bazár, predaj, inzercia, predám

Flobert pistole ZORAKI 917 /Glock 17/ cal. 6mm

Kategória: Poľovníctvo, lov

Flobert pistole GLOCK 17 cal. 6mm

Kategorie D - bez registrace na PČR

Nabízím k prodeji raritní kousek, pistoli Glock 17 cal. 6mm Flobert. Zbraň byla pouze min. použitá, vše plně funkční, bez oděrek, či jiného poškození. Nabízená pistole GLOCK 17 6mm Flobertje předělávkou pistole

Zoraki 917 což je plynová pistole odvozená od Glocku 17. Tělo zbraně je z polymeru závěr je kovový. Aby se dalo střílet municí do flobertek. Musí se jednotlivé flobertové náboje vsadit do redukcí.Dále byla na zbrani měněna hlaveň. Zbytek zbraně je původní plynovka.

Hlaveň je drážkovaná a na ústí je závit.

5ks redukcí
Včetně opaskového Fobus pouzdra

Další redukce lze dokoupit, cca 220 Kč za kus/kontakt sdělím/ Náboje mohu také dodat, balení 100ks/400 Kč.

Zašlu na Slovensko, po předchozí platbě na bank účet.
Poštovné 21 euro.

Prosím pouze vážný zájemce, cena je pevná.
Flobert pistole ZORAKI 917 /Glock 17/ cal. 6mm
Podobné inzeráty
GLOCK P80 - LIMITOVANÁ Edícia, NOVÝ
Na predaj Glock P80 z limitovanej série Glocku s unikátnym výrobným číslom 777. Úplne nový, nestrieľaný s dvojročnou zárukou. Nákup možný po dohode aj cez víkendy a sviatky s planým nákupným povolením a potrebnými dokladmi. Niečo o zbrani: Pištoľ GLOCK P80 je dostupná ako špeciálna edícia v originálnej verzii, ktorá bola vyvinutá pre rakúsku armádu. Táto historická reprodukcia bola vytvorená na počesť 40. výročia pištole GLOCK P80 v jej pôvodnej podobe. Pištoľ GLOCK P80 sa dodáva v špeciálnom balení s osvedčením pravosti. Príbeh úspechu pištolí GLOCK sa začal na začiatku 80. rokov, keď pán Gaston Glock vo veľmi krátkom čase vyvinul inovatívnu pištoľ a predstavil ju rakúskym ozbrojeným silám. Vďaka polymérovému telu a inovatívnemu systému Safe Action® táto pištoľ prekročila požiadavky armády a porazila ostatných výrobcov pištolí vo výberovom konaní. Bola predstavená ako služobná pištoľ rakúskych ozbrojených síl pod názvom P80. Následne sa GLOCK P80 stala známou ako GLOCK 17 v rámci ozbrojených zložiek aj na civilných trhoch po celom svete. GLOCK P80 bol skonštruovaný so štandardným dôrazom na kvalitu, ktorým sa spoločnosť GLOCK preslávila a dodáva sa v obale podobnom tomu pôvodnému, ktorý je zabalený v zberateľskej krabici navrhnutej pre špeciálnu edíciu GLOCK P80. 30 ks papierových IPSC terčov grátis ku každej zakúpenej pištoli. Kúpa na našom odbernom mieste - len s platnými dokladmi: OP, ZP a NP. Po dohode aj počas víkendov a sviatkov. Viac info telefonicky.
Glock 19 Gen5 EU FS, nový, nestrieľaný
Na predaj nový, nestrieľaný Glock 19 Gen. 5 EU FS, kaliber 9mm Luger. Pištoľ neprebratá zákazníkom ktorý si ju objednal, preto je cena znížená o 10% oproti štandardnej cenníkovej (685€) Samozrejmosťou je 2 ročná záruka. 30 ks papierových IPSC terčov grátis ku každej zakúpenej pištoli. Kúpa na našom odbernom mieste - len s platnými dokladmi: OP, ZP a NP. Po dohode aj počas víkendov a sviatkov. Dostupný aj GLOCK 17 Gen.5, 9x19 mm Špecifikácia: Pištole GLOCK 19 Gen5 majú oproti predchádzajúcim generáciám nasledujúce prvky/vlastnosti: Obojstranný záchyt záveru zlepšuje ovládanie ľavou rukou. FS - Front Serrations. Predné ryhovanie na závere (FS) poskytuje dodatočnú dotykovú plochu pri manipulácii so záverom, čo dáva obsluhe pozitívnu trakciu aj s mokrými alebo spotenýcmi rukami. Tento nový dizajn ponúka výhodu pre profesionálnych používateľov, aby vykonali rýchlu kontrolu zbrane pred a po odpálení. Užívateľ môže zachytiť záver za predné ryhovanie aj so slabou rukou a posunúť ho smerom dozadu, kým nie je možný jasný náhľad na komoru. Keď sa to robí správne, ruka sa nedostane do blízkosti ústia hlavne. GLOCK MARKSMAN BARREL - Hlaveň s inovovaným vývrtom má nové drážkovanie, ktoré zvyšuje presnosť. Nové zásobníky (01, Orange). Oranžový podávač a zväčšená predná časť zásobníkového dna urýchľuje výmenu zásobníka. Nová povrchová úprava záveru a hlavne (nDLC) výhradne na pištoliach Gen5 zlepšuje ochranu proti korózii a poškrabaniu čím zvyšuje spoľahlivosť pištole v nepriaznivých podmienkach. Na ráme bolo odstránené tvarovanie pre prsty. Rovná predná strana rukoväte umožňuje konštantne komfortný úchop širšiemu okruhu zákazníkov bez ohľadu na veľkosť dlane a použitie rukavíc. Rozšírená spodná časť zásobníkovej šachty pre pohodlnejšie vkladanie zásobníku. Väčší otvor uľahčuje zasunutie zásobníka zvlášť vo vysoko stresových situáciách, kedy sa rátajú zlomky sekundy. Každý model pištole Glock Gen4 a Gen5 umožňuje užívateľovi meniť obvod rukovätí tak, aby zodpovedal individuálnej veľkosti ruky a dodáva sa s dvoma rozmermi zadných koncoviek v dvoch rôznych tvaroch. Zadné koncovky sa jednoducho menia a upevnia na rám pomocou jedného kolíka, ktorý ponúka nasledujúce možnosti: verzia s krátkym rámom (SF), stredná (M) a veľká (L) verzia. Stredná a veľká verzia môže byť vybraná s alebo bez bobrieho chvosta. Verzia s krátkym rámom (SF) bez backtrapu. Jeho rozmery sú menšie ako predchádzajúce generácie. Pištole Glock sú vybavené tzv. Safe Action spúšťovým mechanizmom. Možné dokúpiť novú Glock performance trigger spúšť za zvýhodnenú cenu! 30 ks papierových IPSC terčov grátis ku každej zakúpenej pištoli. Kúpa na našom odbernom mieste - len s platnými dokladmi: OP, ZP a NP. Po dohode aj počas víkendov a sviatkov.
Flobert revolver KORA Brno /4"/ cal.6mm
Flobert revolver KORA Brno /4"/ cal.6mm Kategorie D - bez registrace na PČR. Není třeba ZP, od 18ti let. Na obranu, zábavní a relaxační střelbu, odstřel drobné škodné. Nabízím k prodeji velmi pěkný flobert revolver cal.6mm předního českého výrobce zbraní KORA Brno. Flobertka má 4" hlaveň a stavitelná mířidla. Všechny důležité díly jsou vyrobeny z oceli. Revolver je vhodný především k výcvikový účelům a k zábavné a sportovní střelbě. Cal. 6mm Flobert 8 ranná délka hlavně 4" /130mm/ celková délka 228mm hmotnost 800g Hlaveň je drážkovaná Černěné provedeni Černé plastové střenky Černění má lehký otěr, mechanicky 100%. Cena : 9.500,- Kč Náboje mohu také dodat, balení 100ks/400 Kč. Na Slovensko zašlu po předchozí platbě na bank.účet. Poštovné 21,- EUR
Špičková karabina ALFA Hunter cal. 6mm Flobert - TOP
Špičková karabina ALFA Hunter cal. 6mm Flobert - TOP Flobert karabina ALFA Hunter cal. 6mm Kategorie D - bez registrace na PČR Není třeba ZP, od 18ti let. Nabízím krásný sběratelský kousek v TOP stavu. Úplně nový kus! cal. 6mm Flobert zásobník /válec/ na 9 nábojů drážkovaná hlaveň stavitelné hledí - výškově, stranově pažba z kvalitního bukového dřeva délka hlavně 406 mm celková délka 808 mm hmotnost 1755 g Návod, nástřelný plán. Součástí je i přepravní kufr viz. foto. Náboje mohu také dodat, balení 100ks/400 Kč. Na Slovensko zašlu po předchozí úhradě na bank.účet. Poštovné 21,- EUR Cena je pevná, pouze vážný zájemce.
Flobert pistole "FOX" cal. 6mm - TOP stav
Flobert pistole FOX cal. 6mm Kategorie D - bez registrace na PČR. Není třeba ZP, od 18ti let. Sběratelský TOP stav Nízké výrobní číslo "8" Velmi kvalitní zpracování Drážkovaná hlaveň /12 drážek/ Špičková přesnost Délka hlavně 125 mm Celková délka 200 mm Šířka 25 mm Hmotnost 0,53 kg Ořechová střenka Včetně kufříku Jednoranná pistole se sklopnou, velmi přesnou dvanáctidrážkovou hlavní, pevná mířidla. Frézované hledí i muška. Je vyrobená z kvalitních ocelí. Je vybavena odpruženým vytahovačem nábojnic. K uzamčení hlavně slouží přední část lučíku pistole, přičemž zámek je velmi pevný. Pistole FOX je zbraň vhodná pro terčovou, relaxační a zábavnou střelbu na vzdálenost 25-35 m. Limitovaná edice pouze 100 kusů, výrobní čísla 001 do 100. Zajímavé především pro sběratele zbraní. Cena je pevná, prosím pouze vážný zájemce. Zašlu do SR, po předchozí platbě na bankovní účet. Poštovné 21 euro.
Flobertka ATAK Arms 6" nikl cal. 6mm
Flobert revolver ATAK Arms /6"/ nikl mat. cal. 6mm Kategorie D - bez registrace na PČR. Velmi slušný stav. Cal. 6mm flobert 6" hlaveň pro přesnou střelbu 9-ti ranný Stavitelné hledi Nádherné saténové provedení Náboje 6mm flobert balení 100ks/400 Kč mohu dodat. Cena je pevná. PROSÍM JEN VÁŽNÝ ZÁJEMCE Na Slovensko zašlu po předchozí úhradě na bank.účet. Poštovné 21 euro.