bazár, predaj, inzercia, predám

froddo kožené celorocky veľkosť 22

Kategória: Obuv

Kožené celorocky veľkosť 22 ošetrované prípravkami na kožu pripravené na použitie
Suché zipsy držia dobre nosene na striedačku
froddo kožené celorocky veľkosť 22
Podobné inzeráty
Capačky/poltopánky Froddo - v.20 NOVÉ
Detské poltopánky FRODDO - Pink Veľkosť: 20 Vnútorná dĺžka: 12,9 cm (vhodné na nôžku: 11,7 - 12,2 cm) Barefootové capačky značky Froddo v jemnej ružovej farbe sadnú ako uliate, vďaka praktickému zapínaniu na suchý zips, každému dievčatku. Topánky sú celokožené, kožená je aj vložka, ktorá je rovná. Podrážka je z prírodného kaučuku a je protišmyková. Pri tejto značke je známe, že aj koža, k ktorej sú topánky ušité je farbená len prírodnými farbivami. Tieto capačky Froddo sú vyrobené z: vonkajší: prírodná koža bez chrómu vnútorný: prírodná koža bez chrómu stielka: prírodná koža bez chrómu, rovná zapínanie: jeden suchý zips podrážka: gumená NOVÉ. Kontakt len mail, číslo vymyslené!!!!
Froddo celorocky 21
Predam nosene kozene celerocky Froddo, velkost 21. Kupovane koncom marca, ale nosene na striedacku, kedze uz na nich casto bolo aj teplo. Nie su osuchane, okopane, nijako znicene, ani vychodene. Dcerke su uz ltt, tak ich posuvam dalej. PC: 54,90€, predam za 38€ plus postovne, prilozim aj blocek pre pripad reklamacie.
Detské kožené topánky
Predám detské kožené topánky. Čierne značka Bisgard veľkosť 22 málo nosené, cena 25€. Hnedé kožené topánky značka Froddo veľkosť 22 málo nosené cena 20€. Hnedé kožené sandále veľkosť 22 značka Froddo cena 20€ málo nosené. Hnedo oranžove topánky celokožene s mäkkou podrážkou značka Robbez veľkosť 21/22. Cena 10€. Možnosť poslať poštou ale iba v prípade platby dopredu.
Froddo barefoot veľkosť 33
Posunieme nové nenosené barefoot celoročky značky Froddo,veľkosť 33. Rozmery 21,7 cm x 7,9cm 45€
Predám zimné členkové topánky Froddo G2110113-8. Super stav
Veľkosť 21 (dĺžka stieľky 13,0 – 14,0 cm). Nosené dva mesiace. Pôvodná cena 65 €. Dievčenské zimné členkové topánky značky Froddo sú vyrobené z kože a zateplené pravou jahňacou kožušinou. Barefoot topánky majú pružnú podošvu, ktorá dodá pocit pohodlia počas chôdze. Vyrobené v EÚ. Koža použitá na výrobu topánok Froddo je vyrábaná klasickou, prírodnou cestou, ktorá jej dodáva jedinečné vlastnosti a charakteristiky - mäkká na dotyk, pohodlná pri nosení, bez chrómu a iných nebezpečných chemikálií. Okvetné lístky, stromová kôra, ovocné vône, rastlinné korene - prírodné rastlinné farbivá, ktoré sú súčasťou prírody. Vyskytujú sa v kôre niektorých stromov (dub, jedla, smrek, gaštan), koreňoch rastlín, ale aj v kvetoch. Osobný odber v Ružomberku alebo dobierka.
froddo sandalky / papucky pink kvety 28
predam froddo detsky sandale / papuce pink kvety velkost 28 nove/nenosene cena: 15€ pripadne pozrite aj ostatne moje inzeraty