bazár, predaj, inzercia, predám

Expozimeter EXPOSIMET II - Metra Blansko

Kategória: Analógové fotoaparáty

Predám československý selénový expozimeter z konca 60. rokov

Fotočlánok funguje bez potreby batérie

Vrátane bielej doštičky a koženého puzdra so šnúrkou.
Expozimeter EXPOSIMET II - Metra Blansko
Podobné inzeráty
Expozimeter HAMA  cds-3
Ponúkam na predaj externý expozimeter pre analógové telá. Expozimeter funguje na LR44 baterku (voľné dostupná za 0.5 eura). Je funkčný a kompletný, spolu s púzdrom. V prípade otázok ma kontaktujte, inzerát je platný do zmazania.
Expozimeter Sixon
Pre zberateľa príslušenstva ku kinofilmových fotoaparátom ponúkam zo svojej zbierky expozimeter Sixon. Expozimeter je v originálnom baleni, vizuálne je v stave nového, viď autentické fotky, ideálny kúsok na doplnenie zbierky, na poličku. Cena 14,90€+ poštovné. Kontakt a otázky cez mail, prípadne telefón. Osobný odber možný v ZA. Pri odbere viacerých mojich položiek naraz sa účtuje jedno poštovné. Ďakujem.
Retro foto prislusenstvo
Predam stare foto prislusenstvo, vsetko spolu co je na foto. Predavam to ako nefunkcne, poskodene, do zbierky... Su tam expozimetre, slnecne clony, filmy, blesk so ziarovkami (nove nevypalene), nejaky hladacik, stativ, navody a ine... Poslem postou/packetou. Komunikacia mailom (tel.cislo vymyslene). Inzerat je platny do zmazania. (zeiss ikon, metra, exposimet, meopta, flexaret, werra, minolta, voigtlander, druopta, midi, foma, fomapan, atlas)
Nikon F5,Seconic L-508,Nikkor 50mm f1.4 g
Predám profesionálnu zrkadlovku Nikon F5,profesionálny expozimeter Seconic a svetelný 50mm objektív g rady. Zrkadlovka je v perfektnom optickom aj mechanickom stave,všetko funguje 100%ne,hľadáčik čistý bez plesní,takmer nepoužívaná,stojí vo vitríne.Cena pri kúpe zvlášť 450e. Expozimeter je zriedka používaný,všetko funguje ako má. Je k nemu originál brašňa. Na ebay sa cena pohybuje okolo 400e.Cena pri kúpe zvlášť 300e. Objektív je v perfektnom stave,optika je čistá bez škrabancov,stav takmer nového k nemu krabica,clona, krytka.Cena zvlášť 190e. Pri kúpe celej sady dám výraznú zľavu
Expozimeter
Predám expozimeter zn. Excelsior v dobrom stave.
PRAKTICA MTL5, Pentacon 1,8/50 (ZÁRUKA 24m.) - stav EXC
Praktica MTL5 vo famóznom, čistom stave je pripravená a čaká na nového majiteľa. Fotoaparát ideálny pre začiatočníka,je vyhľadávaný a doporučovaný pre študentov fotografie,alebo len tak na fotenie a privodenie nostalgiských spomienok kedy sa fotilo len na film :) Prístroj je na svoj vek v exkluzívnom čistom stave,s minimálnymi zn.používania,takmer stav nového. Vykonal som základnú údržbu,čistenie,mazanie,kontrola mechaniky. Objektív je po kompletnom servise,s novým mazaním,teraz ide ostrenie precízne hladko. Expozimeter funkčný. Fotoaparát fotí v manuálnom režime,aj bez baterky,batériu potrebuje len expozimeter. Súčasťou dodávky je orig.puzdro,popruh,krytka objektívu,nová batéria. Všetky fotky v inzercií sú autentické,original. Pošlem formou dobierky pri úhrade zálohy 5€ predom na účet. Možnosť platby celej sumy predom na účet. Doprava zdarma.