bazár, predaj, inzercia, predám

Garáž vo veľko garážach

Kategória: Garáže

Prenajmem garáž vo veľko garážach na 7. Poschodí pre parkovania auta alebo motorky, ak pre moto cena je 30€ s tým ze bude garáž zdieľaná s iným moto, alebo celá garáž za cca 65€/mesacne vrátane všetkých poplatkov. Strážna služba, výťah otváranie na čip. Dohoda istá.
Garáž vo veľko garážach
Podobné inzeráty
Prenajom garazoveho boxu na hlinach
Ponúkam na prenájom garážový box vo veľko-garážach v Žiline na Hlinách. Garáž sa nachádza na 4-tom poschodí Vrátnica 24/7, kamery, vstup do objektu na čipovú kartu. Ideálna odvetraná garáž pre veterán, moto, auto
Prenajom garazoveho boxu na Hlinach
Ponúkam na prenájom garážový box vo veľko-garážach v Žiline na Hlinách. Garáž sa nachádza na 4-tom poschodí Prerobené otváranie dverí do strany, zámok FAB plus visiaci zámok Vrátnica 24/7, kamery, vstup do objektu na čipovú kartu. Ideálna odvetraná garáž pre veterán, moto, auto, pripadne sklad. Možnosť odkúpenia.
Prenajom garaze - smikova - teplicka - BAIII- BA Nove Mesto
Prenajmem garaz na Smikovej ulici. Garaz je sucha, s novou stresnou krytinou. Montazna jama Elektrika po dohode Sucha Moznost parkovat pred garazou. garaz riazanska garaz na prenajom v novom meste garaz pri mlada garda garaz ako sklad sucha garaz garaz s elektrikou garaz s montaznou jamou garaz na prenajom mlada garda
Prenajmem garáž v úplnom TOPe s montážnou jamou
Prenajmem garáž na Slnečnej ulici Nitra (Borina). Garáž sa nachádza v radovej zástavbe garáží, prístup do uličky je z oboch strán. V susedných garážach sú rôzny remeselníci počas celého dňa, preto sa netreba báť o bezpečnosť, 2x zámok. Výmera 19m2 (590 x 280 x 215cm d,š,v) brána (235 x 195cm š,v) Montážna jama (191x76x155cm d,š,v) Prístrešok pred garážou Menší regál S elektrikou 230V, na autobatériu cez menič napätia. 2x zásuvka, 2x LED trubicové svetla, 1x 220V svetlo v montážnej jame. Garáž je suchá, nová strecha, nový odkvap, vonkajšia fasáda po rekonštrukcii, brána novo natretá, prístrešok novo natretý, vnútorná stierka po rekonštrukcii, betónová podlaha takmer bez praskliny novo natretá, montážna jama novo natretá všetko dokončené v 10/2021. Platba polročne 510€ (zmluva minimálne na jeden rok), zábezpeka 100€. Garáž je ihneď voľná. RK NEKONTAKTOVAŤ!!!
Prenajmem garáž v úplnom TOPe
Prenajmem garáž na ulici Lomnická, Nitra (pri OC Max). Garáž sa nachádza v radovej zástavbe garáží. V susedných garážach sú rôzny remeselníci počas celého dňa, preto sa netreba báť o bezpečnosť, 3x zámok. Výmera 18m2 (563 x 283 x 234cm d,š,v) brána (230 x 203cm š,v) Bez montážnej jamy 2x veľké regále + menší regál S elektrikou 230V, na autobatériu cez menič napätia. 2x zásuvka, 2x LED trubicové svetla. Garáž je suchá, strecha po rekonštrukcii, odkvap novo natretý, vonkajšia fasáda po rekonštrukcii, brána novo natretá, vnútorná stierka po rekonštrukcii, betónová podlaha takmer bez praskliny novo natretá, všetko dokončené v 7/2021. Platba polročne 480€ (zmluva minimálne na jeden rok), zábezpeka 100€. Garáž je ihneď voľná. RK NEKONTAKTOVAŤ!!!
Garáž na Trenčianskej ulici BAII Nivy (pri Miletičke)
Ponukám lukratívnu garáž na Trenčianskej ulici pred bytovkou Trenčianska 41 v osobnom vlastníctve. Garáž sa nachádza v husto osídlenej lokalite, kde je problém s parkovaním a vysoký dopyt po garážach, preto je vhodná aj ako investícia na prenájom. Garáž je čistá a suchá, dobre zabezpečená, udržiavaná s dlažbou vo vnútri a dodatočným zabezpečením. Bezpečná poloha garáže hneď pod oknami bytového domu vylučuje možnosť vlámania alebo vandalizmu. Možnosť sa pripojiť na elektrickú energiu v budúcnosti. Pozemok pod garážou patrí mestu, platí sa nájom cca 175 Euro ročne. Cena je konečná a zahŕňa aj vypracovanie zmlúv. Ak nedvíham, nechajte prosím sms a ozvem sa. RK nekontaktovať.