bazár, predaj, inzercia, predám

Farma, Ranč 30.000 m2 pri rybníku, Horná Seč (SM-646)

Kategória: Chalupy, Chaty

J&MZ reality ponúka exkluzívne na predaj atraktívnu nehnuteľnosť k rôznemu využitiu v katastrálnom území Horná Seč, smer Starý Tekov v okrese Levice.

Celková výmera ucelených rovinatých parciel mimo zastavaného územia obce s asfaltovou prístupovou cestou je 30.161 m2.

Druhy pozemkov registra „C“:
- Orná pôda o výmere 19.026 m2,
- Ostatná plocha o výmere 10.027 m2.
Spôsob využívania č.34: Pozemok na ktorom je manipulačná a skladová plocha, objekt a stavba slúžiaca hospodárstvu.
- Zastavaná plocha a nádvorie 1.108 m2.
Spôsob využívania č.22: Inžinierska stavba -cestná, miestna a účelová komunikácia, chodník.

Na zadnú časť nehnuteľnosti nadväzuje obecný rybník a rieka Hron, čo je veľkým bonusom tejto ponuky.
Usadlosť sa nachádza na samote, ale vo veľmi dobrej dostupnosti z okresného mesta.

Dočasné Stavby bez súpisných čísel k rôznemu využitiu:
Drevená budova postavená z unimobuniek 80 m2 s priestrannou terasou, veľké i menšie haly a prístrešky, altánky, sklady, garáže, dielne, mobilný dom – maringotka, drevené stany – chatky, domček pre správcu, spoločenský veľký altán s grilom, skleník a iné.

V prednej časti od prístupovej cesty je hotová Základová betónová doska cca 230m2 (12 m x19 m).

Elektrina je rozvedená po celom pozemku a do všetkých objektov.
K dispozícii sú 3 studne s pitnou a úžitkovou vodou, možnosť napojenia i na obecný vodovod.
V drevenej obytnej budove je provizórna kúpeľňa, ale toalety sú iba vonkajšie – suché.
Kúrenie na pevné palivo.

Nevšedný a zaujímavý areál s vybudovaným zázemím, vrátane vybavenia.
Nezanedbateľnou výhodou je úžasná okolitá príroda s ovocnými stromami – sadom (120 stromov marhulí, 30 sliviek, 12 višní a množstvo jabloní a čerešní) a s udržiavanou obrovskou zeleninovou záhradou (miestna klíma je vhodná na pestovanie teplomilných rastlín a bylín).

Možnosti využitia a podnikania:
- Ideálne ako ranč, alebo farma (chov koní, oviec i drobných domácich zvierat + pestovanie všetkých druhov zeleniny, ovocia, byliniek, kvetov a obilnín).
- Okolité termálne pramene – kúpele a množstvo turisticky zaujímavých miest na výlety, robia z tohto regiónu obľúbenú dovolenkovú destináciu, čo vyžaduje služby a ubytovanie. Práve preto pripadá do úvahy i takéto využitie nehnuteľnosti do budúcna.
- Množstvo chatiek, priestorov na ubytovanie ponúkajú možnosť organizovania detských – skautských táborov.

Predmetom predaja je nehnuteľnosť v osobnom vlastníctve ako celok, a to pozemky so všetkými budovami a kompletným príslušenstvom.
Stroje a zariadenia sú súčasťou predaja taktiež.

V prípade záujmu o danú ponuku ma neváhajte kontaktovať.
maklér: Slavomíra Machová

Dodatok k cene: , vrátane provízie
Zastavaná plocha: 1m²
Obytná plocha: 1m²
Celková rozloha: 30161m²
Rozloha pozemku: 30161m²
Úžitková plocha: 1m²
Vlastníctvo: osobné
Stav: pôvodný
Odvoz odpadu: nie
Voda: stud
Farma, Ranč 30.000 m2 pri rybníku, Horná Seč (SM-646)
Podobné inzeráty
Chata nad rybníkom, Zahura na Galmuse
Číslo ponuky: 8190 - Ponúkame EXKLUZÍVNE NA PREDAJ ATRAKTÍVNU MUROVANÚ CHATU NA VÝNIMOČNOM MIESTE nachádzajúcu sa na Zahure pri meste Spišské Vlachy v krásnom prírodnom prostredí patriacej do turistickej oblasti Galmus (Košice 50 min, Poprad 32 min a Spišská Nová Ves cca 20 min autom). Oblasť Galmus býva tiež označovaný ako "druhý slovenský raj", čo je dané nielen skutočnosťou, že sa nachádza v bezprostrednom susedstve Národného parku Slovenský raj ale aj tým, že sa svojou krásou veľmi podobá tejto oveľa známejšej susednej turistickej destinácii. Pritom svojim zatiaľ málo známym, až panenským pôvabom, za "Rajom" vôbec v ničom nezaostáva. Nachádzajú sa tu značené pešie turistické chodníky, cyklotrasy, bežecké trate ale aj lyžiarske strediská (Zahura, Poráčska dolina). Chata je situovaná pod lesom na svahu s juhovýchodnou orientáciou v rámci chatovo-chalupárskej osady pri druhom rybníku. Lokalita ponúka krásne výhľady na okolie, v blízkosti sa nachádzajú turistické a cykloturistické trasy, prístup na pozemok je aj autom. Celková výmera pozemku v užívaní je približne 500 m2. Pozemok s chatou je veľmi dobre orientovaný, je presvetlený slnečný počas celého dňa. Objekt chaty je murovanej konštrukcie s masívnym betónovým základom, strecha je sedlová, tepelne zaizolovaná, krytina plechová. Pri vstupe do chaty sa nachádza chodba s dreveným schodiskom, z ktorej sa vstupuje jednak do kúpeľne (s WC a sprchovacím kútom), ale aj do veľkej spoločenskej miestnosti s jedálenským stolom a krbom. Krb slúži ako hlavný zdroj vykurovania, pričom vykuruje aj izby na poschodí cez prieduchy. Sekundárne možno chatu vykurovať aj el. konvektormi. Spoločenská miestnosť je prepojená s kuchyňou, ktorá je vybavená sporákom na tuhé palivo a kuchynskou linkou s nerezovým drezom. Na poschodí sa nachádzajú v dve spálne (2+4 postele), pričom tá väčšia má výstup na loggiu, z ktorej sú krásne výhľady smerom k rybníku. Na dolnom podlaží sa nachádza garáž so skladovacím priestorom a kúpeľňou so sprchovacím kútom. V chate sa pohodlne vyspí 6-8 osôb, komfortne aj 2 rodiny. Chata je napojená na elektrickú sieť, má VLASTNÚ STUDŇU, odpad je vyvedený do žumpy vedľa chaty. Chatu je možné užívať celoročne. Je vo veľmi dobrom technickom stave, priebežne bola udržiavaná a rekonštruovaná. Veľkou výhodou je tiež riešenie exteriéru - vedľa chaty sa nachádza ALTÁNOK s vonkajším sedením. vedľa chaty je aj možnosť sedenia pri ohnisku. Pozemok s trávnikom je udržiavaný, z veľkej časti ohraničený stromami. Oblasť ponúka široké spektrum športovo-rekreačných aktivít po celý rok (turistika, relax, hubárčenie, pobyt pri vode). V blízkosti sa nachádzajú pešie trasy a cyklotrasy vedúce do Galmusu . Chatu je možné využívať aj v zime, pričom v blízkosti je lyžiarske stredisko pre začiatočníkov a deti. Navyše rybník, nad ktorým je chata situovaná, v zime zamŕza a dá sa na ňom korčuľovať. Výhodou je tiež možnosť stravovania a rôznych podujatí organizovaných na chate Sabinka.
Chalupa Keť má veľký potenciál, slnečný pozemok 1215 m2
*** ZAUJÍMAVÁ A ČISTÁ LOKALITA PLNÁ ZELENE, GARÁŽ + TECHNICKÁ ČASŤ, ČIASTOČNÁ REKONŠTRUKCIA *** *** 3D virtuálnu prehliadku nehnuteľnosti a všetky fotografie nájdete na našom webe *** EXKLUZÍVNE v predaji iba v LEGEND rodinný dom v obci Keť. Vzdialený 37 km od okresného mesta Levice, 17 km od Želiezoviec, iba 24 km od Štúrova a 30 km od známeho termálneho kúpaliska v Podhájskej. 4 izbový rodinný dom umiestnený v tichej a čistej uličke plnej zelene (ďaleko od hlavnej cesty) s obytnou podlahovou plochou 120 m2, plus ďalších 100 m2 - technická časť domu (85 m2 - garáž s priestorom nad ňou, pivnica – 20 m2), postavený na širokom a slnečnom pozemku s výmerou 1215 m2. Dom vhodný na trvalé bývanie, kombinácia bývania s podnikaním, malá farma alebo na rekreačné účely. Ďalšou zaujímavosťou je suchá a hlboká pivnica pod domom o veľkosti 20 m2 využiteľná na rôzne účely. Za domom sa nachádza betónová základová doska o veľkosti 65 m2, ktorú možno využiť na ďalšiu výstavbu (druhý menší dom, letná kuchyňa, sklad, dielňa...). Inžinierske siete: elektrina (230 / 400V), obecný vodovod, kopaná studňa pri dome, odpad potrebný riešiť do žumpy (obec nemá kanalizáciu) a na ulici sa nachádza plyn (možnosť pripojenia). Na pozemku množstvo miesta na rôzne využitie (terasa, altánok, bazén, záhrada a iné) Dispozícia: vstupná chodba, kuchyňa, 4x izba, kúpeľňa s oknom, garáž, technická miestnosť a priestor nad garážou. Rekonštrukcia: - nová elektrická prípojka (230 / 400 V) - nový elektrický rozvádzač - oprava strechy (vymenené poškodené drevo, laty, krytina) - komplet nové podbitie strechy - všetky ríny a zvody - opravený komín so strieškou V rámci budúcej rekonštrukcie, potrebné opraviť strop v 2 izbách. Občianska vybavenosť v obci: obecný úrad, MŠ+ZŠ, 2x potraviny, pošta, knižnica, telocvičňa, futbalové ihrisko a multifunkčné ihrisko. Kompletnú občiansku vybavenosť nájdete v meste Želiezovce, Štúrovo alebo Levice. Ďalšie zaujímavosti v okolí a tipy na výlet: - obec Keť má peknú veľkú priehradu (cyklistika, prechádzky a iné) - termálne kúpalisko Podhájska a Santovka - aquapark Vadaš v Štúrove - tekovská hvezdáreň v Leviciach - Parížske močiare v obci Gbelce - ranč u Bobyho v obci Nový Tekov - vyhliadka Skaly a veľa iného Možnosť financovania aj cez hypotéku, s ktorou Vám radi bezplatne pomôžeme. Nehnuteľnosť nájdete v predaji EXKLUZÍVNE iba v LEGEND!!! CENA: 45.000,- EUR KONTAKT: Marián Šulek, Tel. Túto nehnuteľnosť predáva LEGEND realitná spoločnosť s.r.o., pobočka Nové Mesto nad Váhom, Námestie Slobody 9A (NATALI centrum) Tel. 9 Chcete profesionálne predať svoj byt / dom / pozemok? Nestrácajte čas a kontaktujte nás! VOLAJTE NA ČÍSLO: 9
NA PREDAJ RYBÁRSKE DOMČEKY na jazere pri obci Kamenný Most
NA PREDAJ RYBÁRSKE DOMČEKY NA JAZERE Realitná spoločnosť Time4dreams Vám ponúka NA PREDAJ RYBÁRSKE DOMČEKY na jazere pri obci Kamenný Most 6 km od Štúrova - 13 rybárskych domčekov v obľúbenom rybárskom rezorte pri obci Kamenný Most 6 km od Štúrova - 7 malých chatiek s výmerou 60 m2 a s kapacitou pre 7 osôb - 6 väčších chatiek s výmerou 75 m2 a s kapacitou pre 11 osôb - chatky sa nachádzajú v uzavretom a stráženom areáli na 5 hektárovom rybníku. Dno jazera je štrkové a nachádzajú sa v ňom rôzne druhy rýb ako kapor, zubáč, sumec, šťuky a ostatné ryby ako karas,pleskáč, pleskáč vysoký, úhor atď. - chatky sú drevené, obložené tatranským profilom, položené na nosných stĺpoch móla - každá chatka má svoje sociálne zariadenie, kuchyňu, mikrovlnnú rúru, rýchlovarnú kanvicu, TV, DVD prehrávač, WIFI pripojenie, spoločenskú miestnosť na prízemí, na poschodí je jedna miestnosť v menšej chatke a dve miestnosti vo väčšej chatke -posedenie na móle a ohnisko pri chate - vykurovanie je pomocou elektrického konvektora - studená a teplá voda v chatke je úžitková zo studne, možnosť napojenia obecnej vody je v štádiu riešenia - v celom areáli je voľne dostupné internetové wifi pripojenie - chatky novým majiteľom budú odovzdané zrekonštruované - cena menšej chatky je 58 000 € a cena väčšej chatky je 68 000 € - komplex má svoju stálu klientelu, ročne ho navštívi viac ako tisíc rybárov - je rajom nielen pre rybárov, ale aj ostatných návštevníkov, ktorí vyhľadávajú relax v peknom a tichom prostredí v blízkosti miest Štúrovo a Ostrihom - rybárske domčeky sú výbornou investíciou aj na celoročný prenájom Dohodnite si obhliadku: Erika Konecsná konecsna@ Počet poschodí: 1 Počet izieb: 2 Obytná plocha: 60m² Úžitková plocha: 60m² Stav: po rekonštrukcii Internet: wifi Kúpeľňa: áno Vykurovanie: vlastné - elektrické Inžinierske siete: áno Zariadenie: zariadený
Predaj  viničný domček , 646 m2 ,Rybník
Realitná kancelária Patriot Reality ponúka na predaj viničný dom s pozemkom s rozlohou 646 m2 v obci Rybník ,okres Levice.  Viničný dom bol postavený v roku 1970 , pozostáva z 2 miestností ,komory a vínnej pivnice. V jednej miestnosti je piecka ktorá slúži na varenie a kúrenie. Dom nemá vodu ani elektrinu. Toaleta je riešená latrínou.Na pozemku sa nachádza neudržiavaný vinohrad momentálne zarastený náletovými drevinami , nutné je ho vyčistiť. Pozemok sa nachádza nad obcou ,ďaleko od komunikácií , prístup je zabezpečený poľnou cestou , poskytuje absolútne ticho a kľud , s nádherným výhľadom na Levice a okolie. V bezprostrednej blízkosti sa nachádzajú udržiavané viničné domy s vinicami. Rozmery pozemku sú približne 10 x 60 metrov..
Luxusná drevenica Horná Mariková na predaj
Ponúkame na predaj drevenicu situovanú na samote v obci Horná Mariková. Drevenica je evidovaná na katastri nehnuteľností ako rodinný dom a kompletne zrekonštruovaná bola v roku 2015. Na mierne svahovitom pozemku o výmere 13.263m2 stojí hlavná stavba, vykurovaná vedľajšia stavba s kamennou pivnicou a dvomi drevenými podlažiami momentálne slúžiaca ako úložný priestor, terasa s posedením, stromy, latrína a prístrešok na skladovanie dreva. Dispozícia prízemie: Kuchyňa, obývačka, chodba so špajzou a so schodiskom, kúpeľňa so saunou, geberitom, umývadlom a sprchovým kútom. V podkroví nájdeme tri obytné izby so zabudovaným úložným priestorom. Ku domu je vybudovaná vlastná trafostanica, odpad vedie do žumpy, voda je privedená samospádom z vlastnej studne, ohrev vody zabezpečuje kombinovaný kotol elektrika / tuhé palivo, saunová pec je na drevo, o vykurovanie celej drevenice sa bohato postará murovaná pec v kuchyni, prípadne záložné elektrické radiátory. V kúpeľni je elektrické podlahové kúrenie. Drevenicu zabezpečuje funkčný kamerový systém a alarm. Prístupová cesta je obecná, lesná, prejazdná auto s vyšším podvozkom a pohonom 4x4. Televízia a internet sú riešené cez satelitný príjem. Okolité lesy a veľkometrážny pozemok zabezpečujú nerušené užívanie. Viac fotiek nájdete v linku:
Reality KOMPLEX s.r.o. Vám ponúka na PREDAJ rozprávkové drev
Typ: Chata Ulica: Hlavná Obec: Kamenný Most Reality KOMPLEX s.r.o. Vám ponúka rozprávkové drevené/rybárske domčeky na PREDAJ neďaleko Štúrova! V úžasnom prostredí len 7 km od Štúrova sa nachádza  5 ha rybník, a na brehu jazera  majiteľ vybudoval 13 rozprávkových drevených  domčekov. Niekoľko z nich je ešte na predaj, poďte sa pozrieť, zaručene sa zamilujete!! Areál je uzavretý, oplotený a strážený. Drevené chatky majú sedlovú strechu s izoláciou. Elektrika a voda sú zavedené, voda je zo studne. Interiér celej chatky je z tatranského profilu a pôsobí veľmi naturálne práve v tom nádhernom prostredí. Súčasťou každej chatky je kuchyňa s chladničkou a mikrovlnnou rúrou, ako aj sociálne zariadenie – WC a sprcha. V spoločenskej miestnosti je TV a v celom areáli WIFI. Terasa má obzvlášť príjemnú atmosféru vďaka dreveným stĺpom vo vode,  máte pocit, akoby ste sedeli na lodi. Domčeky majú vlastné ohnisko na brehu. Menšie chatky – 60 m2 – kapacita 7 ľudí – Cena: 58.000 EUR. Väčšie  domčeky – 70 m2 (2 izby v podkroví) -  kapacita 11 ľudí – Cena: 68.000 EUR. Prenájom týchto drevených domčekov môže byť  aj výnosnou investíciou. Zarybňovanie, údržba areálu a ciest k chatkám, kosenie ako aj stráženie parkoviska a odvoz smeti a odpadových vôd je úlohou správcu za ročný poplatok. Ak ste milovníkom prírody a obľubujete rybačku, obhliadku vrelo odporúčam!! ...udicu si doma nezabudnite, myslím, že nebudete ľutovaťJ...môžete mať šťastie na zubáča, kapra, sumca, ale v rybníku sú aj šťuky a ďalšie typy rýb. V cene je zahrnutý kompletný právny a katastrálny servis ako aj všetky poplatky súvisiace s prevodom nehnuteľnosti. Ponúkame bezplatné finančné poradenstvo v prípade záujmu!  Status: aktívne Vlastníctvo: osobné Stav: novostavba Celková plocha: 60 m2 Úžitková plocha: 60 m2 Plocha pozemku: 60 m2 Zastavaná plocha: 60 m2 Počet podlaží: 2 Počet izieb: 3 Balkón: nie Kúpeľňa: áno Počet kúpeľní: 1 Klimatizácia: áno Káblová televízia: áno El. napätie: 230V Parkovanie: áno Voda: studňa a vodovod Zariadenie: zariadený Garáž: nie Kanalizácia: žumpa Plyn: nie Internet: áno - wi-fi Materiál: drevostavba Zateplený objekt: áno Terasa: áno Vykurovanie: áno Pivnica: nie