bazár, predaj, inzercia, predám

Fínske zváračské topánky Jalas 1228 - č. 41 a 43

Kategória: Topánky, obuv

Zváračské pracovné topánky z veľmi odolnej a kvalitnej kože, ktorá je navyše potiahnutá PU povlakom. Špeciálne upravená useň s Kevlar® vláknami vo švoch zaisťuje odolnosť proti teplu s medznou pracovnou teplotou 427°C a dlhodobým účinkom tepla do 204°C. Výhodou je aj BOA zapínanie a tlmenie nárazov Poron XRD.

Viac info » veľkosti: 41 / 43
- doprava na odberné miesto Packeta za 2,5 €
- platba dobierkou pri preberaní
Fínske zváračské topánky Jalas 1228 - č. 41 a 43
Podobné inzeráty
Fínska pracovná obuv Jalas 9985, S3 SRC, veľkosť 44
Kvalitné pracovné členkové topánky jalas 9985. Topánky, ktoré zaujmú nielen svojím moderným dizajnom a vysokou kvalitou, ale hlavne pohodlím, ktoré ponúka iba fínsky jalas. - Technicky najpokročilejšie pracovné topánky - Bezpečnostná trieda S3 SRC HRO - Zapínanie na BOA Fit systém - Vibram podrážka - Tlmenie nárazov v stielke pomocou technológie Poron XRD - Hliníková špica, Kevlarová planžeta proti prepichnutiu - Zvýšená ochrana okopu - Stabilizátor v podošve oceníte pri dlhom státí na rebríku - Ergonomicky tvarovaná, spĺňa ortopedické normy - Vhodná pre náročných zákazníkov, ktorí veľa chodia a hľadajú skutočne kvalitnú obuv Doprava Packeta 2,5 € alebo na poštu 4 €. Platba dobierkou pri preberaní. Viac info »
Zváračské topánky
Predám zváračské topánky vo veľkosti 43 úplne nové. Kontakt prosím cez email
Detské topánky Protetika 28EU
Chlapčenské detské topánky značky Protetika - Štýlové a pohodlné topánky pre vaše malého dobrodruha! Hlavné vlastnosti týchto topánok: Kvalitný materiál: Topánky sú vyrobené z vysoko kvalitného materiálu, ktorý je odolný voči opotrebeniu a zároveň pružný pre pohodlnosť pri chôdzi. Vaše dieťa si tak môže užívať svoje dobrodružstvá s dôverou. Pohodlný dizajn: Protetika topánky majú ergonomický dizajn, ktorý poskytuje optimálnu podporu nohy a správne držanie chodidla. Sú vybavené pohodlnou stielkou a mäkkou podšívkou, čo zaručuje maximálny komfort pri každom kroku. Bezpečnostné prvky: Topánky sú navrhnuté so zreteľom na bezpečnosť vašich detí. Majú protišmykovú podrážku, ktorá zabraňuje uklznutiu a poskytuje lepšiu stabilitu. Okrem toho majú aj pevný zips alebo suchý suchý, čo uľahčuje obúvanie a vyzúvanie. Vhodné pre každodenné nosenie: Tieto topánky sú skvelou voľbou pre každodenné nosenie. Sú dostatočne odolné na to, aby zvládli aktívne hranie sa a pohyb, a zároveň dostatočne štýlové na to, aby sa hodili k rôznym outfitom. Veľkosť: Ponúkam tieto topánky vo veľkosti 28. Dôvod predaja :Žiaľ bratovy nesadla veľkosť.
Pracovná obuv
Predám novú kvalitnú pracovnú obuv značky jolas vo veľkosti 43.Nepoužité. v eshope cez 150 eur.Viď link.Osobný odber v Žiline,alebo pošlem poštou po zaplatení dohodnutej zálohy.V prípade záujmu písať mail.
Pracovna safety obuv Jalas– 1615 E-Sport
Nevyuzita...EN ISO 20345:2011 Bezpečnostná obuv s hlinikovou špicou, velkosť vhodná pre ženy č.37 P:Odolná proti prepichnutiu,vodeodolná vrchná časť, S1: Obuv vyrobená z kože a ďalších materiálov + uzavretá päta SB: Obuv s ochrannou špicou, skúšané rázom 200J a tlakovou silou 15kN-obsahuje podošvu odolnú proti oleju A: Elektrický odpor (0,1 až 1000 megaohm) E: Absorpcia energie v pätnej časti (skúšané pri 20J) SRA: Nešmýkavosť na podlahe z keramických dláždic s roztokom laurylsíranu sodného, SRB: Nešmýkavosť na oceľovej podlahe s glycerínom, CI: Izolácia proti chladu Odolnosť proti elektrostatickému výboju ESD do 35 megaohm. Úprava pre ortopedickú obuv podľa nemeckej normy DGUV 121-119. Obuv je skúšaná s prispôsobenými ortopedickými stielkami podľa normy EN ISO 20345
Zváračské boty č 43
Predám tieto Čisto nové zváračské boty veľ. 43znacka viď foto