bazár, predaj, inzercia, predám

ELEKTRONKOVE KOMBO

Kategória: Strunové nástroje

Ponukam kombo,ktore som nazval LUCIFER 20 s vykonom 18 Wattov co je dostatocny aj na vacsie kluby a cez PA aj na stadiony a pod. Zosilnovac je postaveny na zaklade zosilnovaca znacky Ultratone 18. Je to dvojkanal so vstupmi Gain Load a Gain Normal. Kazdy tento vstup je ovladany potenciometrom Gain Load a Gain Normal. Korekcie pre Gain Load su: LOW,
MID, HIGH pre Gain Normal su korekcie TONE.
Tymito korekciami si mozete vytvorit ton podla vasho nastavenia na prislusnych potenciometroch. Ton je excelentny a vyhovuje urcite vasim poziadavkam. Ovladanie MASTER obsluhuje obidva kanaly. Prepinas Standby vpravo-cerveny LED indikuje zapnutie komba po zapnuti hlavneho vypinaca POWER do polohy ON.
Po prepnuti prepinaca Standby do lavej polohy-indikacia zeleny LED je kombo pripravene na HRANIE!!! Kombo je lepsie ako akykolvek iny Bluesbreaker od roznych vyrobcov.
Vnutorny reproduktor komba je zapojeny na vystup 8 Ohm. Vystupny transformator v kombe ma vystupy pre reproboxy 4,8 a 16 Ohmov. Podmienka je ze len jeden vystup moze byt prepojeny s vonkajsim boxom!!!
Osadenie elektronkami je nasledovne: 3xECC83,vyrobca RFT a koncovy stupen elektronky 2xEL84, vyrobca original TESLA!.
Vaha komba je asi 12kg.
Kombo je postavene do puzdra VOX. Chassis, ovladaci panel je moja vyroba (material elox). Obrazky 9.,10.,11 a 12 zobrazuju vnutornu konstrukciu (pod chassis) elektronkoveho komba.
Toto kombo co sa tyka zvuku a ovladania je pribuzne s VOX AC15-30.
Ku kombu dodam vsetku technicku dokumentaciu vo farbe (v anglickom jazyku)a sietovy kabel.
Viac info cez telefon,E-mail, ziadne SMS.
Cena: 220€.
UPGRADE: Na potenciometroch vymenene hmatniky-knoby za marshallovske-zlate. Je to efektnejsie.
Popisy na prednom panely su len provizorne, su zmazatelne. Nove popisy si mozete vytvotit podla vasej predstavy.
ELEKTRONKOVE KOMBO
Podobné inzeráty
ELEKTRONKOVE KOMBO,12 ZOLL REPRO, CHASSIS
Ponukam torzo elektronkoveho komba s 12 Zoll reproduktorom. Vnutro komba znacky Peavey bolo pouzite na vyrobu novej hlavy. Samotne kombo vydava vynikajuci zvuk a pouzival som ho aj ako externy box pri skuskach elektronkovych zosilnovacov. Povodna idea bola postavit kombo s inym elektronkovym zosilnovacom (ponukam k tomu aj nove chassis). Samotne chassis je stabilne, uchytenie od spodu na puzdro. Zial z nedostatku casu a inych okolnosti nemozem projekt dokoncit. To je dovod mojej ponuky pre niekoho kto ma chut a znalosti z elektrotechniky moj nedokonceny projekt ukoncit. Chassis je vyrobene z oceloveho plechu hrubky 1mmm, pieskovane a potom lakovane na cierno. V pripade zaujmu mam aj vystupne a sietove trafo. Su dve verzie a to pre 50 alebo 100Watt vykon. Diery pre transformatory je potrebne vrtat podla vasich poziadaviek. Vrchna cast skeletu nie je prehnuta, to je len opticka chyba. Cena komba skeletu a chassis je 70€. Je mozna aj dohoda. V pripade zaujmu, len skelet alebo chassis, je mozne sa dohodnut. Viac info cez telefon,E-mail,ziadne SMS.
Blackstar Series One 45 (S1-45) - celolampa 2x12 Neo
Predám gitarové kombo Blackstar Series One 45 v perfektnom stave. Kombo poskytuje 45 wattov výkonu a je veľmi univerzálne, s 2 kanálmi a množstvom nastavení zvuku a vstavanou výkonovou brzdou až na 4.5W. Množstvo zvukových možnosti, Clean s Warm (Plexi) a Bright (Class A) módmi, Overdrive s Crunch a Super Crunch módmi. MIDI, Efektova slučka, výstup na ext box (4-16 ohm), DI out. Footswitch nemám. Oficiálny popis Celolampové kytarové kombo ze série One s výkonem 45W, 2 kanály Clean/Overdrive, reproduktory 2x12" CELESTION custom Neo, elektronky 3xECC83 / 1xECC82 + 2xEL34, 4 zvukové režimy, 3-pásmový ekvalizér, Presence + Resonance, ISF (americký / britský zvuk), DPR (omezení výkonu až na 10%), efektová smyčka, výstup se simulací reproboxu, MIDI. Fotky sú aktuálne, kombo je ako nove.
Kombo VOX VT40+
Predám lampové gitarové kombo VOX VT40+. Kombo je veľmi málo používané a výhradne v domácom prostredí, čomu zodpovedá aj jeho výborný stav. Výkon 60 wattov je postačujúci na účely hrania v skúšobni, ale samozrejme aj na koncerte. Kombo VOX VT 40+ je nadštandardne vybavený, univerzálny a hlavne kvalitný aparát. Súčasťou ponuky je aj slovenský manuál.
Predám 3 gitary a basgitarové kombo
Predám 3 gitary a basgitarové kombo El. basovú gitaru Fender Squier Jazz Bass zopár škrabancov ale skor od farby/plastov dajú sa očistiť vo výbornom stave - 200€ Basgitarové kombo Fender Rumble 15 použitý asi 3 krát ako nový - 90€ Akustickú gitaru Fender FA-125 NAT vo výbornom stave v podstate nepoužívaná - 100€ “Španielku” menšia gitara, tiež akustická s nylonovými strunami, bola používaná pravidelne no stále je v dobrom stave - 30€ + nejaké doplnky (na fotke)
blackstar fly3 mini stereo mini kombo
kombo na baterky Gitarová sada zložená z komba FLY 3 a reprobedne FLY 103. Kompaktné mini kombo FLY 3 disponuje dvoma kanálmi – Clean a Overdrive. Ponúka výkon 3W a 3" reproduktor Blackstar. Okrem toho je vybavený nastaviteľným páskovým delayom, alebo funkciou Infinite Shape Feature.
Gitara + kombo
Dobrý deň predávam tuto novú gitaru a kombo všetko ide jak má. Viac info v správe. Je možné predať gitaru zvlášť a kombo zvlášť.