bazár, predaj, inzercia, predám

Elektro-akusticka gitara LAG - smrek masiv

Kategória: Strunové nástroje

Predám gitaru LAG 4Seasons SUMMER 4S200DCE. Je to elektroakustická gitara s tvarom tela dreadnought. Telo je vyrobené z masívneho smreku. Binding: javor a palisander a drevená roseta. Luby a zadná časť je vyrobená z dreva sapele. Gitara je osadená mahagónovým krkom. Ladiace mechaniky s gombíkmi zo slonoviny. Hmatník a kobylka sú vyrobené z indického palisandru. Resin New Bone nultý pražec a vložka kobylky. Elektronika LAG Studio Preamp. Ku gitare predavam aj tvrdy kufor, taktiez kapodaster a je osadena novymi strunami Black Smith. Vsetko v cene 200 eur.
Elektro-akusticka gitara LAG - smrek masiv
Podobné inzeráty
Predám LAG Tramontane T70DCE Natural Satin
Predám elektro akustickú gitaru LAG Tramontane T70DCE Natural Satin Elektro akustická gitara s tvarom tela typu Dreadnought s výrezom. Telo gitary je vyrobené z afrického Sapelle s prednou doskou z masívneho smreku. Celé telo je zhotovené v matnom finiši. O uchytenie strún sa stará kobylka z dreviny Brownwood s čiernym grafitovým strunníkom. Krk nástroja je vyrobený z mahagónu, taktiež v matnom prevedení. Rovnako, ako kobylka, aj hmatník je vyrobený z dreviny Brownwood a osadený 20 pražcami typu Medium Jumbo. Menzúra krku je 650mm a šírka nultého pražca zhotoveného z grafitu je 43 mm. Hlava nástroja je zdobená intarziou v tvare loga LAG a po oboch stranách má umiestnenú trojicu mechaník v čiernom matnom prevedení. O zvuk po zapojení nástroja sa stará elektronika Direct Lag so zabudovanou ladičkou. Farebné prevedenie: Natural. Gitara je nová.
LAG Tramontane T70D
Gitara s prekvapujúco plným a pekným zvukom. Porovnateľná s omnoho drahšími polomasívnymi gitarami. Ja ju ponúkam dokonca za cenu laminovaných gitár, čo z nej robí vynikajúcu ponuku. Veľkú pridanú hodnotu jej robí nultý a kobylkocý pražec z grafitu a kobylkové kolíky taktiež z grafitu. Ladiace mechaniky sú taktiež prekvapivo kvalitné. Hmatník a pražce sú bez ostrých hrán, pohodlné a krásne opracované. Človeku sa až nechce veriť, že táto gitara nestála 600€ a viac. Masívna predná doska mala čas aj vyzrieť a to je jej ďalšia pridaná hodnota, ktorú od novej gitary dostanete až za niekoľko rokov. Oficiálny popis: Akustická gitara s tvarom tela typu Dreadnought. Telo gitary je vyrobené z afrického Sapelle s prednou doskou z masívneho smreku. Celé telo je zhotovené v matnom finiši. O uchytenie strún sa stará kobylka z dreviny Brownwood s čiernym grafitovým strunníkom. Krk nástroja je vyrobený z mahagónu, taktiež v matnom prevedení. Rovnako, ako kobylka, aj hmatník je vyrobený z dreviny Brownwood a osadený 20 pražcami typu Medium Jumbo. Menzúra krku je 650mm a šírka nultého pražca zhotoveného z grafitu je 43 mm. Hlava nástroja je zdobená intarziou v tvare loga LAG a po oboch stranách má umiestnenú trojicu mechaník v čiernom matnom prevedení. Farebné prevedenie: Natural.
Predam akusticku gitaru Ortega s puzdrom + ZARUKA
Predam novu akusticku gitaru Ortega RSM-REISSUE 4/4 Natural aj s kvalitnym puzdrom a nahradnymi strunami. Gitara je v 100 % vizualnom aj funkcnom stave. Kupovana v 01/2023. ZARUKA do 01/2026. Ak sa mi nedovolate, nechajte mi email pripadne SMS a ozvem sa spät. Klasická gitara veľkosti 4/4. Vrchná doska nástroja je vyrobená zo smreku, luby a zadná doska z javoru. Nato krk s menzúrou 650mm, je osadený orechovým hmatníkom a 19 pražcami. O ladenie a intonáciu sa stará orechová kobylka, plastový nultý pražec a Ortega mechanika. Vyhladavanie - nylonka, nylonova gitara, akusticka gitara, klasicka gitara, ibanez, taylor, yamaha, fender, spanielka, lag, pasadena, cordoba, martin
Takamine Elektro-akustická Gitara
Elektro-akustická 6-strunová gitara Takamine. Model: EN10C Typ tela: Dreadnought Vyrobená v r.1999 v Japonsku. Kúpená ako nová v r. 2002 v Key West, Florida USA. (prichádza s originálnym nákupnym dokladom.) Som jediný doterajší vlastník a tento kúsok mám už 21 rokov. (Napriek tomu pri otvorení púzdra je stále príjmene cítiť jej čerešnové drevo). Gitara bola používaná, ale je v zachovalom a dobrom stave. Vykazuje maličké známky poškodenia, ktoré nevidno na prvý pohľad, lebo farba povrchu je nepoškodená. Gitara nemá žiadne mimoriadne kazy. Je to nádherny kúsok pre muzikanta, milovníka gitár, alebo zberateľa. Hraje sa nej a zneje úžasne. Bližšie informácie: Vrchná doska - masívny Céder (Himalaje) Zadná doska - pevný Mahagón (Japonsko) Boky - Mahagón (Japonsko) Hmatník, Kobylka a vrch hlavice - Japonská Čerešňa Krk - Sapeli (Africké drevo) Sedlo a strunník - pravá slonia kosť Roseta - čierny eben Ladiaca technika - pozlatené ladiace kolíky s jantárovo-perlovými gombíkmi Elektronika - Takamine GRAPH-EX PREAMP s komplexným zvukovým ovládaním - Pre-amp s 3-band EQ (ekvalizérom), so zabudovaným ladičom basových, stredných a výškových zvukových rozsahov, s nastaviteľným zvukovým budičom pre dramatický tónový prejav, s nastavením hlasitosti, so spínačom kontroly batérie a výstražnou kontrolnou ledkou batérie. Kufor na gitaru: Originál Takmine čierny puzdrový kufor s čierným zamatovým vnútrom. Kufor ma vo vnútri malý uskladňovací priestor (napr. pre struny, trsátka, ladičku a pod.) Cena: €2499.- (Cena je zostavená s ohľadom na jedinečnosť tejto gitary a jej kvalitnými drevenými prvkami, ktoré už malokedy vidieť na gitarách v tomto storočí. Zohľadnený je tiež čas, s ktorým cena tohoto kúsku stúpa a samozrejme aj značka gitary ako jedna z top v tomto odvetví.) Záležiac na lokalite ponúkam aj možnosť doručenia.
Akustická gitara Lag Tramontane T66D
Predám túto výbornú akustickú gitaru Lag Tramontane T66D. Je v krásnom zachovalom stave len s veľmi malými známkami používania. Sú na nej aj nové, nedávno menené struny. Je k nej aj pás.
GitaraTakamine GJ72CE Natural
Elektro-akustická gitara zo série G70, jumbo. Hmatník je osadený 20 pražcami, elektronika TK-40D so vstavanou ladičkou a 3-pásmovým ekvalizérom, palisandrová kobylka, zlatý hardware s Die-Cast ladiacimi mechanikami, prevedenie Natural. Gitara má mohutné jumbo telo, masívnu konštrukciu s nevšednými kozmetickými prvkami a prémiovou elektronikou GJ72CE vhodná pre vystúpenia. Tvar tela je spojený s robustným zvukom a hlasitosťou. Gitara má perfektný dohmat, nízko struny nové 10 Elixír. Gitara bola zakúpena 10.9.2022. Je v 100-percentnom stave. Gitara sa predáva s púzdrom Gator. Gitaru predávam výlučne formou osobného odberu.