bazár, predaj, inzercia, predám

garáž 11x5,8 so strechou pokrytou panelmi, zlatý dub

Kategória: Garáže

konštrukcia s rozmermi:
šírka: 11m (6m garáž + 5m prístrešok)
dĺžka: 5,8m
sedlová strecha - pokrytá trapézovým plechom vo farbe C matný grafit BTX7016
-výška steny 2,33 m
-výška na vrchole 3,3 m
vyklopne brány (šírka 3 m, vstupná svetlá výška 2,14 m) - 2 ks - plech v c. grafitovej rohoži BTX7016
automatická brána - 2 ks
konštrukcia pozinkovaný uzavretý profil
plech vo farbe drevu (zlatý dub) - HORIZONTÁLNE rebrovanie
spracovanie rohov a strechy
Dvere 90-tych rokov - 1ks - plech v c.grafitovej rohoži BTX7016
okno 80x60 - 1 ks
prístrešok - pokrytý širokými doskami z drevitého plechu (zlatý dub)
strešná plachta pokrytá plsťou
PVC odkvapy

máte otázky, kontaktujte nás
garáž 11x5,8 so strechou pokrytou panelmi, zlatý dub
Podobné inzeráty
PREDAJ, Garáž, Kežmarok, Pod Lesom,
Realitná kancelária RE/MAX ponúka na predaj murovanú garáž v Kežmarku pod Lesom. Táto garáž je ideálnym miestom pre parkovanie vášho vozidla, pričom poskytuje viacero výhod pre praktické využitie. Garáž disponuje odkladacím priestorom pod strechou, čo je skvelé pre uskladnenie náradia, sezónnych prvkov alebo iných vecí, ktoré si želáte mať v blízkosti vášho domova. Okrem toho je tu jedinečná výhoda vykopanej kamennej pivnice, ktorá je vynikajúca pre skladovanie zeleniny, ovocia alebo iných potravín, či iných vecí, ktoré si želáte mať dlhšie časové obdobie uchované. Táto garáž je obklopená prírodou a zároveň je rýchlo dostupná z najbližších bytových domov. Prístupová cesta je asfaltová, čo zabezpečuje pohodlný a jednoduchý prístup. Hlavné výhody tejto garáže: * murovaná konštrukcia zaručuje pevnosť a trvanlivosť * odkladací priestor pod strechou pre uskladnenie rôznych vecí. * kamenná pivnica umožňuje dlhodobé skladovanie zeleniny, ovocia a ďalších potravín * rýchly prístup k najbližším bytovým domom vhodný pre každodenné využitie garáže Ak hľadáte praktické riešenie pre skladovanie a parkovanie v meste Kežmarok, táto murovaná garáž s odkladacím priestorom a kamennou pivnicou je ideálnou voľbou. Nechajte svoje vozidlo v bezpečí a využite možnosti, ktoré táto garáž ponúka pre uskladnenie rôznych vecí. Pre viac informácií a na zariadenie prehliadky nás neváhajte kontaktovať. Tešíme sa na spoluprácu s vami a zabezpečenie vašej spokojnosti pri kúpe tejto garáže v Kežmarku.
Plechová garáž 6 x 5,80
Garáž vo veľkosti 6 x 5,80 sedlová strecha strešný vtok na montáž odkvapov (bez odkvapov) výška bočnej steny 2,33 m / do vrchu 3 m 1x sekcionálna brána šírka 5000 výška 2000 pre preklad: 20 cm farba: antracit hlbokomatný dekor panela 4cm pohon: CAM V6000 2 diaľkové ovládače ochrana proti prasknutiu pružiny farba garáže Ral 7016 mat panelová úroveň T14 NA STENÁCH!!!!!!!! rohové a strešné lemovanie konštrukcia z uzavretých pozinkovaných profilov 1x dvierka 100x200 cm na bočnú stenu s madlom a vložkou na pravú bočnú stenu 50 cm spredu kotvenie po inštalácii betónu samostatne stojaci prístrešok na auto 4x5,80 (strecha + konštrukcia) na pravej strane zadná časť + pravá stena búdy pokrytá 22cm horizontálnymi panelmi s 3cm medzerami medzi panelmi ľavá stena a predná časť nie sú pokryté plechom Farba panelu RAL 7016 matný grafit strecha šikmá doprava výška spodnej steny (vpravo): 2m výška hornej steny (vľavo): 2,30-2,33 m POD STRECHOU GARÁŽE SA SKRÝVA STRECHA KÔLNE výška otvoru kôlne vpredu je 1,87 m Konštrukcia: z uzavretých pozinkovaných profilov rohové a strešné lemovanie
Prenajom garaze - smikova - teplicka - BAIII- BA Nove Mesto
Prenajmem garaz na Smikovej ulici. Garaz je sucha, s novou stresnou krytinou. Montazna jama Elektrika po dohode Sucha Moznost parkovat pred garazou. garaz riazanska garaz na prenajom v novom meste garaz pri mlada garda garaz ako sklad sucha garaz garaz s elektrikou garaz s montaznou jamou garaz na prenajom mlada garda
Garáž 6x7 farba zlatý dub, grafitové brány
Garáž 6x7 farba zlatý dub, grafitové brány Sedlová strecha pokrytá trapézovým plechom Šírka 6m Dĺžka 7m Výška bočných stien 2,80 Brána zdvihnutá 2,30 výška - 2,80 šírka Bránka otváraná do strany výška 2,70, šírka 2,90 Celková výška 3,30 Predné dvere 90tky Pozývame na kontakt!
Garáž 9x6 zlatý dub
Garáž 9x6 zlatý dub farba Sklon strechy dozadu Šírka 9m Dĺžka 6m Predná výška 2,50 Výška zadnej časti 2,20 Brána zdvihnutá 2,20 výška - 2,80 šírka Predné dvere z 90tky Pozývame na kontakt!
Garáž 12x7 farba zlatý dub + brána grafit
Garáž 12x7 farba zlatý dub + brána grafit Sedlová strecha pokrytá trapézovým plechom Šírka 12m Hĺbka 7m Výška bočných stien 2,80 Brána zdvihnutá 2,60 výška - 2,80 šírka - strana Celková výška cca 3,60 Predné dvere 90tky 1 okno Pozývame na kontakt!