bazár, predaj, inzercia, predám

FINREA│Rodinný dom v Párnici s pozemkom 687m2

Kategória: Domy

Hľadáte bývanie pre svoju rodinu na dedine ? Ponúkame Vám riešenie bývania v rodinnom dome. Rodinný dom sa nachádza v obci Párnica. Postavený je na rovinatom pozemku o výmere 687m2. Je tu dostatok miesta na parkovanie, na hry pre deti a relax. V zadnej časti aj malá záhradka na pestovanie zeleniny a ovocia. Vo dvore je postavená garáž , hospodárske budovy a aj priestor pre domáceho majstra.

Má dva samostatné vchody, môže byť využívaný napr. ako dvojgeneračné bývanie alebo podnikanie vo forme ubytovania a služieb.

Dom je napojený na obecný vodovod, vykurovaný plynovým kotlom, alternatívne aj kotlom na pevné palivo. Odpad je odvádzaný do žumpy, v obci sa buduje kanalizácia.

Rodinný dom je obývateľný, vhodný na rekonštrukciu.

Obec Párnica je stredisková obec, cez ktorú prechádza železničná trať Kraľovany - Trstená smerujúca z juhu na sever. Autobusové spojenie je frekventované, prechádzajú tu okrem lokálnych aj diaľkové autobusy v smere na Martin a Žilinu, BA.

V obci má ambulanciu všeobecný lekár aj zubár, je tu aj lekáreň, potraviny, pohostinstvo, kaderníctvo a materská škôlka.

Milovníci rybolovu si prídu na svoje na Párnických jazerách, rieke Orave a neďalekej Zázrivke. Veľké možnosti turistiky a cykloturistiky po okolí. Lyžiarske stredisko Malá Lučivná vzdialené len 5km a známa Kubínska hoľa 12km. AquaRelax Dolný Kubín 8km.

Rozrastajúca sa Párnica je svojou polohou vyhľadávaným miestom na bývanie.
Pozrite si video:
Vás táto ponuka ?

Zavolajte mi ešte dnes aby som Vám nemusel oznámiť že túto možnosť už využil niekto iný.


FINREA│Realitná kancelária je členom Realitnej únie SR a riadi sa jej Realitným kódexom. Uvedená cena zahŕňa odmenu realitnej kancelárie, právny servis, úhradu základného správneho poplatku na katastri a bezplatnú pomoc s vybavením financovania prostredníctvom hypotéky.

Upozornenie: Popis nehnuteľnosti - text alebo časť textu, fotodokumentácia a video sú majetkom a autorským dielom spoločnosti FINREA s.r.o. a ich použitie je spoplatnené podľa cenníku uvedeného na Pri viacerých záujemcoch o nehnuteľnosť si majiteľ vyhradzuje právo vybrať záujemcu s najvýhodnejšou ponukou
FINREA│Rodinný dom v Párnici s pozemkom 687m2
Podobné inzeráty
FINREA│ Habovka rodinný dom s pozemkom 842 m 2
Využite jedinečnú príležitosť získať rodinný dom v nádhernom prostredí Habovky. Tento dom je ideálnym miestom pre Váš rodinný život, kde si môžete vytvoriť svoje vlastné spomienky a užívať si pokoj a prírodu. Hlavné výhody tejto nehnuteľnosti: Poloha: Dom sa nachádza v obľúbenej lokalite v blízkosti prírody Západných Tatier a zároveň v pohodlnom dosahu všetkej potrebnej infraštruktúry. Máte tak prístup ku všetkým potrebným službám a zároveň si môžete vychutnávať horský vzduch a krásnu prírodu Roháčov a Oravice . Veľkosť a rozloha: Tento rodinný dom ponúka dostatok priestoru pre celú Vašu rodinu. S celkovou plochou 240m2, prístavbou a veľkou záhradou si môžete užívať súkromie a priestor pre rôzne aktivity. Trojpodlažný dom disponuje na každom podlaží kuchyňou, kúpeľňou, WC a dostatočným množstvom spální. Taktiež máte k dispozícii prístavbu s možnosťou pestrého využitia pre domáceho kutila, a všetkých tvorivých členov rodiny. Prírodné okolie: Habovka je obklopená krásnou prírodou, kde môžete relaxovať, prechádzať sa a využívať rôzne outdoorové aktivity. Majte výhodu žiť v blízkosti hôr, potokov a turistických chodníkov, čo Vám umožní objavovať krásy okolia. Dobrá investícia: Tento rodinný dom predstavuje aj skvelú investíciu do budúcnosti. Habovka je obľúbenou destináciou pre turistov, čo znamená potenciálne príležitosti pre prenájom domu ako rekreačného ubytovania. Ak hľadáte dom pre svoju rodinu v malebnej lokalite, toto je tá správna voľba! Nezmeškajte príležitosť získať tento rodinný dom v Habovke. Pozrite si video: Pre viac informácií alebo dohodnutie obhliadky ma neváhajte kontaktovať . FINREA│Realitná kancelária je členom Realitnej únie SR a riadi sa jej Realitným kódexom. Uvedená cena zahŕňa odmenu realitnej kancelárie, právny servis, úhradu základného správneho poplatku na katastri a bezplatnú pomoc s vybavením financovania prostredníctvom hypotéky. Upozornenie: Popis nehnuteľnosti - text alebo časť textu, fotodokumentácia a video sú majetkom a autorským dielom spoločnosti FINREA s.r.o. a ich použitie je spoplatnené podľa cenníku uvedeného na Pri viacerých záujemcoch o nehnuteľnosť si majiteľ vyhradzuje právo vybrať záujemcu s najvýhodnejšou ponukou.
FINREA│Rodinný dom blízko centra mesta s pozemkom 1200m2
Hľadáte rodinný dom v blízkom centre Dolného Kubína pre seba a svoju rodinu v pôvodnom stave? Ak áno, tento dom je práve pre vás :) Dom sa nachádza na ulici Jánoškova, ktorá ma skvelú infraštruktúru a tak sa rýchlo dostanete všade kde potrebujete. Historickú časť mesta máte kúsok od svojho budúceho domu aj peši, nákupné centrum, Tesco, Lidl, Kaufland len 3minúty autom. Rodinný dom je v pôvodnom stave a to vám dáva možnosť prerobiť si ho podľa vlastných predstáv. Pozemok má až 1200 m2 a v prípade, že by ste nepotrebovali taký veľký je možné predať dom s oddelenou časťou pozemku čím výrazne ušetríte ;) Na úžitkovej ploche až 221m2 sa nachádza: 1. prízemie - kuchyňa, kúpeľňa, obývacia izba a sklad (technická miestnosť) 2. podlažie - kuchyňa, spálňa, kúpeľňa s toaletou, špajza 3. podlažie - priestor, ktorý je určený pre vlastnú realizáciu (spálňa, pôjd) Veľkou výhodou na tomto pozemku je, že okrem domu sa tu nachádza garáž a sklad. Dom poskytuje krásny altánok, ktorý môžete využívať po celý rok, pretože je pod strechou. Príjemnú grilovačku, posedenie s kamarátmi si môžete vychutnať aj s malými ratolesťami, ktoré sa môžu pohrať na hojdačke alebo na súkromnou malom ihrisku. Okolie domu si môžete zrealizovať na ideálny odpočinok a regeneráciu po namáhavom týždni v práci. Síce dom sa nachádza v blízkom centre mesta no priestor za domom vám vytvorí ideálne súkromie. Upozornenie: Popis nehnuteľnosti - text alebo časť textu, fotodokumentácia a video sú majetkom a autorským dielom spoločnosti FINREA s.r.o. a ich použitie je spoplatnené podľa cenníku uvedeného na Pri viacerých záujemcoch o nehnuteľnosť si majiteľ vyhradzuje právo vybrať záujemcu s najvýhodnejšou ponukou.
Rodinný dom, Lipany, okres Sabinov, Znížená cena
Predaj, Rodinný dom, Lipany, okres Sabinov, Znížená cena - TOP - [27.6. 2023] Zmazať/ Upraviť/ Topovať Predaj, Rodinný dom, Lipany, okres Sabinov, Znížená cena - 1 Predaj, Rodinný dom, Lipany, okres Sabinov, Znížená cena - 2 Predaj, Rodinný dom, Lipany, okres Sabinov, Znížená cena - 3 Predaj, Rodinný dom, Lipany, okres Sabinov, Znížená cena - 4 Predaj, Rodinný dom, Lipany, okres Sabinov, Znížená cena - 5 Ďalšia Predaj, Rodinný dom, Lipany, okres Sabinov, Znížená cena - 6 Predaj, Rodinný dom, Lipany, okres Sabinov, Znížená cena - 7 Predaj, Rodinný dom, Lipany, okres Sabinov, Znížená cena - 8 Predaj, Rodinný dom, Lipany, okres Sabinov, Znížená cena - 9 Predaj, Rodinný dom, Lipany, okres Sabinov, Znížená cena - 10 TRENDY Reality Vám ponúkajú na predaj výhradne (iba u nás) rodinný dom v Lipanoch, okres Sabinov na pozemku o výmere 1 180 m2. Dom pozostáva z dvoch väčších izieb a dvoch menších izieb, veľkej kuchyne, kúpeľne, samostatného WC a predsiene. V suteréne sa nachádzajú dva pivnice. Za rodinným domom sa nachádza garáž a dve menšie hospodárske miestnosti. Stav domu je: čiastočná rekonštrukcia. Na dome bola vymenená strešná krytina (plechová) a pôvodné okna boli vymenené za plastové. Dom bol zateplený 10 cm polystyrénom a ukončený fasádou. Interiér domu je v pôvodnom stave a je potrebné ho rekonštruovať a to rozvody elektriny, stierky, podlahy a kúpeľňu. Dom sa nachádza na rovinatom pozemku, v tichej časti mesta Lipany, za domom sa nachádza záhrada o výmere 743 m2. Dom je napojený na elektrinu, plyn, verejnú vodu a kanalizáciu. Dispozícia bytu: vpredu sa nachádzajú dve izby v strede domu je kuchyňa a za kuchyňou sa nachádzajú dve izby. Kúrenie a ohrev vody za zabezpečené kotlom na plyn. V blízkosti sa nachádza kompletná občianska vybavenosť. V cene sú zahrnuté všetky náklady spojené s prevodom nehnuteľnosti. Bližšie informácie Vám poskytneme na telefónnom čísle .Cena domu je 135 000 €. Dom môžete kúpiť do 31.7.2023, cena domu je konečná, po tomto termíne sa interiér domu ide rekonštruovať.
ZNALECKÝ POSUDOK V CENE: PREDAJ 4 izb. rodinný dom, Jánovce,
Využite príležitosť na kúpu posledného skolaudovaného 4 izb. rodinného domu za uvádzaciu cenu 169.000,- eur. Realitná kancelária RE/MAX ponúka na predaj novostavbu 4 izb. rodinného domu v Jánovciach, ktorý je súčasťou dvojdomu. Každý z rodinných domov má svoju obvodovú stenu. Rodinný dom sa nachádza v centre obce. Rodinný dom je dokončený do štádia holodomu. Je skolaudovaný. DISPOZÍCIA: chodba, 2x samostatná izba, spálňa so šatníkom, kúpeľňa s toaletou, samostatná toaleta, obývačka spojená s kuchyňou a jedálenskou časťou, komora, terasa TECHNICKÉ PARAMETRE: - stavebný materiál: tehla (300 mm) - zateplenie: polystyrén (150 mm) - exteriérová omietka: Baumit - strecha: plochá - izolovaná (200 mm minerálna vlna, 50 mm polystyrén), hydroizolačný systém Fatrafol. Šikmá - pozinkovaný plech - okná: plastové (3 sklá, 5 komorové), dvojfarebné: interiér - biela farba, exteriér - sivá (antracitová) - vykurovanie: elektrické odporové káble, samostatný termostat v každej izbe - ohrev TUV: elektrický bojler - predpríprava na exteriérové žalúzie a klimatizáciu - terasa: betónový základ IS: voda, elektrina, kanalizácia Rodinný dom sa predáva v štádiu HOLODOM, ktorý zahŕňa v - potery - vápenno-cementové omietky - bielu maľovku - rozvody vody a inštalácie - elektrické podlahové vykurovanie vrátane termostatu v každej izbe - elektrický bojler (120 l) - zásuvky - vypínače - 2x geberit - predprípravu na klimatizáciu a - predprípravu na vonkajšie žalúzie - plastové okná (3-sklá) - zarovnaný terén - obrubníky s navezeným makadamom - vybetónovanú terasa - zateplenie vrátane exteriérovej omietky (fasáda) - oplotenie z troch strán Úžitková plocha rodinného domu: 90 m2 Zastavaná plocha rodinného domu: 109 m2 Veľkosť terasy: 17 m2 Veľkosť pozemku: 308 m2 Ďalšie rodinné domy v ponuke: Rodinný dom s pozemkom 385 m2 - VOĽNÝ Rodinný dom s pozemkom 378 m2 - VOĽNÝ Rodinný dom s pozemkom 372 m2 - REZERVOVANÝ Rodinný dom s pozemkom 354 m2 - REZERVOVANÝ Rodinný dom s pozemkom 332 m2 - REZERVOVANÝ Všetky rodinné domy sú čo do zastavanej plochy a dispozičného usporiadanie totožné. Rozdiel je vo veľkosti pozemku. Výmery veľkosti pozemkov prislúchajúcich k jednotlivým domom sú uvedené vyššie. Ku každému domu prislúchajú dve parkovacie státia. LOKALITA: Obec Jánovce je vzdialená len 2 km od Hrubej Borše, 10 km od Senca, 17 km od Galanty a 32 km od Bratislavy. Napriek tomu, že Jánovce sú menšou obcou, developerský boom je zárukou toho, že občianska vybavenosť obce bude len a len rásť. V obci je materská škôlka, či vychýrená pekáreň, dom seniorov, menší obchod s potravinami. FINANCOVANIE: Potrebujete časť kúpnej ceny prefinancovať cez hypotekárny úver? Žiadny problém. Sprostredkujeme Vám najvýhodnejší hypotekárny úver vrátane poistenia. Pri využití služ
FINREA | Novostavba - hrubá stavba (219m2) Malatiná
Radi by ste bývali v lone prírody a zároveň si užívali komfort novostavby? V tom prípade čítajte ďalej. Váš nový domov sa bude nachádzať na pozemku o celkovej výmere 466m2. Zastavaná plocha domu činí 173m2 a čaká vás bohatá úžitková plocha 219m2. K domu sa dostanete po prístupovej ceste, ktorú budete mať v podielovom spoluvlastníctve. Dom je momentálne vo výstavbe (základová doska, múry v procese, oporný skalný múr, žumpa, vodomerná šachta, prípojky). Dispozične pozostáva z obývačky prepojenej s kuchyňou v ktorej nájdete aj komoru a otvorený strop, dve samostatné izby, chodbu, kúpeľňu so sprchovým kútom a WC. Aby toho nebolo málo, k dispozícií budete mať ďalšiu samostatnú toaletu, technickú miestnosť a loftové spanie spojené s úložným priestorom o veľkorysej výmere 66m2. Slnečné lúče, rannú kávu a najlepšie strávené chvíle s rodinou si budete užívať na terase o výmere 32m2. Na svoje si prídu milovníci aktívneho oddychu vďaka športovému vyžitiu počas leta aj zimy. Páči sa vám táto nehnuteľnosť? Ozvite sa mi ešte dnes. ;) Financovanie: možnosť stavbu kúpiť v stave: - hrubá stavba 149 900 € - holodom - 179.900€ - štandard - 219.900€ FINREA│Realitná kancelária je členom Realitnej únie SR a riadi sa jej Realitným kódexom. Uvedená cena zahŕňa odmenu realitnej kancelárie, právny servis, úhradu základného správneho poplatku na katastri a bezplatnú pomoc s vybavením financovania prostredníctvom hypotéky. Upozornenie: Popis nehnuteľnosti - text alebo časť textu, fotodokumentácia a video sú majetkom a autorským dielom spoločnosti FINREA s.r.o. a ich použitie je spoplatnené podľa cenníku uvedeného na Pri viacerých záujemcoch o nehnuteľnosť si majiteľ vyhradzuje právo vybrať záujemcu s najvýhodnejšou ponukou.
Rodinný penzión v Habovke
Máte radi hory, turistiku, lyžovačku a termálne kúpaliská ? Chcete podnikať v ubytovacích službách ? Máme pre Vás riešenie. Oravice a Západné Tatry - Roháče sú najbližšími turistickými centrami celoročne vyhľadávané širokou verejnosťou. Pod Roháčmi v Západných Tatrách v dedinke Habovka Vám ponúkame na predaj rodinný penzión. Penzión sa nachádza v tichom prostredí obce, ideálnom na oddych. Prízemie pozostáva zo vstupnej chodby, technickej miestnosti, skladu a spoločenskej miestnosti s krbom. Na prvom poschodí sa nachádza kuchyňa , 3 izby, 3 kúpeľne. Na druhom poschodí 4 útulné podkrovné izby, 2 kúpeľne, 2 kuchynské kúty. Celkom má penzión 14 lôžok. Súčasťou penziónu sú aj bývalé hospodárske budovy ktorých časť slúži na vonkajšie posedenie, a úložné priestory, ktoré si môžete upraviť podľa vašich požiadaviek. Záhrada s ovocnými stromami a kríkmi tiež poskytuje príjemné prostredie na relax. Pozrite si video: Zaujala Vás naša ponuka ? Zavolajte mi ešte dnes, aby som Vám nemusel oznámiť, že túto príležitosť už využil niekto iný . FINREA│Realitná kancelária je členom Realitnej únie SR a riadi sa jej Realitným kódexom. Uvedená cena zahŕňa odmenu realitnej kancelárie, právny servis, úhradu základného správneho poplatku na katastri a bezplatnú pomoc s vybavením financovania prostredníctvom hypotéky. Upozornenie: Popis nehnuteľnosti - text alebo časť textu, fotodokumentácia a video sú majetkom a autorským dielom spoločnosti FINREA s.r.o. a ich použitie je spoplatnené podľa cenníku uvedeného na Pri viacerých záujemcoch o nehnuteľnosť si majiteľ vyhradzuje právo vybrať záujemcu s najvýhodnejšou ponukou