bazár, predaj, inzercia, predám

Externá účtovníčka s dlhoročnou praxou ponúka:

Kategória: Financie a ekonomika

- komplexné spracovanie účtovníctva pre fyzické a právnické osoby
- miezd a personalistiky
- elektronickú komunikáciu s úradmi a spracovanie všetkej zákonnej dokumentácie
a ďalšie ...

Vaša spokojnosť je prioritou.
Celá SR
Externá účtovníčka s dlhoročnou praxou ponúka:
Podobné inzeráty
Hľadám prácu v účtovníctve
Hľadám si prácu v účtovníctve. Mám ukončenú Obchodnú Akadémiu v Prešove. Tiež ukončený kompletný účtovníčky kurz. Rada by som začala ako personalistka , junior mzdová účtovníčka alebo junior účtovníčka. V administratíve pracujem od ukončenia strednej školy. Kontaktujte ma telefonicky alebo emailom Životopis pošlem obratom.
Mzdová účtovníčka, administratíva
Hľadám si prácu na skrátený úväzok(max.20 hod/týždeň )ako mzdová účtovníčka. Rada pomôžem aj s administratívou. Prax mám s vedením kompletnej mzdovej agendy 8.rokov v programe humanet. Prácu môžem vykonávať aj z domu. V prípade záujmu pošlem aj CV Plat dohodou
UČTOVNÍK, ÚCŤOVNÍČKA
Hľadáme šikovného človeka na pracovnú pozíciu ÚČTOVNÍK, ÚČTOVNÍČKA, administratívna pracovníčka. Ak si to práve ty napíš nám a my sa ti ozveme. Ponúkame: - stabilný pracovný čas - nadštandardný príjem - osobnostný rast - firemné benefity - a mnoho dalšieho Miesto výkonu práce: BARDEJOV
Komplexné účtovníctvo
Externá účtovníčka ponúka služby v oblasti : * komplexné celoročné vedenie a spracovanie jednoduchého a podvojného účtovníctva * komplexné vedenie a spracovanie personalistiky a miezd * daňové priznania - DPH ,daň z príjmu FO a PO * Cena dohodou : a.) paušálne podľa množstva dokladov , kde pri pravidelnom mesačnom spracovaní dokladov je cena vrátane všetkých daňových priznaní a výkazov , ako aj ročnej závierky b.) cena za účtovnú položku + podanie daňových priznaní a výkazov. Dodanie dokladov osobne alebo mailom. * Garancia - dlhoročná prax, maximálna kvalita a spoľahlivosť.
Účtovnička/účtovnik
Poľnohospodársky podnik hľadá účtovníčku s praxou na vedenie podvojného účtovníctva, práca v Bj. Platove podmienky dohodou.
Účtovník/účtovníčka v SAP
Dobrý deň, hľadáme účtovníčku s praxou v SAPe na prácu v Bratislave, plný úväzok, plat podľa skúseností od 1600-2000 eur, angl.jazyk min. na úrovni B1.