bazár, predaj, inzercia, predám

Elektro kotol

Kategória: Kotle, Kachle, Bojlery

Predam elektro kotol CosmoTerm E 9kw
Elektro kotol
Podobné inzeráty
Kotol Tatramat
Predám vynikajúci kotol značky Tatramat, ideálny na účinné a spoľahlivé vykurovanie vášho domova! Na predaj mám kotol značky Tatramat, ktorý vám poskytne spoľahlivé a účinné vykurovanie pre váš domov. Tatramat je uznávaná značka so skúsenosťami v oblasti vykurovacích systémov, a tento kotol je zárukou kvality a výkonu. Tento kotol značky Tatramat je ideálny pre rodinné domy, byty alebo menšie komerčné objekty. Jeho kondenzačná technológia umožňuje účinnejšie využitie paliva, čo vedie k nižším nákladom na vykurovanie a zároveň k ochrane životného prostredia. Kotol bol starostlivo udržiavaný a je vo vynikajúcom technickom stave. Môžete si byť istí, že poskytne spoľahlivú prevádzku a komfortné vykurovanie pre váš domov. Treba si prísť odmontovať a zobrať. KOMUNIKÁCIA IBA CEZ MAIL
Kotol teplovodný kondenzačný na vykurovací olej-Rotex 20 kw
Predám kondenzačný teplovodný kotol Rotex , výkon 20 kw , kotol je hliníkovo - nerezový (vysoká účinnosť ohrevu vody) , funguje na vykurovací olej alebo naftu , (Kotol na olej má trikrát vyššiu výhrevnosť než kotol na drevo či uhlie a vyššiu výhrevnosť ako plynový kotol , 46 Mj) , plnoautomatická prevádzka. Po kompletnom servise a nastavení , pripravený na vykurovaciu sezónu , naštartujem - predvediem , vysvetlím , + náhradná vstrekovacia tryska , filter paliva , 3x vložka filtra.
Kotol na vykurovací olej , naftu - Buderus 25 kw
Predám kvalitný liatinový teplovodný kotol Buderus G115 , výkon 25 kw , funguje na vykurovací olej alebo naftu , (Kotol na olej má trikrát vyššiu výhrevnosť než kotol na drevo či uhlie a vyššiu výhrevnosť ako plynový kotol , 46 Mj) , plnoautomatická prevádzka. Po kompletnom servise a nastavení , pripravený na vykurovaciu sezónu , naštartujem - predvediem , vysvetlím , + náhradná vstrekovacia tryska , filter paliva , 3x vložka filtra.
Predám Teplovodný kotol na vykurovací olej - NOVY
Predám kotol na olej. Bez olejového horáka a bez elektroniky. Horak a elektroniku je potrebne dokupit(viem dat kontakt na predajcu horakov) Kotol je novy zabaleny, este nezlozeny z palety. Kotol 35kw - 2050€ bez DPH Kotol 70kw - 2250€ bez DPH V pripade otazok ma nevahajte kontaktovat. olejový horák na ľahký topný olej LTO, alebo horák na použitý motorový hydraulický, rastlinný, prepaleny olej.
Kotol na lahký vykurovací olej , naftu - Wolf 25 kw
Predám kvalitný liatinový teplovodný kotol Wolf , výkon 25 kw , (výkon sa dá aj upraviť) , funguje na lahký vykurovací olej alebo naftu ,(Kotol na olej má trikrát vyššiu výhrevnosť než kotol na drevo či uhlie a vyššiu výhrevnosť ako plynový kotol , 46 Mj) , plnoautomatická prevádzka , malé rozmery , jednoduché ovládanie. Po kompletnom servise a nastavení , pripravený na vykurovaciu sezónu , naštartujem - predvediem , vysvetlím , + náhradná vstrekovacia tryska , nový filter paliva , 3x vložka filtra.
Kotol na tuhé palivo na ohrev TUV a UK  VIGAS 25
Predám používaný kvalitný kotol slovenského výrobcu VIGAS 25 KW na drevo a uhlie. Kotol je určený na ohrev TUV a ústredné vykurovanie. Je aktuálne demontovaný a pred opätovnou montážou potrebuje vyčistiť palivový priestor, prípadne obnoviť na niekoľkých miestach náter. Tiež potrebuje vymeniť pár súčastí palivového priestoru ktoré už mám k nemu kúpené a tesnenie dvierok. Výhodou je to, že sú dostupné všetky ND, nakoľko sa kotol stále vyrába. Pôvodná cena v bola okolo 1900 €. kotol je možné repasovať a spustiť aj s pomocou servisného technika. Pred demontážou fungovala aj automatika a ventilátor.