bazár, predaj, inzercia, predám

Foodora Foodpanda kupón

Kategória: Darčekové poukážky

Získaj zľavu 6,00 € na ďalšie jedlo! Stačí po prihlásení skopírovať tento kód:

Foodora Foodpanda kupón
Podobné inzeráty
Antik Tv - 2x SmartTV ako Magio GO orange IPTV na 6 mesiacov
Predám ANTIK TV kupón nepouzity kupon / voucher pre Smart TV, Antik TV Box nano + mobil, tablet /spolu az 7 zariadeni na jeden voucher/. Kupon po aktivacii ma platnost 6 mesiacov na NAJVYSI balik TV programov v ponuke AntikTV. *voucher je novy/nepouzity a platny do 31.12.2023, ktory som dostal k novo zakupenej TV a kedze mam uz dlhodobo MagioTV tak je pre mna zbytocny. Blizsie informacie poskytnem e-mailom.
Kupón AntikTV 2x na 6 mesiacov
Predám 2x 6 mesačný kupón na AntikTV, je potrebné ich aktivovať najneskôr do 31.12.2023. Môžete si ich aktivovať aj na tom istom konte, v tom prípade máte predplatné na 1 rok. Cena za jeden kupón 30 €, ak si zoberiete oba, tak je cena spolu 50 €. Platba predom na účet, kódy zasielam až po nabehnutí peňazí na mojom účte. Kupóny som dostal spolu s nákupom novej TV techniky, ale nemám ich ako využiť. Prosím kontaktovať len cez email, telefónne číslo je vymyslené.
Wolt kupón
7SE4CGK Zadajte tento kupón do Wolt aplikácie na 2x 4€ pri donáške ZADARMO. Platí iba pre nových
Predám 100€ kupón za 80€ do Kaderníctva Bory Mall
Predám kupón do kaderníctva v Bory Mall v hodnote 100€ za 80€ Nevhodný darček.
AntikTV voucher kod kupon na 1/2 roka po aktivacii
Predam voucher na spustenie AntikTV po zakupeni SmartTV. Kupon na 6 mesiacov si zaktivujete sam na webe antiku. Je to najvyssi ponukany balicek programov v hodnote cca 72eur podla ich webu.
Kupón na víno v hodnote 30 eur
Poukážka (voucher) v hodnote 30 eur na nákup vína na na zadnej strane je unikátny kód, ktorý je potrebné zadať pri objednávke, podmienkou je nákup nad 60 eur. Platí aj na zľavnené ponuky a testovacie balíčky, zľava teda môže byť až 70%. Podmienky uplatnenia, viď zadná strana voucheru, platí pre všetkých nových zákazníkov. Vhodné aj ako darček pre milovníka dobrého kvalitného vína. V ponuke sú suché, polosuché, červené aj biele vína.