bazár, predaj, inzercia, predám

Fotobrašna Tamrac System 3

Kategória: Brašne a púzdra

AKTUALIZOVANÁ PONUKA. Vo výbornom stave. Poštovné cca 4 eura - po platbe predom na účet. Možnosť dohodnúť osobný odber v rámci Bratislavy. V prípade záujmu ma kontaktujte radšej na email. Pozrite si aj ďalšie moje inzeráty.
Fotobrašna Tamrac System 3
Podobné inzeráty
Fotobatoh TAMRAC 5575 EXPEDITION 5
Predám fotobatoh strednej veľkosti určený pre rozsiahlejšiu výbavu, statív a laptop. Stav: ako nový Dve vrecká "wing" uzatvárané nepremokavými zipsami slúžia k prehľadnému uschovaniu dôležitého príslušenstva. Prístup k obsahu vreciek "wing" nijako neovplyvňuje prístup k uloženej fototechnike. Kapsy "wing" sú vybavené patentovaným organizátorom Tamrac Memory & Battery Management System ™ pre uloženie a rozlíšenie použitých a prázdnych pamäťových kariet alebo batérií pomocou symbolov červených vlajočiek. Statív sa pripevňuje pomocou systému QuickClip ™ vo vertikálnej stredovej osi batohu. To zaručuje jeho vycentrovanie a vyváženie. Systém upevňovania statívu je vybavený plastom zosilneným vreckom pre upevnenie jeho spodnej časti (dvoch statívových nôh). Do polstrovaného predného vrecka s vodeodolným zipsom sa pohodlne vojde laptop s 12 "obrazovkou. V prípade potreby možno do predného vrecka miesto laptopu uložiť ľahkú vetrovku alebo ďalšie vybavenie. Hlavná polstrovaná komora je vybavená nastaviteľnými čalúnenými priehradkami pre uloženie dvoch digitálnych SLR fotoaparátov s nasadenými objektívmi, rad prídavných objektívov a blesk. Obe vertikálne obojstranne ohybné polstrované prepážky sú vystužené plastom a prispôsobené na uloženie dvoch SLR fotoaparátov. Uložené objektívy sú zaistené pomocou sťahovacích pások. Tri vrecká Windowpane-Mesh ™ na vnútornej strane veka batohu umožňujú prehľadné uloženie filtrov a iného drobného príslušenstva. Dno batohu je vystužené plastovou doskou pre zabezpečenie ochrany obsahu proti nárazom. Veľké, sťahovacie presahy proti dažďu LockDown ™ spoľahlivo chránia zipsové uzávery proti nepriaznivému počasiu. Batoh je vybaveným špičkovým systémom ramenných popruhov, polstrovaných penou s dvojitou hustotou Dual-Density Comfort pre maximálne pohodlie pri nosení. Vzduchové odvetrávacie kanáliky chránia pri dlhých výpravách Váš chrbát pred prepotením a udržiavajú ich tak suché. Bedrový pás ponúka maximálny komfort pri nosení. Sťahovacie pásky na ramenných a bedrových popruhoch spolu s nastaviteľným hrudným remienkom umožňujú veľmi jemné nastavenie pre maximálne pohodlie. Popruhy sú vybavené "D" krúžkami, ku ktorým možno pripevniť prídavný popruh na fotoaparát (Model N-11). Úchyty pre pripevnenie príslušenstva Strap Accessory System ™ (SAS ™) a Modular Accessory System ™ (MAS ™) umožňujú rozšíriť batoh prídavnými modulmi systému MAS ™ a SAS ™. Štyri viazacie pútka SpiderTabs ™ na stranách pre pripevnenie výstroje alebo odevov.
Predam foto bag Tamrac
Predam nepouzity foto ruksac Tamrac, cena dohodou, cca 40€, inzerat plati do vymazania.
Predám fotobatoh TAMRAC EXPEDITION 9
Predám fotobatoh TAMRAC EXPEDITION 9 sivý. Batoh je čistý neošúchaný, použitý asi 5 krát.
Tamrac PRO 8
Predám Fotobrašňu Tamrac PRO 8
Taška/batoh s 1 popruhom Tamrac Velocity 7
Predám tašku/batoh s 1 popruhom Tamrac Velocity 7, málo používaný.
Fotobrašna Tamrac 5534 Adventure Messenger 4
AKTUALIZOVANÁ PONUKA. Vo výbornom stave. Poštovné cca 4 eura - po platbe predom na účet. Možnosť dohodnúť osobný odber v rámci Bratislavy. V prípade záujmu ma kontaktujte radšej na email. Pozrite si aj ďalšie moje inzeráty.