bazár, predaj, inzercia, predám

Garáž Svätoplukova na prenájom ( Rezervovaná)

Kategória: Garáže

Ponúkam na prenájom garáž s elektrinou na ulici Svätoplukova. Možnosť parkovať druhé auto pred garážou, keďže sa jedná o krajnú garáž. V prípade záujmu ma čím skôr kontaktujte. Ak sa nedovoláte, prosím pošlite SMS.
Garáž Svätoplukova na prenájom ( Rezervovaná)
Podobné inzeráty
Murovaná garáž - Svätoplukova ul. - Senec
Ponúkame Vám murovanú garáž s pozemkom v blízkosti centra mesta Senec - Svätoplukova ul. (pri BILLA). Garáž má zastavanú plochu 20m2 s otváracou dvojkrídlovou bránou (rozmery brány cca 230x190 cm). Garáž sa predáva vrátane pozemku na ktorom je postavená stavba. Prečo povedať ÁNO pre túto nehnuteľnosť: + Garáž v blízkosti centra mesta + Pripravovaná nová parkovacia politika mesta Pokiaľ hľadáte garáž priamo v Senci, táto ponuka je určená práve pre Vás...stačí len nasťahovať Vaše auto/motorku! Možnosť kúpy garáže je aj prostredníctvom hypotekárneho úveru (HÚ) s výhodným financovaním a to priamo v našej realitnej kancelárií! V prípade väčšieho počtu záujemcov si vyhradzujeme právo na licitáciu o cene nehnuteľnosti. Podrobnejšie informácie, prípadne termín obhliadky Vám rád poskytnem na telefónnom čísle .
Prenajom garaze - smikova - teplicka - BAIII- BA Nove Mesto
Prenajmem garaz na Smikovej ulici. Garaz je sucha, s novou stresnou krytinou. Montazna jama Elektrika po dohode Sucha Moznost parkovat pred garazou. garaz riazanska garaz na prenajom v novom meste garaz pri mlada garda garaz ako sklad sucha garaz garaz s elektrikou garaz s montaznou jamou garaz na prenajom mlada garda
Garáž na ul. Svätopluková v Lučenci
Ponúkame na predaj garáž s montážnou jamou na ulici Svätopluková v Lučenci. Garáž je napojená na elektrickú energiu a vodu. Pozemok pod garážou je vo vlastníctve.
Prenajmem garáž REZERVOVANÁ
Dám do prenájmu garáž ulica Jantárová Krivá s elektrikou, 50€ dohoda možná treba vymaľovať. Garáž REZERVOVANÁ zatiaľ.
Na prenájom garáž v Komárne – ul. Malá Jarková
Na prenájom garáž v Komárne – ul. Malá Jarková - exkluzívne ponúkame na prenájom garáž v Komárne - Malá Jarková - veľkosť garáže: 18 m2. - garáž na vyhľadávanom mieste v lokalite s dobrými majiteľmi - dobrý technický stav, garáž je suchá, bola obnovená: nová maľovka, zabezpečené vnútorné osvetlenie - montážna jama vhodná na uskladnenie vecí a potravín - dlhodobý nájom, len pre vážnych záujemcov Cena: 90 €/ mesiac V prípade ďalších informácií a záujmu o obhliadku prosím volajte:
Mam zaujem o garaz v BA II, BA III
Mam zaujem o garaz s pozemkom v lokalite BA II, BA III. Elektrika vyhodou Garaz krasnany, garaz raca, garaz nove mesto, garaz ruzinov, garaz prievoz