bazár, predaj, inzercia, predám

FC Barcelona vstupenky

Kategória: Šport

Ahojte,
zaobstarám vstupenky na domáce zápasy FC Barcelona za super ceny.
V prípade ďalśich otazok alebo informacií ma neváhajte kontaktovat emailom alebo telefonicky.
FC Barcelona vstupenky
Podobné inzeráty
Vstupenky na Manchester City
Predávam vstupenky na Manchester City. Garancia dodania,množstvo recenzií. Možnosť zakúpiť vstupenky aj na ostatné TOP kluby v Európe. Najbližšie zápasy: Man.City–Newcastle (20.8.) Man.City–Fulham (3.9.) Man.City–Nottingham (24.9.) Man.City–Brighton (22.10.) Cena vstupenky je od 120 eur/osoba.
Vstupenky na fotbal - Anglie, Španělsko, Německo, Itálie
Dobrý den, v případě zájmu Vám zajistím vstupenky/letenky/ubytování na níže uvedené: PREMIER LEAGUE - Chelsea, Manchester United, Liverpool, Arsenal, Tottenham, West Ham PRIMERA DIVISION - Real Madrid, FC Barcelona, Atletico Madrid BUNDESLIGA - Bayern Mnichov, Borussia Dortmund, Hertha Berlín Serie A - Juventus Turín, AC Milán, Inter Milán, AS Řím, Lazio Řím - Netvrdím, že z toho nemám ani korunu, ale primárním cílem je pomoci plnit lidem sny, tak jako jsem si je plnil a nadále plním já. Jedno nás všechny spojuje = futbal. - Ceny se liší dle zápasu. Domácí poháry zpravidla od 25 eur, Evropská liga od 30 eur, Liga mistrů/domácí soutěže od 50 eur. Vstupenkynafotbal@
Vstupenky na futbal
Ahojte, predám vstupenky (zaobstarám) pre zápasy tímov nemeckej, talianskej, španielskej ligy pre tímy ako Borussia Dortmund, Eintracht Frankfurt, Bayer Munchen, Inter Milan, AC Milan, Atalanta Bergamo, SSC Neapol, Juventus Turín, Atletico Madrid, FC Barcelona, Real Madrid, Real Vallecano, Viktoria Plzeň vonkajšie zápasy skupiny LM a podobne. Ak by ste mali záujem o iné tímy z týchto futbalových líg, kludne ma kontaktujte a dohodneme sa. V prípade záujmu o kúpu aspon 3-4 lístkov, viem zabezpečiť odlet-prílet, letiskový transfer, ubytovanie v cieľovej destinácií alebo stručný program ( tzv. to do list ). Odporúčaný maximálny počet ľudí na takýto zájazd je 8 ľudí. Prípadne ak sa bojíte samí vycestovať pre neznalosť jazyka viem vycestovať s vami, je to o vzájomnej dohode ak mám vtedy voľný čas. Všetko je o vzájomnej dohode, nerobím to pre nejaký extra zárobok ale hlavne pre to aby som umožnil ľudom ktorí buď na vybavovačky nemajú čas alebo nie sú v tom tak zbehnutý užiť si dokonale tento zážitok. Vždy ma teší keď dostanem pozitívny feedback o lístkoch alebo celom tripe. t.č :
Vstupenky F1 Hungaroring krytá tribúna Super Gold
Predám 3ks vstupeniek na VC Madarska. 2x dospelý a 1x dieťa do 13 rokov. Vstupenky sú určené na 3 dni (piatok/sobota/nedeľa). Miesta na sedenie sú na jedinej krytej tribúne na okruhu Hungaroring. V prípade dažďa alebo ostrého slnka ste tak chránený a sú vhodné na sedenie s deťmi. Ostatné tribuny nie sú kryté. Máte skvelý výhľad na boxovú uličku, štart a záverečný ceremoniál pretekov. K lístkom ponúkam aj parkovanie priamo za tribúnov Super Gold na CarPass lístok. Vstupenky kupované cez oficiálneho predajcu. Dôvod predaja: zdravotné problémy Cena za celok 2x dospelý + 1xdieťa a parkovanie: 1000 E Možnosť vystavenia daňového dokladu - faktúry (Vyššia cena - 1200 E s DPH)
Vstupenky na Community Shield 2023
Predám vstupenky na vypredané finále Community Shield 2023 medzi MCITY-ARSENAL vo Wembley (Londýn) 06.08.2023 sólo vstupenka block 133 (200€) plus 2 vstupenky vedľa seba block 530 (250€).
Vstupenky na Arsenal
Predávam vstupenky na Arsenal FC. Garancia dodania,množstvo recenzií. Možnosť zakúpiť vstupenky aj na ostatné TOP kluby v Európe. Najbližšie zápasy : Arsenal – Nottingham (13.8.) Arsenal – Fulham (27.8.) Arsenal – Man. United (3.9.) Arsenal – Tottenham (24.9.) Ceny vstupeniek sú od 199 eur