bazár, predaj, inzercia, predám

Garáž na ul. Svätopluková v Lučenci

Kategória: Garáže

Ponúkame na predaj garáž s montážnou jamou na ulici Svätopluková v Lučenci.

Garáž je napojená na elektrickú energiu a vodu. Pozemok pod garážou je vo vlastníctve.
Garáž na ul. Svätopluková v Lučenci
Podobné inzeráty
Murovaná garáž - Svätoplukova ul. - Senec
Ponúkame Vám murovanú garáž s pozemkom v blízkosti centra mesta Senec - Svätoplukova ul. (pri BILLA). Garáž má zastavanú plochu 20m2 s otváracou dvojkrídlovou bránou (rozmery brány cca 230x190 cm). Garáž sa predáva vrátane pozemku na ktorom je postavená stavba. Prečo povedať ÁNO pre túto nehnuteľnosť: + Garáž v blízkosti centra mesta + Pripravovaná nová parkovacia politika mesta Pokiaľ hľadáte garáž priamo v Senci, táto ponuka je určená práve pre Vás...stačí len nasťahovať Vaše auto/motorku! Možnosť kúpy garáže je aj prostredníctvom hypotekárneho úveru (HÚ) s výhodným financovaním a to priamo v našej realitnej kancelárií! V prípade väčšieho počtu záujemcov si vyhradzujeme právo na licitáciu o cene nehnuteľnosti. Podrobnejšie informácie, prípadne termín obhliadky Vám rád poskytnem na telefónnom čísle .
Garáž Svätoplukova na prenájom ( Rezervovaná)
Ponúkam na prenájom garáž s elektrinou na ulici Svätoplukova. Možnosť parkovať druhé auto pred garážou, keďže sa jedná o krajnú garáž. V prípade záujmu ma čím skôr kontaktujte. Ak sa nedovoláte, prosím pošlite SMS.
Prenajom garaze - smikova - teplicka - BAIII- BA Nove Mesto
Prenajmem garaz na Smikovej ulici. Garaz je sucha, s novou stresnou krytinou. Montazna jama Elektrika po dohode Sucha Moznost parkovat pred garazou. garaz riazanska garaz na prenajom v novom meste garaz pri mlada garda garaz ako sklad sucha garaz garaz s elektrikou garaz s montaznou jamou garaz na prenajom mlada garda
Na predaj garáž na Svätoplukovej ulici v Lučenci.
Xemar (xemar5@, alebo ) Vám ponúka na predaj garáž na Svätoplukovej ulici v Lučenci.Garáž má rozlohu 22m2, je vo veľmi zachovalom stave, suchá, čistá a s výborným prístupom. Disponuje montážnou jamou.  V garáži je zavedená elektrika.  Pozemok pod garážou je v osobnom vlastníctve a má vlastné súpisné číslo. Možnosť parkovať aj pred ňou.   Nachádza sa vo výbornej lokalite neďaleko centra. Je vhodná na parkovanie, skladovanie ale aj ako investícia. Garáž je kúpou ihneď voľná. V prípade záujmu o obhliadku alebo bližšie informácie ma neváhajte kontaktovať  na tel.č.
Na predaj.
Ponúkame na predaj garáž s montážnou jamou na ulici Svätopluková v Lučenci. Garáž je napojená na elektrickú energiu a vodu. Pozemok pod garážou je vo vlastníctve. Energetický certifikát nebol vystavený.
Garáž na predaj v Lučenci.
Ponúkam Vám na predaj garáž v radovej zástavbe garáži na ul. A. Jiráska v Lučenci. Garáž je postavená na pozemku s celkovou výmerou 18 m². V garáži je zavedená elektrická energia. Energetický certifikát nebol vystavený. V prípade záujmu ma neváhajte kontaktovať na tel.č. .