozmery (V x Š x H): 34,2 x 20 x 16,3 cm
Hmotnosť: 2,4 kg
Mlynček bol používaný 4 mesiace.
Iba osobný odber Nitra alebo Bratislava.
Elektrický mlynček na kávu SAGE the Dose Control Pro
Podobné inzeráty
Mlynček na kávu ETA Experto
Predám málo používaný mlynček na kávu eta experto so všetkým pôvodným príslušenstvom, možnosť osobného odberu v BB, poslať nie je problém. Pôvodná cena 130€ Popis: Mlynček na kávu ETA Experto 0069 90000 Doprajte si čerstvo namletú kávu s mlynčekom ETA Experto 0069, ktorý vám precízne a kvalitne namelie kávu kedykoľvek budete potrebovať. Vyniká nielen moderným vyhotovením, ale aj veľmi tichým chodom vďaka dvom kónickým mlecím kameňom. Mlynček je celokovový, takže sa veľmi ľahko udržuje. Dokážete vďaka nemu namlieť kávu podľa jemnosti na prípravu espressa, filtrovanej kávy, alebo kávy typu Plunger „French Press“.Pojme až 400 g zrnkovej kávy Mlynček na kávu ETA Experto 0069 je vybavený praktickou priehľadnou násypkou, ktorá pojme až 400 g zrnkovej kávy. Výhodou mlynčeka je možnosť namletia kávy priamo do páky kávovaru, alebo si môžete kávu namlieť do praktického zásobníka, ktorý je súčasťou balenia. V príslušenstve nájdete aj dva výmenné nadstavce na portafiltre s priemerom 50 – 54 mm, alebo 58 mm.
Mlynček Delonghi KG 89
Mlynček Delonghi KG 89 Predám zánovný mlynček Delonghi KG 89 Par krat pouzity, predavam z dovodu kupi noveho kavovaru. Profesionálny mlynček na kávu s oceľovými kameňmi Tento mlynček Vám umožní nastaviť stupne mletia, od jemnej po hrubú podľa Vašej chuti. Môžete v ňom pomlieť až 12 šálok kávy naraz. Nádobka na zrnkovú kávu má objem na 120 g kávy. Priehľadná nádobka na zrnká má kontrolku. Vaša namletá káva spadne do priehľadného zásobníku, z ktorého môžete kávu presypať rovno do šálky. Mlynček má plastové telo s kovovými časťami a pogumované nožičky. Ideálny pre pokročilých konzumentov kávy. Poskytuje konzistentné mletie a zachováva arómu. Jeho príkon je 1350W. Mlynček je vybavený automatickou bezpečnostnou poistkou, ktorá zastaví mlecie kamene akonáhle je vytiahnutý zásobník na zrnka,alebo pomletú kávu. U mlynčekov je zabudovaný úložný priestor pre kábel.
Predám zánovný mlynček Delonghi KG 89
Profesionálny mlynček na kávu s oceľovými kameňmi Tento mlynček Vám umožní nastaviť stupne mletia, od jemnej po hrubú podľa Vašej chuti. Môžete v ňom pomlieť až 12 šálok kávy naraz. Nádobka na zrnkovú kávu má objem na 120 g kávy. Priehľadná nádobka na zrnká má kontrolku. Vaša namletá káva spadne do priehľadného zásobníku, z ktorého môžete kávu presypať rovno do šálky. Mlynček má plastové telo s kovovými časťami a pogumované nožičky. Ideálny pre pokročilých konzumentov kávy. Poskytuje konzistentné mletie a zachováva arómu. Jeho príkon je 1350W. Mlynček je vybavený automatickou bezpečnostnou poistkou, ktorá zastaví mlecie kamene akonáhle je vytiahnutý zásobník na zrnka,alebo pomletú kávu. U mlynčekov je zabudovaný úložný priestor pre kábel.
Nový mlynček na zrnkovú kávu SAGE BCG820BST Stainless
Mlynček na kávu – elektrický, príkon 165 W, osadený mlecími kameňmi, s kónickými kameňmi, 60 možných volieb hrúbky mletia, veľkosť zásobníka 450 g, s automatickým dávkovaním, s displejom, s podsvietenými tlačidlami, s poistkou proti prehriatiu, s priestorom na kábel, s protisklzovými nožičkami, so systémom proti spusteniu naprázdno, možnosť úsporného režimu, so vzduchotesným vekom, materiál tela kov, nadstavec na páku, čistiaca kefka a odkvapkávacia miska súčasťou balenia, rozmery 39,5 × 16 × 21,5 cm (V׊×H), hmotnosť 2,9 kg, čierna farba Mlynček na kávu bol používaný asi týždeň! K mlynčeku pridám aj 1KG zrnkovej kávy Lavazza Caffé Crema E Aroma Zrnková 1 Kg Posielam cez Packetu alebo osobný odber v Michalovciach.
Mlynček PKF COMPAK s váhou (DBW) čierny
Nová modelová rada PK mlynčekov Compak je vyvinutá tak, aby kládla dôraz na každý detail a vyhovela aj tým najnáročnejším požiadavkám baristov. Novinkou sú bezdierové magnetické mlecie kamene, ktoré zabezpečujú rýchlejšie a konzistentnejšie mletie kávy. Vďaka možnosti zabudovania váhy sa z neho stáva jeden z nejpresnejších mlynčekov na kávu. Špeciálne mlecie kamene s priemerom 83mm z vysokoodolnej ocele, ktoré vydržia namlieť až 7000 kg kávy. Ich dizajn je celistvý bez otvorov v mlecej časti, vzniká nižšia akumulácia odpadu mletej kávy a je zabezpečená lepšia distribúcia mletej kávy. Motor melie pri nízkych otáčkach a mlynček je vybavený dvojitým systémom chladenia, čo zabezpečuje nižšie zahrievanie pri mletí. Vo výslednom nápoji sú tak zachované všetky vône a chute, čím sa mlynček stáva veľmi vhodným aj na prípravu výberovej kávy. Mlynček je vybavený nastaviteľnou vidlicou na uchytenie portafiltra alebo pohárika, čo umožňuje baristom mať voľné ruky a zefektívniť svoju prácu. PK mlynček redukuje zhlukovanie mletej kávy vďaka antistatike a zaručuje jej optimálne rozloženie v portafiltri. Multifunkčná obrazovka s dotykovým LCD displayom obsahuje údaje o používaní, čiastkové a celkové počítadlo dávok, umožňuje konfiguráciu upozornenia na zmenu mlecích kameňov, konfigurácia jazyka, zvuk začiatku a konca namletej dávky a zablokovanie mletia. Dve funkcie extra domletia dávky, manuálne domletie dávky pomocou tlačidla GRIND, presné domletie dávky pomocou tlačidla REFILL MANUAL. Mikrometrické nastavenie mletia zabezpečuje maximálnu presnosť a indikátor polohy jej zachovanie. Maximálna odchýlka medzi jednotlivými dávkami je +-0,3g, čím je zaručené presné dávkovanie a konzistentnosť výsledného nápoja. Vývod na mletú kávu je osvetlený LED diódami Násypník je dymovej farby s ochranným UV filtrom Špecifikácie: Farba: čierna matná s dymovým zísobníkom Priemer mlecích kameňov: 83mm Výdrž mlecích kameňov: 7000kg Materiál mlecích kameňov: oceľ K110 Nastavenie mletia: mikrometrické Otáčky za minútu: 350rpm Produkcia: 3g/s Výkon motora: 950W Kapacita zásobníka: 1,5kg Optimálna kapacita zásobníka: 800g/ 300g Celková hmotnosť: 18,15 kg Rozmery: 650x215x400 mm Doplnky: zabudovaná váha Záručný servis: 12 mesiacov STAV: predvádzací model bez poškodení Krajina pôvodu: Španielsko Pôvodná cena: 3 800,00€ + DPH Cena po zľave: 1 900,00€ + DPH
Predám kávovar DeLonghi Magnifica ECAM 22.360.W
Jednoduchá výroba kávy Jedinečný plnoautomatický kávovar Delonghi ECAM22.360.W v bielej farbe pôsobí naozaj luxusným dojmom. Vyniká mimoriadne jednoduchým ovládaním, ktoré si rýchlo osvojí každý. S jeho pomocou si môžete priamo u vás doma ľahko pripraviť obľúbenú šálku vášho espressa alebo cappuccina. Môžete pri tom využiť celý rad vymožeností od mlynčeka na čerstvé kávové zrná, možnosť vsypania mletej kávy až po patentovaný systém na výrobu cappuccina jedným stlačením, s ktorej pomocou vytvoríte na káve záverečnú úpravu v podobe chutnej a hustej mliečnej peny. Prostredníctvom dvojriadkového jednoducho ovládateľného displeja dosiahnete prehľad o nastavení množstva kávy a vody. Kávovar ponúka špičkový výkon a veľkú kapacitu v zvlášť kompaktných rozmeroch. Mlynček na kávu Ak milujete vôňu čerstvo pomletej kávy potom iste využijete praktický zabudovaný kávový mlynček. Pri príprave kávy je ideálne používať čerstvo pomletú kávu a to pre vás s týmto mlynčekom nebude problém. Pri každom mletí vám bude kuchyňa nádherne rozvoniavať čerstvo pomletou kávou. Zásobník na kávu má kapacitu až 250 g s 13 možnosťami nastavenia jemnosti mletia. Dokonalá mliečna pena Vďaka patentovanej tryske si doma ľahko a rýchlo pripravíte dokonalú mliečnu penu, alebo mliečny nápoj. Vychutnajte si obľúbené cappuccino, caffe latte alebo latte macchiato. Bohatú, nadýchanú a hustú mliečnu penu si vytvoríte za pár sekúnd. Množstvo nevšedných káv stlačením tlačidla Uspokojenie vašich rôznych chutí na rôzne kávy vám zabezpečí jednoduché stlačenie tlačidla od espressa až po Lattemacchiato. Zásobník na vodu s možnosťou vyberania má objem 1,8 litra. Vodný filter ochráni dôkladne ochráni váš kávovar pred zanášaním vodnými usadeninami. Vlastnosti tichý mlynček s 13 nastaveniami jemnosti zŕn možnosť výroby 1 alebo 2 šálok kávy naraz možnosť použiť zrnkovú aj mletú kávu kapacita zásobníka na kávové zrnká 250 g kapacita zásobníka vody 1,8 l špeciálna tryska na cappuccino nádržka na mlieko funkcia automatického vypnutia / zapnutia Automatické programy pre čistenie a odvápnenie vám ušetria čas aj energiu pri zdĺhavom čistení kávovaru. Jednoduchým stlačením tlačidla spustíte automatické čistenie. Pre dokonalú čistotu je kávovar vybavený aj indikátorom čistenia systému cappuccino. Vodný filter ochráni kávovar pred zanášaním vodnými usadeninami. Nádržka na mlieko je odnímateľná a v prípade potreby ju jednoducho môžete uložiť do chladničky pre neskoršie použitie a zachovanie čerstvosti. Odnímateľný kontajner na usadeniny má kapacitu 14 kapsúl. Tlak v čerpadle dosahuje 15 barov. Farba: biela.