bazár, predaj, inzercia, predám

Garáž priamo v centre

Kategória: Garáže

Tím Reality Zemplín ponúka na predaj garáž v radovej zástavbe na ulici Kapitána Nálepku priamo v centre mesta.



Spomínaná garáž má odkúpený pozemok o výmere 20 m². Konštrukcia nehnuteľnosti je kvádrová s kamenistou prístupovou cestou.



Nehnuteľnosť prešla vlnou rekonštrukcie v roku 2016 – strecha, brána a elektroinštalácia. Vnútorné rozmery sú 2,80 m x 6 m.



Tento typ nehnuteľnosti je taktiež skvelou voľbou ako bezproblémová investícia na dlhodobý prenájom za cenu cca 60eur/mesiac.



Cena 18 900 €



Nehnuteľnosť bola nafotená spoločnosťou Reality Zemplín.
Radi Vám pomôžeme s racionálnym a serióznym predajom Vašej chyžky. Ak nás budete nezáväzne kontaktovať, budeme sa iba tešiť.

Uvítame Vás pri dobrej káve na Námestí osloboditeľov 1 (Družstevný dom).

Text a fotografie sú autorským dielom a majetkom spoločnosti Reality Zemplín.
Garáž priamo v centre
Podobné inzeráty
Prenajom garaze - smikova - teplicka - BAIII- BA Nove Mesto
Prenajmem garaz na Smikovej ulici. Garaz je sucha, s novou stresnou krytinou. Montazna jama Elektrika po dohode Sucha Moznost parkovat pred garazou. garaz riazanska garaz na prenajom v novom meste garaz pri mlada garda garaz ako sklad sucha garaz garaz s elektrikou garaz s montaznou jamou garaz na prenajom mlada garda
Garáž Centrum blízko Hurbanova Mariánske námestie
Ponúkam na predaj garáž s výmerou 20m2 v Žiline na Františkánskom námestí za úradom práce. Blízko Marianskeho námestia montážnou jamou, elektrikou vysoká cca 3 metre, bezpečná lokalita. Predmetom predaja je stavba Garáž 20m2 a pozemok pod garážou 20m2. Garáž je suchá pred 2 rokmi robená komplet strecha v garáži je elektrina, montážna jama. Pred garážou sa dá bezproblémovo parkovať v centre mesta. Dá sa tak získať 2 parkovacie miesta. Garáž sa dá využiť napr. ako skladový priestor, dielňa parkovacie miesto. Garáž by bola voľná po vzájomnej dohode, avšak najskor začiatkom roka 2024 Využiteľné aj ako skladový priestor pre firmu v centre. Parkovacie miesto centrum 2X , Dielňa. 3min chodzou na Marianske namestie. Vhodná pre meštiansky byt. Pre príjazd ku garáži je zriadené vecné bremeno cez mestské pozemky. Vhodná investicija, vzhľadom na lokalitu. Garáž je momentálne zabezpečená Fotopascou a GSM alarmom. O cene sa dá jednať pri serióznom a rýchlom jednaní po obhliadke. RK prosím nevolať len s konkrétnym klientom/ cenovou ponukou
GARÁŽ NA PREDAJ PRIAMO V CENTRE MESTA VEDĽA MÓDNEHO D…
GARÁŽ NA PREDAJ PRIAMO V CENTRE MESTA VEDĽA MÓDNEHO DOMU FOCUS Popis: Máte problém s parkovaním ? Tu je riešenie pre Vás ! Ponúkam na predaj auto - garáž priamo v centre mesta, vedľa módneho domu FOCUS v Dunajskej Strede . Rozloha nebytového priestoru je 15 m2 , do ktorej je zavedená elektrina , brána je novšia, prístupová cesta je kombinovaná. V prípade záujmu ma neváhajte kontaktovať , teším sa na Vás ! Kontaktná osoba : Jozef Andrejkovics alebo e-mail j.andrejkovics@ Zariadenie: BEZ ZARIADENIA Počet stoličiek: Pozemok: Rovinatý Výmera pozemku: Celková úžitková plocha administratívy: 0 Celková úžitková plocha skladu: Príjazdová cesta: Kombinácia Inžinierske siete: Elektrina Kúrenie: Bez kúrenia Forma vlastníctva: Osobné Obhliadky a ďalšie informácie: Jozef Andrejkovics j.andrejkovics@ Detail realitnej kancelárie: Directreal Comfort Adresa: Bacsákova 16 929 01 Dunajská Streda Telefón:
NA PREDAJ, Garáž v centre Malaciek
Bývaš v centre a máš problém s parkovaním? SIERA realitná kancelária, ponúka na predaj betónové Garáže v centre Malaciek. Garáž o veľkosti 22 m2,CENA:22.500,-EUR Garáž o veľkosti 18 m2, CENA: 18.000,-EUR Dve garáže sú s elektrickou bránou. Jedna garáž je so železnou bránou a montážnou jama. Garáž má súpisné číslo a je zzapísaná na liste vlastníctva. V garáži je elektrina. V cene je zahrnutý odborný servis realitnej kancelárie, garancia bezpečnej kúpy nehnuteľnosti, právny a katastrálny servis. Odporučíme Vám odborníkov na financovanie a promptné vyhotovenie znaleckého posudku.
Murovaná garáž - Svätoplukova ul. - Senec
Ponúkame Vám murovanú garáž s pozemkom v blízkosti centra mesta Senec - Svätoplukova ul. (pri BILLA). Garáž má zastavanú plochu 20m2 s otváracou dvojkrídlovou bránou (rozmery brány cca 230x190 cm). Garáž sa predáva vrátane pozemku na ktorom je postavená stavba. Prečo povedať ÁNO pre túto nehnuteľnosť: + Garáž v blízkosti centra mesta + Pripravovaná nová parkovacia politika mesta Pokiaľ hľadáte garáž priamo v Senci, táto ponuka je určená práve pre Vás...stačí len nasťahovať Vaše auto/motorku! Možnosť kúpy garáže je aj prostredníctvom hypotekárneho úveru (HÚ) s výhodným financovaním a to priamo v našej realitnej kancelárií! V prípade väčšieho počtu záujemcov si vyhradzujeme právo na licitáciu o cene nehnuteľnosti. Podrobnejšie informácie, prípadne termín obhliadky Vám rád poskytnem na telefónnom čísle .
Na prenájom garáž v centre mesta v Nových Zámkoch
Typ: Garáže Ulica: centrum Obec: Nové Zámky IBA U NÁS - Ponúkame na prenájom garáž v centre mesta v Nových Zámkoch. Garáž sa nachádza v uzavretom dvore. Ku garáži nájomca obdrží elektronický kľúč na otváranie elektrickej brány. GARÁŽ - výmera 19m2 - garáž je suchá, nevlhne, nezateká - nedisponuje elektrinou - výhodou je uzavretý dvor, ku ktorému majú prístup len vlastníci garáži LOKALITA - centrum, ulica Turecká CENA: 80€/mesačne Status: aktívne Vlastníctvo: osobné Stav: pôvodný Celková plocha: 19 m2 Inžinierske siete: blízko