bazár, predaj, inzercia, predám

Fischer Transalp 86 162

Kategória: Skialpy

Predam 1ks lyža. Pouzivane max.do 5 razy, jednu sezonu.
Fischer Transalp 86 162
Podobné inzeráty
(NOVÉ) Fisher Trans Alp TS 26.5 (EU 41 1/3)
Skialpové lyžiarky Fisher Trans Alp TS 2022/23 Mondo 26.5 Skialpinistická topánka Fischer Transalp TS je model určený na zimné športy, ktorý ponúka individuálne prispôsobenie anatómii chodidla a maximálnu stabilitu pri zostupoch a náročných výstupoch. Ďalšia pokročilá verzia radu Transalp, ktorá bola doplnená o inovatívne funkcie. Uvedené prednosti sú výsledkom stabilného zvršku pozostávajúceho z vnútornej mäkkej a šnurovacej topánky a vonkajšieho plášťa z odolného polyuretánu. Okrem toho sú skialpinistické topánky Fischer Transalp TS vybavené dvojitým mechanizmom na zaistenie bezpečnosti a stabilizácie v oblasti členku. Vnútorná topánka Active Fit Zone Liner je zase navrhnutá tak, aby chránila pokožku pred podráždením a podporovala strategické oblasti počas intenzívnych aktivít. Skialpinistická topánka Fischer Transalp TS má pohyblivý zvršok s uhlom 80°, ktorý zaručuje, že topánka neobmedzuje vašu voľnosť pohybu pri výstupoch aj zostupoch. Rýchly a jednoduchý prechod z výstupu na zostup zabezpečuje posuvná pracka, ktorú možno pohodlne ovládať jednou rukou. Tento model má inovatívnu a odolnú podrážku Full Rubber Sole, ktorá je ideálna na náročné technické výstupy, pri ktorých je potrebné odstrániť lyže. Topánka sa zapína dvoma prackami, ktoré sa ľahko ovládajú jednou rukou. Vrchná časť je vybavená elastickým syntetickým pásikom upevneným suchým zipsom, ktorý ďalej stabilizuje oblasť lýtka. Topánky Fischer Transalp TS - kľúčové vlastnosti: Venuje sa klasickej lyžiarskej turistike; Konštrukcia ponúka vysoký rozsah pohybu až do 80°; Dvojité uzamykanie lyžiarskej/chodeckej pracky pre bezpečnosť a stabilitu; Vnútorná šnurovacia topánka Active Fit Zone Liner poskytuje nohe podporu v kritických oblastiach pre pohodlie a výkon pri zoskokoch padákom; Podrážka Full Rubber Sole sa osvedčí aj na technicky náročných vysokohorských prístupoch; Odolná polyuretánová škrupina; Používajú sa dve nastaviteľné pracky; Pracka so sťahovacím pásikom na prispôsobenie; Možnosť rýchlej zmeny režimu z lyžovania na chôdzu a naopak vďaka posuvnej pracke; pracku možno navyše uzamknúť v otvorenej polohe; Konštrukcia umožňuje ovládanie praciek jedným pohybom ruky; Spoiler pripevnený k vnútornej topánke pomocou suchého zipsu.
Fischer transalp pro carbon 90
Predám 4krat jazdený skialp set Fischer transalp pro Carbon 90, dĺžka 176 CM, s viazaním Hagan Pure 10/ATK/,a original pásmi Fischer transalp 90. Lyže sú vo veľmi dobrom stave, jazdené len 4 krát na zjazdovke. Sú v peknej žltozelenej farbe, ľahučké, len 1050 g. Možnosť predať aj s lyžiarkami Fischer transalp pro, veľkosť 28,5cm, veľkosť skeletu 314mm. Tiež len 4krat jazdené. Cena by bola za celý set 850€. Pri rýchlom jednaní prilba LACD zadarmo. Lyže,viazanie,lyžiarky ešte v záruke. Ku všetkému nám doklady o kúpe.
Skialpové lyže FISCHER Transalp 82 / 163cm - NOVĚ
Skialpové lyže FISCHER Transalp 82 / 163cm - NOVĚ rádius: 16 m (163 cm) vykrojenie: 118-82-104 šírka pod lyžiarkou: 82 mm hmotnosť: 1350g možnosť predaja aj s novými pásmi Colltex mix black 80x161 za zvýhodnenú cenu 115€ (pásy samostatne 130€) ---------------------------------- ✔️ NAJPRV PÍŠTE CEZ FORMULÁR✔️ --------------------- ⚡ NEPÍŠTE SMS ⚡ --------------------- * Ak neodpoviem do 1 dňa píšte ešte raz, možno mi Váš email skončil v SPAMe a nezbadal som to. * Najlepšie osobne, alebo pošlem po dohode. * Súkromný inzerát, bez nároku na vrátenie a záruky.
Fischer Transalp Thermoshape
Ponúkam na predaj skialp lyžiarky Fischer Transalp Thermoshape, používané ale zachovalé. Veľkosť papuče mondo point 280-285mm a skeletu 323mm. Podobné ako Dynafit, LA Sportiva, Scarpa.
Skialpové lyžiarky Fischer Transalp v. 41,5
C.4.Predám pouzite skialpove lyžiarky Fischer Transalp Black green veľkosť MP 265/EU41, 5.Dlzka skeletu 303 mm. Osobný odber, alebo zaslanie na dobierku Pozrite si ďalšie moje inzeráty.
Nové skialpy FISCHER TransAlp 82 + Hagan PURE10 + pasy KOHLA
Predám nové nepoužité skialpy FISCHER Transalp 82 + Hagan PURE10 + pasy KOHLA. Dôvod predaja - zdravotné problémy. výška: 176cm šírka: 82cm