bazár, predaj, inzercia, predám

Elektro trojkolka pre seniorov so zníženým nástupom

Kategória: Ostatná cyklistika

Predám nepoužívanú elektro-trojkolku pre seniorov so zníženým nástupom. Slovenský výrobca, značka GOMMER. Kupovaná apríl 2023, pôvodná cena 1440,- eur.
Elektro trojkolka pre seniorov so zníženým nástupom
Podobné inzeráty
Bicykel - Trojkolka pre seniorov
Predám novú trojkolku pre seniorov českej výroby - značka Loped. Trojkolka bola použitá raz, inak nová a stále v záruke (kúpena v septembri 2022). Cena 500 Eur (prípadne dohodou), pôvodná cena 800 Eur. Trojkolka je v záruke, viz faktúra. Iba osobný odber.
Elektro trojkolka
Predam elektro trojkolku pre seniorov. Nova nepouzivana, najazdenych 200km Foto na vyziadanie poslem. Viem doviest po dohode.
Mestský bicykel B-Twin so zníženým rámom
Predám mestský bicykel značky B-Twin so zníženým rámom, veľkosť bicykla L. V prednej časti sa nachádza košík s nosnosťou 7kg, 6-stupňová prevodovka, zvonček, osvetlenie s bynamom, zadný nosič. Bicykel je vo výbornom stave. V prípade záujmu ma prosím kontaktujte cez SMS alebo whatsapp.
Elektro trojkolka
Elektro trojkolka
Trojkolka Standard pre seniorov
Predám takmer novú trojkolku pre seniorov, vo velmi peknom plne funkcnom stave. Ešte v záruke. Šírka bicykla 78 cm, veľkosť kolies 20“, ktoré zaručujú nižšie ťažisko a tým aj lepšiu stabilitu a pocit istoty pri jazde. Celková nosnosť 120 kg. Cena 300,-€ Kontakt na
trojkolka pre seniorov
Predám novú nepoužívanú trojkolku pre seniorov od výrobcu Kvasnica. Lokalita Nové Mesto nad Váhom. Podľa dohody môžem aj doviesť.