bazár, predaj, inzercia, predám

Elektro motorček 6 V

Kategória: Modelárstvo

Predám funkčný elektro motorček 6 V - viď foto.(bol demontovaný z japonského kotúčového Mg zn. NATIONAL- kúpený v Tuzexe)
cena : 10,-€ - pošlem aj na Dobierku.
Elektro motorček 6 V
Podobné inzeráty
T-REX 550 elektro
Predám vrtulník T-REX 550 elektro flybarless. Nastavený, je pripravený k letu. Príslušenstvá: align servá, Futaba R 2008 SB prijímač, Mikado mini vbar riadiaca jednotka, Align BL 70G regulator, Align 1220 KV motor, 520 listy. Dá sa kúpiť ako SET: vrtulník + 5200 mAh 6S batreria + nabíjačka IMAX B6 + visielačka Futaba T8J. Cena vrtulníka: 550,-€ Cena celého setu: 750,-€
KATANA 2.2m SYSring - rozsyp
Predám stavebnicu akrobatického modelu lietadla pre klasickú, ale aj 3D akrobaciu. Trup modelu je klasickej, ľahkej a veľmi prepracovanej konštrukcie, s laminátovým motorovým krytom. Pre ľahký prístup ku akumulátorom a RC vybaveniu, je horná časť trupu s krytom kabíny odnímateľná. Model má dvojdielne krídlo so súmerným profilom. Polovice sa nasúvajú z boku na AL rurku. Krídelká sú ovládané 2 nezávislými servami. Chvostové plochy sú odnímateľné, kormidlá sú ovládané servami, ktoré sú uložené priamo vo výškovom stabilizátore. Výhodou je ľahká dostupnosť náhradných dielov v prípade poškodenia modelu! Rozpätie: 2,2m Dĺžka: 2,2m vrátane kužeľa Pohon: benzínový motor 55 ccm - 60 ccm Elektro pohon: Motor AXi 5345/14HD Hmotnosť topoľového rozsypu: 1459 g Hmotnost modelu s výbavou: 7,3 - 7,9 kg Doporučená vrtuľa: XOAR 24x8
Rozsyp Ugly stick 1600mm
Predám rozsyp legendárneho lietadla Ugly Stick o rozpätí 1600mm.Vďaka jeho výborným letovým vlastnostiam je vhodný aj pre začiatočníka ale aj pre náročnejších pilotov. Rozsyp obsahuje diely precízne vyrezané laserom , ktoré sú vďaka unikátnej zámkovej konštrukcií veľmi ľahko staviteľné aj bez výkresového plánu. Podrobný grafický návod dostupný v elektronickej forme (PDF), vďaka ktorému zvládne postavenie aj začínajúci modelár. Obsahom balenia sú : diely vyrezané z 3mm preglejky, 5mm bukovej preglejky, 5mm balzy, 2mm balzy , spojovacia hliníková trubka na krídla. Ostatná voliteľná bižutéria dostupná v modelárskom obchode ( Poť. materiál, páky ,podvozok...). Možné použiť vhodný elektro pohon, tak isto žhaviaci motor o veľkosti. 40-48 , alebo benzínový motor do obsahu 10cc ( NGH9). V prípade potreby sú k dispozícií náhradné diely a tak isto aj poradenstvo pri stavbe.
model rc auto vrtulnik motorek letecký modelar loď čln klzak
Koupím do sbírky starý RC modelářský model závodní auto, formule, bugina buggy - autokros na spalovací motor 4x4 dvoukolka, doma dělané či fabrické nejlépe 1:8 či i elektro, Graupner Tamiya Kyosho dále starý vrtulník, Helix či jiný starý dělaný, nebo starý od výrobce Graupner aj., stará loď na spalovák kluzák člun či parní stroj, rychlostí závodní letadlo, F2A, upoutaný rychlostní model, jakýkoliv model s pulsním motorem, RC motocykl moto motokára motokáru opět dlaná či fabrická aj. vozidlo, starý motůrek detonační, žhavící, spalovák s jiskřivou svíčkou apod., motor upravený do auta, lodě, se spojkou, s převodovkou, startérem, reduktor, parní stroj, pulzační motor Letmo apod., staré plánky modelář - vozidla Škoda Tudor aj. a technické plánky - Mladý technik na vozidla, upoutaný závodní model: kluzák, loď, člun, rekordní modely, monopost, automobil aj., něco jako na foto. Díky za jakoukoliv případnou nabídku, tel. č. je .
RC elektro vetroň Filip 400 /Elektra 2,5 m.
Predám úplne nový nelietaný Filip 400 za 140 euri/osadený striedavým motorom, esc, servami/. Predám Elektru r 2,5 m lietanu 4x - ako nova - osadená servami motorom mega AC 22/30/2 za 210 euro. Levice alebo okolie/príp. osobný odber.
Predám pekný, nedokončený model GROB -109
Predám veľmi pekný, nedokončený, väčší model GROB 109.Rozpätie cez 2.metre.Kvalitne vyrobené krídla od českého modelàra,na zákazku,, krídelká, brzdové štíty, potiahnuté Balzou,,treba potiahnuť fóliou!Trup laminátový,prebrusiť,, nastriekať.Súcasť modelu,,podvozok, kolesá, papuče,kvalitné prevedené!Treba vyrobiť kabínu.Predloha na výrobu spojky krídiel je pridaná.Trba ešte trochu popracovať,aj na elektro alebo 15ccm,spalovák,,štvortakt podľa fantázie.ja už z vážnych zdravotných dôvodov, nemôžem dokončiť,,žiaľ????Len osobný odber,,ja to nedokážem baliť a aj kvôli poškodeniu a veľkostí!!! Krídla,ale aj zostatok, má prišiel na raz toľko! Už lacnejšie to dať nemôžem...to by som veľmi prerobil a keď sa to dokončí,bude to krásny eroplán!!!Keď sa už nepredá za túto cenu,, zruším inzerát a model si radšej ponechám,,,, možno mi niektorý priateľ Modelár pomôže, pri dokončení!!! S úctou ku všetkým, ktorí niečo vedia postaviť! Dnes už nič nestavajú!Dnešný Modelári už si kúpia všetko hotové a najlepšie z polistirénu,,,elaporu,, Letu zdar!