bazár, predaj, inzercia, predám

FED 3

Kategória: Analógové fotoaparáty

Predám starý Ruský fotoaparát FED 3 s koženým puzdrom vo výbornom stave funkčný za 55 eur kontakt emailom.
FED 3
Podobné inzeráty
Fed 4
Predám kinofilmový fotoaparát FED 4 s objektívom N-61, 2,8/52 + kožené púzdro.
Fotoaparát FED 5C
Predám starý Sovietsky (CCCP) fotoaparát FED 5C s objektívom Industar-61L/D, 2,8/55mm, na kinofilm, plne funkčný vo výbornom stave ako nový, s pôvodným puzdrom s pravej kože, krytkou na objektív a popruhom. Na email pošlem ďalšie fotky tu sa všetky nezmestia. Cena 90 eur V prípade záujmu vás poprosím písať na e-mail. Pozrite si aj moje ostatné inzeráty. Ďakujem.
Fed 5c
Predám kvalitný Sovietsky (CCCP) dialkomer FED 5C v krásnom a zachovalom stave. S objektívom Industar-61L/D, 2,8/55mm na 35mm kinofilm. K nemu je aj dobový foto-blesk taktiez v koženom púzdre.
Fotoaparát Fed 4
Predám fotoaparát Fed 4, zachovalý, veľmi málo používaný s koženým púzdrom.
FED 4 + Industar 53/2.8 #1
Predám zachovalý diaľkomer sovietskej výroby. Fotoaparát je v zachovalom stave, naťahovanie je bezproblémové, časy sú v poriadku. Dokonca, pri tomto kuse je expozimeter funkčný (merané na porovnanie s mojim Olympusom OM2n): - vonkajšie svetlo meralo presne - vnútorné interiéry je už 1-2 EV odchýlka Objektív potrebuje premazať, inač je čistý a bez plesne, či oddeľujúcich sa elementov.
FED 4, 53/2,8 v koženom púzdre + sieťový fotoblesk T235
Predám plne funkčný, zachovalý fotoaparát sovietskej výroby FED4 s odnímateľným objektívom 53/2,8 s krytkou, v koženom púzdre s popruhom. K nemu pripojitelný sieťový blesk T235. Osobný odber v BA alebo cez packetu +3,5€. Číslo je vymyslené, píšte email, ďakujem. Pozrite aj moje ďalšie inzeráty.