bazár, predaj, inzercia, predám

Exkluzívne na predajPenzión s veľkým rodinným domom a bazéno

Kategória: Hotely, reštaurácie

Ponúkame Vám exkluzívne na predaj tento pekný, priestranný a zrekonštruovaný 7-Izbový rodinný dom spolu s Penziónom(novostavba) - ubytovňa , v Hliníku nad Hronom.

Dom sa nachádza v tichej lokalite, hneď pri parku a len na skok do prírody. V okolí nájdete veľa turistických chodníkov, cez leto s možnosťou kúpania vo Vodnom raji Vyhne alebo využiť prírodné kúpanie v Štiavnických vrchoch, taktiež navštíviť Zveropark alebo v zime si užiť lyžovanie v skiareáli v Ostrom Grúni, pri Štiavnických Baniach alebo na Skalke s peknými výhľadmi.



Dom pozostáva :

Prízemie : Predsieň, chodba, schodisko, obývacia izba s krbom, kuchyňa s jedálňou, wc s bidetom, sauna a technická miestnosť so sprchovým kútom, garáž.

1NP : Pracovňa, obývacia izba, 2x detská izba , spálňa, wc s bidetom, kúpeľňa so sprchovým kútom, 3x loggia a schodisko, výstupne sklápacie schody na povalu.

Vonkajšia časť: Veľká predzáhradka s jazierkom a parkovacími miestami, terasa s posedením, bazén 4x8x1,5m so zastrešením, prístrešok s grilom, malou udiarňou, pecou a posedením, studňa so zavlažovaním, detské ihrisko s trampolínou, malá záhradka a prístrešok na náradie a drevo.

Pozemok je obklopený murovaným oplotením s elektrickou bránou. Je pripojený na mestskú vodu, kanalizáciu, plyn, elektriku, má vlastnú studňu, internet - optické pripojenie a fotovoltaika. V prízemí je podlahové kúrenie, na poschodí v kúpeľni a wc ,v ostatných izbách sú radiátory.

Dom bol skolaudovaný v roku 1987 a rekonštrukcia prebehla v roku 2014.



Penzión pozostáva :

Prízemie : Zádverie, 2x wc, kuchyňa so spoločenskou miestnosťou, izba s vlastnou kúpeľňou a wc, komora, sklad, vstup do pivnice, technická miestnosť, schodisko.

1NP : Chodba, 4x izba s vlastnou kúpeľňou a wc.

Vonkajšia časť: Parkovisko

Pripojenia má všetky rovnaké ako rodinný dom, vykuruje sa radiátormi pomocou plynového kotla.

Penzión - ubytovňa bol skolaudovaný v roku 2013. Momentálne obývaní nájomníkmi, ktorí môžu po dohode pokračovať v nájme na želanie budúceho majiteľa.

K nehnuteľnostiam je k dispozícií kompletná dokumentácia.



Pozemok 1046 m2

Zastavaná plocha 290 m2

Úžitková plocha 428 m2

Obytná plocha 230 m2



Skvelá investičná príležitosť s vlastným bývaním. Nehnuteľnosť sa predáva ZARIADENÁ ako celok!

V blízkosti sa nachádza zastávka MHD a aj železničná, s dobrou dostupnosť či už do Žiaru nad Hronom, Žarnovice, ale aj do Zvolena, Banskej Bystrici alebo Nitry.

Taktiež v okolí sú aj potraviny, lekáreň, pošta, školy, futbalové ihrisko, fitness centrum, centrum zdravého pohybu, park a čerpacia stanica.



Cena nehnuteľnosti je 479 000 eur.



V prípade obhliadky alebo otázok ma neváhajte kontaktovať.

Peter Holba, tel.č. alebo mailom: peter@

Uvedená cena je vrátane provízie realitnej kancelárie, právneho servisu, poradenstva pri prevode nehnuteľnosti, základného správneho poplatku na katastri a bezplatného poradenstva pri financovaní h
Exkluzívne na predajPenzión s veľkým rodinným domom a bazéno
Podobné inzeráty
Na predaj penzión s rodinným sídlom na úpätí Vysokých Tatier
Realitná kancelária RE/MAX exkluzívne ponúka na predaj 4- podlažný penzión s rodinným sídlom na 1647 m² pozemku. Penzión sa nachádza na hlavnom ťahu do lyžiarskeho strediska Tatranská Lomnica, vzdialeného 9 km (9 minút autom)a len 13 km od letiska Poprad (12 min. autom). Penzión bol postavený v roku 2005 a je rozdelený na 2 funkčné časti, penzión a rodinný dom prepojený s chodbou. Časť penzión: V suteréne sa nachádza: - spoločenská miestnosť s klavírom - jedáleň pre 26 hostí s krbovými kachľami - fitness s herňou - sauna a hydromasážna rohová vaňa - 2 toalety Vyvýšené prízemie: - 3 apartmány - recepcia - 2 lyžiarne a miestnosť pre čistiace prostriedky 1. poschodie: - 1 mezonetový apartmán s kúpeľňou - 1 apartmán - 3 izby - prechod do samostatnej bytovej jednotky - sklad na prádlo a čistiace prostriedky 2. poschodie: - spálňa a kúpeľňa mezonetu Každá z ubytovacích jednotiek má vlastnú kúpeľňu s toaletou, televízorom a WIFI pripojením na internet. Časť samostatná bytová jednotka: V suteréne sa nachádza: - biliardová miestnosť s barom a krbom - práčovňa - technická miestnosť - špajza a sklad: Vyvýšené prízemie: - obývacia miestnosť s krbom - kuchyňa so špajzou a s jedálňou - zimná záhrada - hosťovská izba - toaleta 1. poschodie: - denná miestnosť - kancelária - spálňa - izba - 2 kúpeľne 2. poschodie: - izba so spálňou a s kúpeľňou Na prízemí sa nachádza dvojgaráž s úložným priestorom v podkroví. Na dvore sú parkovacie miesta pre 9 áut. Na pozemku penziónu nájdete aj výhliadkovú vežu, pod ktorým je altánok s grilovacím kútom. Na pozemok je vstup z dvoch strán. Z väčšiny izieb a apartmánov je výhľad na Vysoké Tatry. Penzión s rodinným sídlom sa predáva kompletne zariadený (okrem osobných vecí). Na celý rok sú zaplatené služby na rôznych slovenských a českých ubytovacích portáloch, ako aj prevádzka webovej stránky. Takisto je podpísaná zmluva s Celá nehnuteľnosť je zariadená štýlovo, je udržiavaná vo veľmi dobrom stave a po prevode vlastníckych práv je možné ihneď pokračovať v podnikaní. V tesnej blízkosti penziónu je nákupné stredisko Sintra, bankomat, kaderníctvo, kozmetika, pravá talianska reštaurácia a dve slovenské reštaurácie. V obci je železničná a autobusová zastávka. Vo Veľkej Lomnici je golfový rezort Black Stork, ktorý je druhý najväčší na Slovensku. V letnej sezóne môžete navštíviť areál Aquafun Park Lomnica a bobovú dráhu Tatrabob, zatiaľ čo v zime sú hlavnou atrakciou lyžiarske strediská v Tatranskej Lomnici a Dolnom Smokovci. V blízkom okolí je veľa kultúrno- historických pamiatok, niektoré aj chráneným UNESCOM. Dohoda na cene je možná v závislosti od spôsobu financovania. V pripade záujmu bude Znalecký posudok k dispozicii.
Prevádzka na predaj, Domček Ťahanovce, Košice - Ťahanovce
Realitná kancelária TOBI Real Košice Vám EXKLUZÍVNE ponúka na predaj plne vybavenú a zabehnutú prevádzku Domček Ťahanovce v Košiciach na 21 tisícovom sídlisku Ťahanovce.   Nejde o odstúpenie prevádzky ale o kompletný predaj pozemku, nehnuteľnosti, vybavenia prevádzky a možnosťou ponechania stáleho personálu. Ide o plne zariadenú a funkčnú prevádzku s kompletným zariadením.  Prevádzka Domček Ťahanovce má rozlohu 1 750 m2 a pozostáva z:  EXTERIER:  - 17 lavíc na sedenie pre 6 osôb, - 4 stoly pre 4 osoby,  - záhrada úprava (13 m2)  - detské ihrisko s umelým trávnikom,  - talianske slnečníky,  - zberná nádoba na vodu zo zvodov zo strechy, INTERIÉR:  - zastavaná plocha (200 m2) spolu s prepojeným zaskleným a zatepleným altánkom (60 m2),  - kapacita interiéru 100 miest,  - 15 stolov pre 4 osoby,  - krb a piecka na robenie guľášu v zasklenom altánku,  - kamenná pec na prípravu pizze na dreve,  - klimatizačná jednotka,  - plne zariadený bar, - plne zariadená kuchyňa s veľkým chladiacim boxom na pivo a potraviny,  - plne funkčné chladničky a mrazničky, Prevádzka bola kolaudovaná v roku 2016. Má 8 súkromných parkovacích miest, kompletné IS, slnečný kolektor na ohrev vody na streche, optický internet a kúrenie je zabezpečené plynom.  Zabehnutá prevádzka sa nachádza na 21 tisícovom sídlisku s veľkým potenciálom. Momentálne sa radí medzi najlepšie prevádzky na sídlisku s využitým na rôzne akcie.  Prevádzka je na predaj aj so zabehnutým personálom, čo zabezpečuje plynulé pokračovanie bez akýchkoľvek komplikácii.  Cena tejto nehnuteľnosti je dohodou vrátane kompletného zabezpečenia prevodu vlastníckych práv, právneho servisu a vypracovania všetkých zmlúv. Právna istota je zabezpečená advokátskou kanceláriou. Taktiež Vám radi pomôžeme s hypotekárnym úverom prostredníctvom nášho interného finančného centra, ktoré Vám sprostredkuje poskytnutie najvýhodnejšieho úveru na trhu. Sme certifikovaná realitná kancelária a člen NARKS.
HALO reality - Predaj, penzión Veľký Meder, s rodinným domom
Ponúkame na predaj zabehnutý, celoročne navštevovaný penzión s kapacitou až 32 lôžok vrátane prísteliek v známom kúpeľnom meste Veľký Meder, okres Dunajská Streda. Pre svojich hostí má pripravené 8 útulných apartmánov, do ktorých sa vstupuje cez samostatné vchody. Všetky apartmány pozostávajú z jednej izby, kúpeľňe s toaletou a sprchou. K dispozícii je aj praktický kuchynský kút vybavený sporákom, chladničkou, mrazničkou, mikrovlnkou, jedálenským stolom a kuchynským riadom. Vo všetkých apartmánoch je možnosť dvoch prísteliek, vďaka čomu je tunajšia dovolenka vhodná aj pre štvorčlennú rodinu. Na pekne upravenom pozemku je altánok s možnosťou grilovania. Parkovanie je možné vo dvore. Veľkou výhodou je, že sa nachádza v obľúbenej tichej lokalite mesta, 800 metrov od termálneho kúpaliska, každý apartmán má vlastný vchod a predáva sa s kompletným zariadením. Zabehnutý penzión je predurčený vyrábať vám peniaze prostredníctvom prenájmu, a to od prvého dňa od kúpy. Na pozemku sa nachádza aj rodinný dom so zastavanou plochou 176 m2, ktorý bol kompletne rekonštruovaný, situovaný je na rovinatom, slnečnom pozemku s celkovou výmerou 824 m2. Orientácia je na juhozápad- juhovýchod. Skladá sa z dvoch samostatných, klimatizovaných bytov. V prednej časti domu sa nachádza trojizbový byt s dispozičným riešením: - predsieň - samostatná toaleta - spálňa - obývacia izba spojená s kuchyňou - detská izba - kúpeľňa s rohovou vaňou - technická miestnosť. Cez technickú miestnosť je možné prejsť do zadnej časti domu, kde sa nachádza dvojizbový byt, ktorý má k dispozícii aj samostatný vchod z dvora. Dispozičné riešenie: - predsieň - kuchyňa - obývacia izba - kúpeľňa so sprchou a toaletou - spálňa v podkroví. IS: plyn, elektrina, mestská voda a kanalizácia, internet. Cena nehnuteľností je 724.000 EUR, pričom cena penziónu je 504.000 EUR s DPH, cena rodinného domu je 220.000 EUR. Predmetné nehnuteľnosti sa predávajú spolu. Veľký Meder je kúpeľné mesto a je jedným z najvýznamnejších turistických centier na juhu Slovenska. Od hlavného mesta Bratislava je vzdialené 70 km, od okresného mesta Dunajská Streda 20 km. Nachádza sa tu kompletná občianska vybavenosť, materské, základné i stredné školy, obchody, lekárne, pošta, banky, knižnica, ambulancia praktického lekára pre dospelých, detí, gynekológ, rahebilitácia, endokrinológ. Predajná cena zahŕňa kompletné služby realitnej kancelárie HALO REALITY spojené s bezpečným prevodom nehnuteľnosti a možnosťou najvýhodnejšieho financovania. Neváhajte a dohodnite si obhliadku ešte dnes. Energetická trieda B. Bližšie informácie Vám radi poskytneme na telefónnom čísle alebo na ID ponuky: DS-60487. Cena za nehnuteľnosť je KONEČNÁ, vrátane provízie, právneho servisu zabezpečeného advokátom, poradenstva, základného správneho poplatku na katastri a hypotekárnych služieb (viac n
HALO reality - Predaj, penzión a rodinný dom Podhájska - EXK
Ponúkame vám na predaj dvojpodlažnú rekreačnú chatu – penzión a samostatne stojaci rodinný dom v rekreačnej obci Podhájska len 800 m od komplexu termálneho kúpaliska. Nehnuteľnosti sa nachádzajú na pozemku s rozlohou 994 m2. DISPOZÍCIA PENZIÓNU 1.NP Tri 4 – lôžkové izby, každá izba má samostatný vstup, kuchynku s vybavením, kúpeľňu so sprchovacím kútom a toaletou. 2.NP Štyri 2 – lôžkové izby (2 izby s balkónom), každá z nich má k dispozícii kuchynku s vybavením, kúpeľňu so sprchovacím kútom a toaletou. Penzión disponuje novovybudovanou prístavbou, kde sa nachádza priestranná spoločenská miestnosť s barovým pultom, kuchyňa, technická miestnosť, sklad a toaleta. Zo spoločenskej miestnosti je výstup na terasu s posedením a murovaným grilom. Súčasťou predaja je aj rodinný dom s obytnou plochou 80 m2, ktorý je momentálne využívaný pre personál (majiteľa), ktorý zabezpečuje prevádzku penziónu. Dispozične pozostáva zo vstupnej chodby, kuchyne, dvoch samostatných izieb a kúpeľne s toaletou. Súčasťou domu je zastrešená terasa a dielňa. Pri dome je umiestnený nový krytý altánok, ktorý má rozmery cca 2 x 4 m. Objekty sú napojené na obecný vodovod, elektrinu, plyn, odpad je vedený do žumpy nakoľko v obci momentálne nie je vybudovaná kanalizácia. Vykurovanie a ohrev vody je zabezpečené plynovým kotlom centrálne radiátormi a v spoločenskej miestnosti sú krbové kachle. Pozemok je oplotený, udržiavaný, sú na ňom vysadené tuje, okrasné kríky a kvety. Obidve nehnuteľnosti sú v ponuke s kompletným zariadením a vybavením, ktoré je zahrnuté v cene. Penzión má vybudovanú stálu prevažne českú klientelu s celoročnou vyťaženosťou. Nehnuteľnosti sú vo vlastníctve jedného majiteľa, nie sú zaťažené žiadnou ťarchou ani vecným bremenom a sú k dispozícii ihneď. Pri serióznom jednaní je možná dohoda na cene. Príjazdová asfaltová komunikácia umožňuje bezproblémový prístup k nehnuteľnostiam ako aj parkovanie na parkovisku vybudovanom priamo na pozemku, ktoré je medzi penziónom a rodinným domom. LOKALITA Nehnuteľnosti sa nachádzajú v pokojnej lokalite s bezproblémovými susedmi, 100 m od penziónu sa nachádzajú potraviny a blízkosti sa nachádza letné kino, kde sa okrem premietania filmov konajú spoločenské akcie a zábavy, čo ale neruší pokojnú atmosféru pobytu návštevníkov penziónu. Termálne kúpalisko Podhájska poskytuje návštevníkom možnosť oddychu a rekreácie tak v letnom ako i v zimnom období. Termálna voda, ktorá má teplotu okolo 40 stupňov Celzia sa svojím zložením veľmi podobná vode z Mŕtveho mora. Pôsobí blahodárne na ochorenia dýchacích ciest, pohybového aparátu a aj srdcovo-cievny systém. Komplex termálneho kúpaliska – samotné termálne kúpalisko (so zimnou aj letnou prevádzkou), wellness centrum Aquamarín s bazénmi aj saunami, Rímske kúpele, ktoré sú hneď vedľa areálu termálneho kúpaliska. Na Vaše ďalšie prípadné otázky Vám radi odpovieme pri osobnej obhliadke. Cena
Na prenájom očarujúci penzión Dahlia s vynikajúcimi recenzia
SHARK REAL ponúka exkluzívne na prenájom plne funkčný a zariadený penzión Dahlia v obci Zlatníky. Penzión s dlhou históriou sa nachádza v krásnom prostredí obce Zlatníky zasadený v lone prírody. Budova penziónu disponuje úžitkovou plochou cca 450 m2 a nachádza sa na krásnom slnečnom pozemku s priaznivou rozlohou 3506 m2. Po príchode Vás privíta príjemne útulné prostredie recepcie s barom a barovým sedením, z časti obložený dreveným obkladom na mieru. Na prízemí sa ďalej nachádza priestranná jedáleň s kapacitou cca 50 ľudí s tanečným priestorom, vhodná na rodinné oslavy, firemné akcie alebo svadby. Hneď vedľa veľkej jedálne sa nachádza miestnosť s biliardom. Na opačnej strane penziónu sa nachádza aj druhá menšia jedáleň s kapacitou cca 25 ľudí, ktorá sa v rámci ubytovacích služieb využíva na raňajkové posedenie ale v prípade potreby na menšie oslavy, akcie. V zadnej časti penziónu sa nachádza zázemie pre personál, niekoľko skladových priestorov, sklad na potraviny a kuchyňa s pizza pecou. Kuchyňa sa skladá z dvoch častí - časť na prípravu jedla a časť na umývanie riadu a výdaj jedla. Kuchyňa je kompletne vybavená všetkými potrebnými spotrebičmi na plné fungovanie oboch reštaurácii. Na prízemí sa tiež nachádza šatňa, kancelária a niekoľko toaliet. Na poschodie sa dá dostať cez menšiu jedáleň drevom obloženým schodiskom. Nachádza sa tu 6 izieb rôznej veľkosti, každé so samostatným sociálnym zariadením so sprchovým kútom a jeden väčší 2-izbový apartmán. Z jednej z izieb je prístup na slnečnú terasu. Pozemok, na ktorom je penzión situovaný pozostáva z troch terasovitých podlaží. Samostatný penzión sa nachádza na spodnom podlaží, pričom exteriér je tvorený vonkajším krytým posedením s vlastným barom aj s možnosťou grilovania a detským ihriskom, na vyvýšenom trávnatom podlaží sa nachádza relaxačná časť s bazénom, saunou, kaďou na drevo a ležadlami na oddych a opaľovanie. K relaxačnej časti je priamy prístup z vrchného ubytovacieho podlažia, čo zabezpečuje klientom dostatok súkromia. Na najvyššom vyvýšenom terasovom podlaží sa nachádza športovisko s basketbalovým a tenisovým ihriskom. Nachádza sa tu tiež menšia kolibka s prijemným posedením, veľkým otvoreným krbom a so sociálnym zariadením. V okrajovej časti pozemku sa nachádza trávnatá plocha s ohniskom vhodná pre autentický zážitok z opekania v prírode. Prijemnú atmosféru dotvára aj menšie jazierko s rybičkami. Penzión je po technickej stránke vo výbornom stave, je zrekonštruovaný, plne funkčný, v zabehnutej prevádzke. Vrchná ubytovacia časť bola novo vybudovaná v roku 2010. Čiastočnou rekonštrukciou v tom čase prešla aj spodná časť penziónu. Okná a dvere v celom objekte sú plastové, prípadne drevené eurookná a dvere. V objekte sú dotiahnuté a plne funkčné všetky inžinierske siete, odpad je riešený žumpou. Kúrenie je ústredné plynové s radiátormi. Penzión je v aktívnej prevádzke pod názvom Penzión Dahlia s výbornými recenziami. Hodnotenie na googl
Očarujúci penzión DAHLIA s reštauráciou, bazénom, welness a
SHARK REAL ponúka exkluzívne na predaj plne funkčný a zariadený penzión Dahlia s vynikajúcimi recenziami, reštauráciou, welness, bazénom a ihriskom. Nehnuteľnosť je ohodnotená na základe ZNALECKÉHO POSUDKU na sumu 551 000 €. TERAZ jedinečná predajná cena 399.000 €. A v prípade promtného a seriózneho záujmu možná ešte dohoda. Penzión s dlhou históriou sa nachádza v krásnom prostredí obce Zlatníky zasadený v lone prírody. Penzión je v zabehnutej prevádzke a pravidelne udržiavaný. Velikánskou výhodu je, že v okolí nie je žiadna konkurencia! Budova penziónu disponuje zastavanou plochou 551,89m2 (prízemie 386,41 m2 a podkrovie 165,48 m2) z čoho úžitková plocha je cca 450 m2. Penzión sa nachádza na krásnom slnečnom pozemku s priaznivou rozlohou 3506 m2. Po príchode Vás privíta príjemne útulné prostredie recepcie s barom a barovým sedením, z časti obložený dreveným obkladom na mieru. Na prízemí sa ďalej nachádza priestranná jedáleň s kapacitou cca 50 ľudí s tanečným priestorom, vhodná na rodinné oslavy, firemné akcie alebo svadby. Hneď vedľa veľkej jedálne sa nachádza miestnosť s biliardom. Na opačnej strane penziónu sa nachádza aj druhá menšia jedáleň s kapacitou cca 25 ľudí, ktorá sa v rámci ubytovacích služieb využíva na raňajkové posedenie ale v prípade potreby na menšie oslavy, akcie. V zadnej časti penziónu sa nachádza zázemie pre personál, niekoľko skladových priestorov, sklad na potraviny a kuchyňa s pizza pecou. Kuchyňa sa skladá z dvoch častí - časť na prípravu jedla a časť na umývanie riadu a výdaj jedla. Kuchyňa je kompletne vybavená všetkými potrebnými spotrebičmi na plné fungovanie oboch reštaurácii. Na prízemí sa tiež nachádza šatňa, kancelária a niekoľko toaliet. Na poschodie sa dá dostať cez menšiu jedáleň drevom obloženým schodiskom. Nachádza sa tu 6 izieb rôznej veľkosti, každé so samostatným sociálnym zariadením so sprchovým kútom a jeden väčší 2-izbový apartmán. Z jednej z izieb je prístup na slnečnú terasu. Pozemok, na ktorom je penzión situovaný pozostáva z troch terasovitých podlaží. Samostatný penzión sa nachádza na spodnom podlaží, pričom exteriér je tvorený vonkajším krytým posedením s vlastným barom aj s možnosťou grilovania a detským ihriskom, na vyvýšenom trávnatom podlaží sa nachádza relaxačná časť s bazénom, saunou, kaďou na drevo a ležadlami na oddych a opaľovanie. K relaxačnej časti je priamy prístup z vrchného ubytovacieho podlažia, čo zabezpečuje klientom dostatok súkromia. Na najvyššom vyvýšenom terasovom podlaží sa nachádza športovisko s basketbalovým a tenisovým ihriskom. Nachádza sa tu tiež menšia kolibka s prijemným posedením, veľkým otvoreným krbom a so sociálnym zariadením. V okrajovej časti pozemku sa nachádza trávnatá plocha s ohniskom vhodná pre autentický zážitok z opekania v prírode. Prijemnú atmosféru dotvára aj menšie jazierko s rybičkami. Penzión je po technickej stránke vo výbornom stave, je zrekonštruovaný, plne funkčný, v zabehnutej prev