bazár, predaj, inzercia, predám

Ergobaby Omni 360 cool air mesh

Kategória: Nosiče

Predám minimálne používaný (na remeni je jemný náznak používania, v pripadne záujmu pošlem foto) nosič, ktorý perfektne sedí pre ženy aj mužov rôznych veľkostí. Ma podporu aj na kríže. Je k tomu aj kapucňa a malá kapsička. Pôvodná cena 200€, predám za 90€ + dohoda. Dôvod predaja: máme taký istý tmavo modrý a farebne nám sadol viac.
Ergobaby Omni 360 cool air mesh
Podobné inzeráty
Nosic ergo baby 360 cool air mesh - carbon grey
1 x vyskusany …. stav noveho ! Povodna cena 170€ ERGOBABY | 360 Nosítko COOL AIR MESH - CARBON GREY Detský nosič Ergobaby 360 Four Position vám teraz ponúka 4 pohodlné, bezpečné a ergonomické pozície nosenia, ktoré sa spolu s vašou láskyplnou podporou a starostlivosťou starajú o rastový vývoj vášho dieťatka. S unikátnou, štruktúrovanou anatomickou sedacou časťou bude Vaše dieťa vždy v ergonomickej, abdukačnej flexnej pozícií sedu, pričom chrbát dieťaťa je v optimálnej tzv.”C" polohe. Špeciálne vlastnosti nosiča 360: Verzia "COOL AIR MESH" doplnená o letnú sieťku - poskytuje ventiláciu pre optimálnu priedušnosť v horúcich letných dňoch. Štruktúrovaná anatomická sedacia časť - udržuje dieťa ergonomicky usadené vo všetkých 4 pozíciách, s kolenami na bokoch alebo nad bokmi, pričom chrbát dieťaťa je v optimálnej tzv. "C" polohe. Pomocou gombíkov je možné nastaviť šírku sedacej časti podľa veľkosti dieťaťa alebo podľa jeho pozície v nosiči. Extra široký bedrový pás so suchým zipsom - mimoriadne pohodlný bedrový pás poskytuje extra podporu pre dolnú časť chrbta a možno ho nosiť nad alebo pod pásom, ako vám to bude vyhovovať lepšie. Nastaviteľný zadný panel - možno ho ohnúť dole pre nosenie čelom dopredu alebo čelom k rodičovi. Poskytuje extra podporu hlavičky, krku a chrbta dieťaťa. Polstrované ramenné popruhy - v kombinácii so širokým bedrovým pásom pomáhajú rovnomerne rozložiť váhu dieťaťa a tým maximalizujú pohodlie pre rodičov. Kapucňa pre pokojný spánok - počas spánku poskytuje podporu hlavičky dieťaťa, chráni ho pred slnkom a tiež poskytuje súkromie pri dojčení. Zo strany rodičov sa jedná o obľúbenú funkciu nosiča. Nosič je vyrobený z 100% bavlny a je možné ho prať v práčke. Spôsoby NOSENIA: 1. POZÍCIA ČELOM K RODIČOVI - Vek dieťaťa: 0 - 24 mesiacov 0 - 4 mesiacov (3,2 - 5,5 kg): musí byť použitá dojčenská vložka (samostatne predajná) 4 - 24 mesiacov (5,5 kg - 12,2 kg): bez dojčenskej vložky - používajte, iba ak dieťa vie sedieť v abdukčnej flexnej pozícii v nosiči.
Ergobaby omni 360
Predam nosic ergobaby omni 360 cool air mesh. Dobry stav , povodna cena bola 200 eur. Osobny odber mozny KM , ZA alebo poslem cez packetu.
Novorodenecká vložka Ergobaby Easy SnugCool Air Mesh Šedá
Predám novú, rozbalenú, ale nepoužitú novorodenckú vložku do nosiča Ergobaby. Novorodenecké vložky Eegobaby je možné použiť s akýmkoľvek Ergobaby nosičom. Vložka vhodná pre deti od váhy 3 2 do 5.4 kg. Cool Air Mesh má navyše performovanú sieťovanú vrchnú vrstvu, ktorá odvádza pot a dieťa sa v nej neprehrieva. Pošlem na dobierku (+ k cene), možný osobný odber Trnava. Pôvodná cena 39.50 eur. Dôvod predaja máme veľké bábo, vložku sme nevyužili.
Čisto nový  Ergobaby Omni 360 Cool Air Mesh – Maui
Ľahký a priedušný nosič krásnej ruzovej farby - prémiová rada nosičov vyrobená z části zo sieťoviny, súčasťou balenia je komplet balenie - krabička aj návod aj kapsička. Nové ergonomický nosítko Omni 360 ""všetko v jednom"" ponúka vyhlásený komfort a ergonómiu v ľahko použiteľnom 4-pozičnom nosiči, ktorý sa prispôsobuje Vášmu rastúcemu dieťaťu od novorodenca až k batoľaťu (3,2 - 20 kg) bez nutnosti použitia novorodeneckej vložky. Možný osobný odber v Košiciach, pri veľkom záujme dobierka za 4eura alebo pri platbe na účet poštovné zdarma!
nosič Ergobaby adapt soft flex mesh
predám málo používaný nosič Ergobaby adapt soft flex mesh vo výbornom stave možnosť poslať kurierom ,poštou alebo osobný odber Dechtice , Galanta
Nosič Ergobaby Omni 360
Mám na predaj tento naozaj nádherný nosič ERGOBABY OMNI 360 - FRENCH BULL FLORES. Je úplne nový, nikdy nerozbalený, ešte v pôvodnej originálnej krabici. Môžem potom aj odfotiť. PC bola 170€, posuniem dalej za 90€.