bazár, predaj, inzercia, predám

Fitbit Charge 2 fitness hodinky - rozne farby - velkost L

Kategória: Hodinky

Ponukame na predaj Fitbit Charge 2 fitness hodinky

Nove, nepouzivane iba skusane.
Velkost L

Farby: Fialova a Tyrkysova

Fitbit Charge 2 je nástupca Charge HR, ktorý prináša veľký OLED displej, vymeniteľné náramky, podporu notifikácií (hovory, SMS, kalendár) a novú funkciu - Asistované dýchanie. Automaticky a sústavne sleduje pulz pomocou technológie PurePulse, ktorá umožňuje presný výpočet kalórií, maximalizáciu účinku cvičení alebo sledovanie spaľovania tuku. Využíva GPS v smartfóne, čo umožňuje sledovať informácie závislé na polohe. Fitbit Charge 2 má tiež vstavaný výškomer pre meranie schodov, veľký OLED displej, ktorý zobrazuje statistiky, aktuálny čas a funkciu Caller ID - upozornenie na prichádzajúci hovor. Tento tenký, štýlový prístroj sleduje Vašu aktivitu - spálené kalórie, prejdenú vzdialenosť, počet krokov a schodov. V noci sleduje kvalitu Vášho spánku. Namerané údaje prenáša prostredníctvom technológie Bluetooth Smart (BT 4.0) do počítača, mobilu alebo tabletu. Dodáva sa v 2 veľkostiach (malý a veľký) a v rôznych farbých. Veľkosť a farbu si zvolíte v objednávke. K dispozácii je aj špeciálna edícia.

V pripade zaujmu a otazok prosim pisat SMS alebo Whatsapp.

Cena: 25 EUR

V ponuke mame 2 kusy.

Vieme poslat aj na dobierku, pripadne osobny odber alebo privezieme v ramci BA a okolia.

Ponuka plati do zmazania inzeratu.

Pozrite si celu nasu ponuku, co ponukame, mame vela zaujimavych veci.

Twosellers
Fitbit Charge 2 fitness hodinky - rozne farby - velkost L
Podobné inzeráty
Hodinky - Fitbit Charge 4,
Tento vodotesný šikovný fitness náramok Fitbit Charge 4 je vybavený super funkciami, ktoré vám pomôžu pri pozorovaní tréningov. Na výber z 20+ režimov cvičenia, ako je beh, jazda na bicykli, plávanie, joga a ďalšie,získajte počas tréningu štatistiky v reálnom čase. Podsvietený dotykový OLED displej je osadený v silikónovom vymeniteľnom remienku. Fitness náramku Fitbit Charge 4 nechýba ani podpora NFC pre platby pomocou Fitbit Pay. Zabudovaná GPS Monitorovanie srdcového tepu 24/7 Funkcia Active Zone Minutes Až 7 denná výdrž, až 5 hodín pri zapnutej GPS Vodotesnosť do 50 metrov Záznam spánkových fáz - ľahká, hlboká a REM Režim Sleep Mode pre spánok bez notifikácií Mapa intenzity tréningu Záznam menštruačného cyklu Oznámenie o hovoroch a SMS správach a iné Spotify NFC pre platby Fitbit Pay Senzory a konektivita 3-osý akcelerometer Sledovanie srdcovej frekvencie GPS Vibrácie NFC výškomer Bluetooth 4.0 Kompatibilita iOS a Android Rozmery: 35.8mm x 22.7mm x 12.5mm Obsah balenia: Fitbit Charge 4 Klasické náramky (malý a veľký) Nabíjací kábel Hodinky boli nosené ani nie 3 týždne inak ako nové top stav. V balíku máte aj čierny aj modrý náramok.
Fitbit Charge 4 - modrý
Predám fitness tracker s GPS Fitbit Chagre 4. Farba ramienku - modrá. Vstavané GPS, a Fitbit Pay. Iba odskúšaný. Je to firemný darček, takže bez dokladu o kúpe. Originál balenie. Preferujem osobný odber, no môžem aj poslať po platbe vopred.
Fitbit
nove,neotvorene Fitbit Versa 2 - 60€ Fitbit Charge 4 - 65€ FITBIT LUXE SPECIAL EDITION zlate - 120€
Huawei Colorband A2
ponúkam Vám tieto veľmi málo nosené hodinky s komplet príslušenstvom za bezkonkurenčnú cenu Fitness náramok Huawei ColorBand A2 v elegantnej čiernej farbe bude vašim skvelým pomocníkom pri každom cvičení. Dokážete s ním sledovať tepovú frekvenciu a ďalšie dôležité informácie počas celého tréningu. Na dotykovej obrazovke zvládnete ovládať rôzne funkcie a upozornenia. Pomocou aplikácie dokážete sledovať svoj tep v reálnom čase a rôzne štatistiky na obrazovke vášho smartfónu. Rovnako vás fitness náramok upozorní aj na prichádzajúce hovory, správy či rôzne upozornenia. Pri dlhom sedení vás fitness náramok automaticky upozorní na dlhú neaktivitu. Dokáže zaznamenávat spánkové cykly a sledovať tak kvalitu vášho spánku. Batéria fitness náramku vydrží na jedno nabitie až 9 dní aktívneho používania. Praktická obrazovka Fitness náramok na PMOLED displeji s uhlopriečkou 0.96 palca premieta všetky potrebné informácie o prebiehajúcom cvičení. Okrem statistikách o cvičení v reálnom čase, dokáže zobrazovať aj prichádzajúce správy, hovory či rôzne upozorneniach z vášho smartfónu. Displej ďalej ponúka až 3-bodové multi-touch, aby ste mali všetky potrebné funkcie na dosah ruky. Inteligentné funkcie Náramok ponúka mnoho dodatočných užitočných funkcii. Fitness náramok je vodeodolný môžete ho nostiť celý deň na ruke a nemusíte ho dávať dole pri umývaní rúk či sprchovaní, odolá kvapkám vody aj prachu. Kedže môžete mať svoj fitness náramok celý čas na ruke, poskytuje funkciu nájdenia vášho strateného telefónu. Inteligetný budík vás zase ráno zobudí jemným vibrovaním bez stresu. Pri dlhšej neaktivite vás náramok automaticky upozorní na neaktivitu a motivuje vás k cvičeniu. Všestranné monitorovanie Kontinuálne sledovanie srdečnej frekvencie vám pomôže znížiť úrazy spôsobené nadmerným cvičením spojeným s rýchlou srdečnou frekvenciou. Dáta dokáže náramok zobrazovať v reálnom čase a tak vám pomôže pri optimálnom tréningu. Vďaka integrovanému monitorovaniu spánku si zlepšíte jeho kvalitu a budete vstávať plne oddýchnutý.
Remienky, sklo, kryty na hodinky garmin
Predam : Foto 1.) nove zabalene 20 mm remienky, cierne 10 eur za kus, zeleny 15 eur. Foto 2.) 22 mm remienky, cerevny par krat nosený za 5 eur a cierny novy zabaleny za 8 eur. Foto 3.) nove zabalene čierne remienky 16mm napríklad na huawei talkband B3, 5 eur za kus. Foto 4.) 22 mm nove nepoužívane remienky, vhodne pre toho komu sa poskodila iba jedna strana remienka z fotky, cena 3 eura za kus. Foto 5.) nove zabalene nabijacky na hodinky garmin, vhodne do roboty, cena 5 eur za kus. Foto 6.) nove zabalene skla na hodinky, rozmery 36mm sklo za 3€, 37.5mm sklo za 4€, 40mm folia za 5€. Foto 7.) nove zabalene kryty - na hodinky fitbit versa 2 za 3 eura, na hodinky garmin vivoactive 3 / 3 music za 4 eura, na hodinky garmin vivoactive 4 za 5 eura Foto 8.) novy zabaleny kryt na hodinky garmin venu 2 plus za 15 eur a huawei watch 3 pro 15€. Chráni displej aj telo hodiniek pred poškriabaním. Kontakt najprv emailom alebo sms.
Hodinky SWISS LEGEND SL-30041-RG-01
Zdravím, ponúkam na predaj kvalitné švajčiarske hodinky Swiss Legend, model SL-30041-RG-01. Hodinky sú krásne prevedené v modernom luxusnom štýle. Čo sa týka hodiniek tak boli trochu používané a majú jemné známky používania na viečku a lunete. Baterka bola menená nedávno, stopky, dátum, všetko funguje jak má. Ku hodinkám je krabička, obal a manuál. Vzhľadom na to že som ich používal, nemám záručný list tak ich predávam za 80€. V prípade otázok alebo záujmu mi napíšte alebo zavolajte mi na telefónne číslo. Taktiež na predaj Huawei watch GT 2 a Apple watch series 3. Pozrite ostatné inzeráty Hodinky, švajčiarske hodinky, práve hodinky, kvalitne hodinky, dobre hodinky, nosené hodinky, málo nosené hodinky, swiss legend, swiss made